سلام دوستان مرضیه هستم همسفر، مسافر نیکوتین
در سیدی تاریکی، استاد امین به مبدأ اشاره میکند؛ یعنی نقطهای که در آن قرار داریم و اینکه باید اندازه و ظرفیت خودمان را بشناسیم. مثلاً اگر ظرفیت من ۱۰ باشد و بخواهم به ۲۰ برسم، باید ذرهذره تلاش کنم تا ابتدا بشوم ۱۱، بعد ۱۲ و آرامآرام پیش بروم تا آن ظرفیت در من ایجاد شود و به هدفم برسم. اگر انسان اندازهی خودش را پیدا نکند، مجبور است آن را با اختلاف انرژی ذخیرهشده خودش پر کند، و برای استفاده از این انرژی ذخیره، دچار بیماری و حال بد میشود.
در این سیدی، استاد امین از قوم عاد که در سوره هود آمده، صحبت میکند. قوم عاد با سه ویژگی توصیف شدهاند: کمفروشی، انکار و جبار بودن. اگر انسانی این سه ویژگی را داشته باشد، از قوم عاد به شمار میرود. انکار یعنی در خلاف جهت بودن، یعنی فرد ویژگیهایش بهگونهای است که عصیان میکند، حملهور میشود، عصبانی میشود و فقط از سخنان خودش پیروی میکند؛ فقط خودش را قبول دارد.
ویژگی بعدی، جبار بودن است. جبار یعنی زورگو و سنگدل؛ مثلاً کارگری که نیاز به بیمارستان دارد ولی کارفرمایش حقوقش را نمیدهد و میگوید: «به من چه ربطی دارد، بگذار بمیرد!» اینگونه آدمها از آیات و قرآن دوری میکنند و از کسانی که به آنها آموزش میدهند، سرکشی میکنند؛ اما از جبارِ عنید فرمان میگیرند. در آیات آمده که برای این افراد عذاب نازل میشود و این عذاب آن است که آنها کنار گذاشته میشوند و افراد دیگری جایگزینشان میشوند.
در جای دیگر به ظلم اشاره شده است. ظلم به معنای تاریکی است. ظالم یعنی کسی که تاریکی ایجاد میکند و منظور همان نیروهای منفی است. تاریکی یک ابزار برای نیروهای منفی است تا بتوانند کارشان را به درستی انجام دهند؛ چون آنها برای پنهان شدن به تاریکی نیاز دارند.
در قرآن آمده که کافران همان ظالمین هستند. ظلّمو یعنی کسی که خودش را به کسانی که تاریکی ایجاد میکنند، بسیار نزدیک میکند. در اینجا دیگر از اولیاء به ما کمکی نمیرسد و نتیجهاش این است که شکست میخوریم. اگر ما از نتایج کار افرادی که تاریکی ایجاد میکنند، لذت ببریم، در قرآن آمده است که این افراد از مجرمین هستند.
رابط خبری: مسافر نیکوتین همسفر لیلا رهجو راهنما همسفر سمانه (لژیون اول ویلیام)
ارسال: همسفر پرنیان رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون چهارم)
همسفران نمایندگی باغستان کرج
- تعداد بازدید از این مطلب :
27