English Version
This Site Is Available In English

جهان‌بینی و فراگیری قوانین زندگی

جهان‌بینی و فراگیری قوانین زندگی

در خدمت راهنمای تازه‌واردین همسفر رؤیا هستیم تا با ایشان گفتگویی در مورد دستور جلسه هفتگی «جهان بینی ۱ و ۲» داشته باشیم و این گفتگوی زیبا را تقدیم به نگاه پر مهرتان بکنیم. راهنمای تازه‌واردین همسفر رؤیا به همراه مسافرشان با تخریب ۲۳ سال وارد کنگره شدند. آخرین آنتی‌ایکس مصرفی مسافرشان شیره و قرصB۲ بود. به مدت ۱۱ ماه به روش DST با دارویOT با راهنمایی مسافر محمد‌حیدری و همسفر اعظم سفر کردند. رهایی به دستان پر مهر آقای‌مهندس ۷سال و ۴ماه، ورزش همسفر بدمينتون و شنا است.


شما و مسافرتان چگونه در مسیر کنگره۶۰ قرار گرفتید؟

یکی از دوستان مسافرم که با کنگره آشنایی داشت کنگره را به مسافرم معرفی کرد.

از احساس خودتان در هنگام گرفتن شال سبز رنگ راهنمای تازه واردین برایمان بگویید.

‌ واقعا نمی‌شود آن لحظه را در قالب کلمات بیان کنم. هم برایم خوشایند بود و هم دلهره عجیبی داشتم و مرتب می‌گفتم؛ اگر نتوانم خوب خدمت کنم مدیون هستم؛ ولی وقتی آقای مهندس شال بر گردنم انداخت آن لحظه تمام دغدغه‌های من تمام شد و آرامشی نصیبم شد که تا کنون آن را تجربه نکرده‌ام.

فراگرفتن جهان‌بینی فقط برای مصرف‌کنندگان موادمخدر نیست، نظر شما چیست؟

بله درست است. جهان‌بینی برای رسیدن به تعادل و آرامش برای همه انسان‌ها ضروری است تا بتوانند درس درست زندگی کردن را بیاموزند. جهان‌بینی باعث می‌شود که انسان به خودش ضرر نزند و خودش را از شر خیلی چیزها حفظ کند.

آیا شما پس از رسیدن به جایگاه خدمتی باز هم به آموزش جهان‌بینی نیاز دارید؟

بله جهان‌بینی در تمام مراحل زندگی نیاز مبرم است؛ زیرا در زندگی همیشه نیروها و امواجی هستند که مرتب در حال فعالیت هستند، پس من؛ باید کاری انجام بدهم که آن امواج نتوانند به من آسیبی برسانند و اگر هم آسیبی به من رسید پادزهر آن را داشته باشم و کاسه چه‌کنم، چه‌کنم دستم نگیرم و یا فاز ناامیدی در من به‌وجود نیاید؛ یعنی؛ باید همیشه آماده مقابله با این امواج باشم و این وقتی محقق می‌شود که من آگاهی و دانش خودم را بالا ببرم تا زندگی بهتر و با کیفیت‌تری داشته باشم

شما در جلسه تازه‌واردین چگونه جهان‌بینی کنگره را به تازه‌واردین معرفی می‌کنید؟

به زبان ساده و با استفاده از تصاویر، تابلوهای کتاب ۶۰ درجه و مدلهایی که استاد امین در جزوه جهان‌بینی ۱و۲ بیان کرده‌اند، مفید و مختصر برایشان توضیح می‌دهم.

جهان‌بینی درون و جهان‌بینی بیرون در ماندن شما در کنگره چه نقشی داشت؟

جهان‌بینی بیرون ما آینه جهان‌بینی درون ما است و چیزی که ما بخواهیم اتفاق می‌افتد و بستگی به‌ نوع خواستن و باور و ایمان دارد و من ایمان داشتم که کنگره۶۰ راهی برای نجات من از دست افکار منفی و پوچ است. بعد از آموزش‌هایی که در کنگره آموختم چه‌قدر به حال خوب رسیدم. دوست داشتم که این حال خوب را به دیگران نیز منتقل کنم. این موضوع باعث شد که من در کنگره حضور داشته باشم و آموزش ببینم و خدمت کنم. 
 

از نظر شما جایگاه جهان بینی در درمان اعتیاد درکنگره۶۰ کجا است؟

آقای مهندس در سی‌دی ویلیام فرمودند: «متد DST و داروی oT درمان کننده هستند؛ ولی جهان‌بینی را درمان نمی‌کنند و برای درمان اعتیاد؛ باید روی هر ۳ پارامتر (جسم ،روان و جهان‌بینی) هم زمان کار بشود.» چنان‌چه یکی از این پارامترها ناقص باشد مشکل فرد مصرف‌کننده حل نخواهد شد و درمان حاصل نمی‌شود. اگر فردی مشکل جسم و روان او حل شود؛ ولی در جهان‌بینی به پوچی برسد باز به طرف اعتیاد کشیده خواهد شد؛ زیرا کسی بخواهد از تاریکی اعتیاد بیرون بیاید به یک طناب محکم نیاز دارد تا به‌وسیله آن از عمق تاریکی بیرون بیاید. دانشی که می‌تواند به او کمک کند که بفهمد از کجا ضربه خورده و در درون او چه اتفاقاتی افتاده دانش جهان‌بینی است.

گاهی تمایل به انجام کاری نداریم و مثلاً می‌گوییم حسش نیست یا حوصله ندارم. به نظر شما چه ارتباطی با جهان‌بینی ما دارد؟

در هر صورت می‌توان گفت: تمایل یا عدم تمایل ما برای انجام کارها و برقرای ارتباطات با حس، ارتباط نزدیکی دارد. بسته بودن حس به دلیل پایین بودن سطح انرژی یا نبودن ساختار به‌خصوصی در درون ما حاصل می‌شود. حس معادل نیرو است و انسان‌هایی که دارای ارتعاشات پایین هستند اکثراً چیزهایی را از هستی دریافت می‌کنند که چندان خوشایند نیست. می‌توان نتیجه گرفت که احساسی که به خود و به هستی داریم به سطح انرژی ما بستگی دارد نه به شخص دیگری و نه به هیچ چیز دیگر بستگی ندارد.

قطعا شما با افزایش دانایی و رسیدن به دانایی‌مؤثر به جایگاه راهنمایی تازه‌واردین رسیدید نظر خودتان چیست؟

البته برای این‌که من به این جایگاه خدمتی برسم خیلی‌ها به من کمک کردند، از آموزش‌های ناب جناب مهندس و راهنمای خوبم خیلی استفاده کردم. اگر هم دانایی مؤثری برای من اتفاق افتاده مدیون این بزرگواران هستم. دانایی‌مؤثر؛ یعنی این‌که من بتوانم روی نقطه ضعف‌های خودم و هم‌چنین توانایی‌ها و نیروهای خفته درون خودم کار کنم تا از یک زندگی بهتری بهره‌مند باشم. همیشه منتظر کمک دیگران نباشم و تفکر درست داشته باشم. آموزش بگیرم و از تجربه دیگران استفاده کنم، آن‌وقت من می‌توانم به دانایی مؤثر برسم. وقتی دانسته‌های خودم را به عمل نزدیک‌تر کنم دانایی مؤثر در من اتفاق می‌افتد و امیدوارم که بیشتر ازاین بتوانم دانسته‌های خودم را به عمل نزدیک کنم. 
 

برداشت خود را از این جمله امیرالمؤمنین که می‌فرمایند: «آن کس که دو روزش یکسان است، متضرر شده است»، برایمان بگویید.

تکرار صرفا به این دلیل پیش می‌آید که ما در یک مرحله دانایی متوقف شده‌ایم؛ یعنی این که زمان سپری می‌شود، انرژی هم صرف می‌شود؛ ولی چیزی برداشت نمی‌شود. وقتی که من هر روزم مثل روز قبل باشد؛ یعنی دانایی من متوقف شده است؛ ولی با آموزش گرفتن و بالا بردن آگاهی و دانش و با حرکت و تجربه مفید در مسیر صراط مستقیم می‌توانیم دانایی خودمان را افزایش بدهیم.

نشانه نفس، داشتن خواسته است، خواسته‌های ما چگونه مراحل نفس ما را مشخص می‌کنند؟

خواسته‌ها طیف وسیعی را دربرمی‌گیرند و این خواسته‌ها گاهی مثبت و الهی هستند و گاهی پلید و مایع شرمساری هستند. خواسته‌های نامعقول که بدون تفکر انجام می‌شوند در مرحله نفس اماره است و درستی و نادرستی آن برای انسان مشخص نیست و در مرحله نفس لوامه یا سرزنش کننده که انسان از کاری که انجام می‌دهد دچار عذاب وجدان می‌شود و در این مرحله انسان به مرحله تشخیص پا می‌گذارد؛ ولی در نفس مطمئنه؛ یعنی خواسته‌ها با اطمینان برگزیده و انتخاب می‌شود و فقط به خواسته‌های معقول جواب می‌دهد و انسان به مرحله‌ای رسیده که درستی و نادرستی کلیه خواسته‌ها را تشخیص می‌دهد.
 

کلام آخر...

وقتی من جهان‌بینی را آموزش ببینم؛ یعنی زندگی با آرامش و آسایش خواهم داشت و این خواسته همه انسان‌ها است. خداوند را سپاسگزارم که به من فرصت داد تا بتوانم یک زندگی جدیدی را تجربه کنم و مسیر کنگره را پیش پای من گذاشت تا بیایم و از آموزش‌های ناب آن استفاده کنم. امیدوارم کسانی که هنوز به کنگره نیامده‌اند به زودی پیام کنگره را دریافت کنند و به آرامش لازم برسند و یک خدا قوت ویژه خدمت شما همسفران که در سایت کنگره فعالیت می‌کنید. انشاءالله که خداوند زندگی پر خیر و برکتی را برایتان رقم بزند.

مسئول مصاحبه: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوازدهم) مسئول مصاحبه
ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون پانزدهم)‌
عکاس‌خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مهشید (لژیون چهاردهم)
ویراستاری و ارسال: همسفر مهناز رهجوی راهنما همسفر عفت (لژیون چهارم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی هاتف

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .