English Version
This Site Is Available In English

جهانبینی در زندگی مانند نقشه راه است که بتوانیم به بهترین نحو زندگانی کنیم.

جهانبینی در زندگی مانند نقشه راه است که بتوانیم به بهترین نحو زندگانی کنیم.

جلسه سیزدهم از دور بیست و سوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی پاکدشت، با استادی راهنمای محترم مسافر عادل، نگهبانی مسافر مجید و دبیری مسافر غلام‌عباس با دستور جلسه"جهانبینی ۱و۲" چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت 1404 ساعت 17 آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

سلام دوستان عادل هستم یک مسافر
خیلی خوشحالم یکبار دیگر در این جایگاه در خدمت شما هستم.تمام کسانی که درگیر بیماری اعتیاد هستند اگر در قسمت تازه واردین توجه کنیم از هر لحاظ کاملا بهم ریخته هستند، یعنی هیچگونه تعادلی چه از لحاظ حس و چه از لحاظ جسمانی در آنها قابل مشاهده نیست، ولی وقتی آن شخص وارد آموزش ها و مقوله درمان در کنگره قرار میگیرد شرایط آرام آرام تغییر میکند.
اولین چیزی که ما بعنوان جهانبینی فرا میگیریم قوانین بازی و زندگی است، بعنوان مثال زمانی که یک لوازم برای خانه خریداری میکنیم یک کاتالوگ همراه آن است که از روی آن میشود به راحتی آن وسیله را راه اندازی کرد، جهانبینی هم در زندگی همین است یک نقشه راه است که میتوان به بهترین نحو زندگانی کنیم، مسیر درست را برویم، برای خودمان و بعد دیگران مفید واقع شویم ضمن اینکه وقتی قواعد بازی را بدانیم هم خودمان میتوانیم از بازی لذت ببریم و هم دیگران چون کسانی که قوانین بازی را بلد نباشند بازی را برای خود و دیگران سخت می‌کنند.
اولین مثلثی که در کنگره ۶۰ مطرح می‌شود مثلث درمان است، جسم روان و یک ضلع آن هم جهانبینی است، وقتی وارد کنگره می‌شویم و شروع می‌کنیم به آموزش گرفتن و جهانبینی را فرا می‌گیریم با واژه دانایی آشنا خواهیم شد،باید سعی کنیم به مرتبه دانایی برسیم و تعادل خود را باز‌‌یابیم. مسافر تازه وارد که از لحاظ حسی و جسمی بهم ریخته است بعد از گرفتن این آموزش ها و جهانبینی به یک تعادل نسبی خواهد رسید.
انسانی که به دانایی و آگاهی می‌رسید، به فهم واقعی می‌رسد دیگر نمی‌تواند مانند گذشته زندگی کند، دیگر نمی‌تواند کارهای ضدارزشی را انجام بدهد ولی ناراحت نشود یعنی نفس او در مرتبه بالاتری قرار می‌گیرد و با انجام هر کار ضدارزشی شخص خود را ملامت می‌کند.
مسئله اعتیاد جزء نفس اماره است یعنی یک خواسته کاملا نامعقول، ولی وقتی شخص در کنگره آرام آرام آموزش می‌گیرد،، تزکیه و پالایش می‌کند و از این بند رها می‌شود می‌تواند به جلوتر قدم بگذارد و با آموزش‌هایی که در همین جزوات جهانبینی است از بند های دیگری که درگیر آن است آزاد شود.
انسان وقتی به مرتبه دانایی و آگاهی لازم می‌رسد می‌تواند از یک زندگی با آرامش و آسایش بهرمند شود. من در گذشته به هر سو در زندگی خود نگاه می‌کردم یک خلل و مشکلی وجود داشت،از جسم و درون تن تا زندگی و بیرون از تن پر از مشکل‌ها و درگیری‌ها بود، اما وقتی با جهانبینی آشنا شدم نوع نگاهم به زندگی تغییر کرد، به من آموختند که تو بی‌علت به این دنیا نیامدی و یک حکمتی در خلقت انسان است.
تعادل در کنگره ۶۰ بسیار مهم است، در آموزش ها می‌گوییم درمان فوق ترک است و تعادل فوق درمان، زمانی که شخص هر سه ضلع مثلث درمان را کامل میکند از مرحله درمان عبور کرده و به مرحله تعادل خواهد رسید.
استاد امین مثلث های دیگری در جزوات جهانبینی برای ما رسم کرده‌اند مانند مثلث جهالت که ما با ترس و ناامیدی و منیت خودمان روبرو می‌شویم، من خود در اوایل سفر درگیر ترس بسیار بودم ترس از دست دادن ها که اینجا تعریف درستی از ترس به من ارائه شد و پادزهر آن را دریافت کردم و متوجه شدم باید به دل آن ترس ورود کنم.
به قول جناب مهندس کوچک ترین دستاورد ما در کنگره ۶۰ درمان اعتیاد است، در اصل ما در اینجا بندهای بزرگتر از اعتیاد خود را درمان می‌کنیم.
یک نکته ای که در جهانبینی برای من جالب بود این بود که: کسانی که به رهایی می‌رسند اگر جهانبینی آن‌ها ناقص باشد دچار مشکل خواهند شد و نمی‌توانند سفر دوم را ادامه بدهند یعنی اینطور نیست که ما فقط ۱۰ ماه دارو مصرف کنیم و یک مقدار ظاهر ما بهتر شود و به یک تعادل نسبی برسیم و بگوییم دیگر تمام شد، خیر جهانبینی در مسئله درمان اعتیاد بسیار مهم است و اگر به کسانی که به درستی از این آموزش‌ها و جهانبینی استفاده کردند خوب بنگریم در چهره آنها آرامش و رضایت را خواهیم دید، امیدوارم همه ما از این آموزشها به درستی استفاده کنیم.
از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید سپاسگذارم.

عکس تایپ: مسافر رضا لژیون ۱۲

ویراستاری و ارسال: مسافر حامد لژیون ۲

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .