سلام دوستان ریحانه هستم یک همسفر
به عقیده من درصد موفقیت در هر کاری، بستگی به میزان فهم و آگاهی ما نسبت به جهانبینی آن موضوع دارد؛ که جهانبینی، یکی از پایههای اصلی کنگره۶۰ میباشد که به تمام انسانهای خواهان زندگیِ بهتر، آموزش داده میشود.
در واقع اگر بخواهیم توضیح مختصری راجببه جهانبینی بدهیم، جهانبینی به منظور تغییر دیدگاه و تفکر فرد نسبت به خود، اطرافیان و محیط پیرامون زندگی (جامعه) میباشد.
در کنگره۶۰ جهان بینی به دو بخش تقسیم میشود: صور آشکار (جهانبینی بیرون) و صور پنهان (جهانبینی درون). صور آشکار و یا جهانبینی بیرون: ادراک و احساس ما نسبت به تمام جهان هستی میباشد. صور پنهان و یا جهانبینی درون؛ ادراک و احساسات ما نسبت به خود است. جهانبینی برای همهی انسانها امری ضروری است، اما برای کسانی که مصرفکننده موادمخدر هستند بسیار تا بسیار ضروری و مهمتر میباشد؛ زیرا یکی از ضلعهای مثلث درمان اعتیاد جهانبینی است.
مثلث درمان اعتیاد شامل: جسم، روان، جهانبینی است. مهندس حسین دژاکام و استاد امین در کنگره۶۰ ، جهانبینی را به صورتی که برای همه قابل درک و استفاده باشد، آموزش میدهند. ما برای به تکامل رسیدن، باید برای مشکلات خود راه حل درست را، انتخاب کنیم و هرگز تسلیم نشویم. زیرا در قرآن کریم ۳۶۵ بار آمده است که هرگز تسلیم نشو یعنی به تعداد تمام روزهای سال گفته شده که هیچ وقت جا نزن. ما انسانها میتوانیم با کاربردی کردن جهانبینی و تفکر درست مسیر درست را، انتخاب کنیم. زیرا که؛ سرنوشت ما بستگی به انتخابهایمان دارد.
زمانی که از یک فرد رها شده از بند اعتیاد پرسیدم که چگونه بعد از دوسال رهایی از اعتیاد هوس مصرف موادمخدر را نکردهای؟ او پاسخ داد: تا قبل از آشنایی با جهانبینی انگیزهای برای ترک موادمخدر نداشتم، تا زمانی که در راه درمان اعتیاد، با جهانبینی آشنا شدم و به صورت DST مقداری آموزش دیدم و حال نیز در حال آموزش هستم. زیرا پایان جهانبینی را، خدا میداند. تا زمانی که درک از عوارض موادمخدر بر روی سیستم ایکس و زندگی بعدی را نداشته باشی، هرگز نمیتوانی درمان شوی. شاید ترک کنی اما درمان خیر. این عمل درمان کامل، تنها با یادگیری جهانبینی کامل میشود.
گر ندانسته ز این بام رویم
بی خبر از عالم دیوان رویم
چو مرغی بی پر و بال شویم
در عالم هستی بی هویدا شویم
سلام دوستان سحر هستم همسفر مسافر نیکوتین
همانطور که میدانیم یکی از اضلاع مهم در درمان اعتیاد در کنگره ۶۰، جهانبینی است. حال اینکه جهانبینی چه مفهومی دارد: آنچه ما نسبت به کل هستی دریافت و حس میکنیم، جانبینی است؛ آنچه نسبت به خود درک و حس میکنیم، جهانبینی درون؛ و آنچه نسبت به پیرامون و کل هستی درک میکنیم، جهانبینی بیرون میباشد.
به نظر من برای رسیدن به آرامش، تعادل و حال خوب، یکی از پارامترهای اصلی، جهانبینی است. اینکه بدانیم دنیای ما، چه در بیرون و چه در درون، چه الهاماتی دارد. بتوانیم آن را بشناسیم، درک کنیم و با شناختی که پیدا میکنیم، گره وجودی خودمان را بیابیم.
ورود من به کنگره به نوعی معجزهای شد در زندگیم. وقتی با حال روحی خراب وارد شدم و فکر میکردم دنیا با من سر جنگ دارد، کمکم با آموزشها و شناخت راه درست توانستم گرههای خود را پیدا کنم و به خودم کمک کنم.
در کنار آموزشهایی که میبینیم، خدمتهایی که برای حال خوب خودمان انجام میدهیم، باعث میشود به جهانبینی برسیم. من تا حدودی با آموزشها و راهنمایی راهنماهای خوب کنگره۶۰ و شناخت خودم، توانستم گرهها را پیدا کنم و روی خودم متمرکز شوم و تا حدی به تعادل و آرامش لازم برسم.
امیدوارم بتوانم در کنار آموزشها، تغییرات مثبت و خوبی داشته باشم و سفری که دارم را به بهترین نحو انجام دهم، تا بتوانم روزی فردی مفید باشم.
سلام دوستان لیلا هستم همسفر، مسافر نیکوتین
جهانبینی یعنی آنچه ما نسبت به کل هستی (جهان درون و جهان بیرون) برداشت، ادراک، دریافت و احساس مینماییم. جهانبینی درون شامل ادراک و احساس ما نسبت به خودمان است. جهانبینی بیرون شامل ادراک و احساس ما نسبت به تمام هستی است.
در جزوهی جهانبینی کنگره۶۰ توضیح داده میشود که من مصرفکننده برای رسیدن به درمان، باید یک دوره ۱۰ ماهه را به صورت مستمر در کنگره حضور داشته باشم و از متد DST و داروی OT استفاده کنم تا به درمان نسبی برسم. چرا میگوییم نسبی؟ چون برای درمان اعتیاد، یک مثلث در نظر گرفته شده که شامل روان، جسم و جهانبینی است. در طول سفر ۱۰ ماه، روان و جسم به درمان نسبی میرسند، اما بخش جهانبینی به زمان بیشتری نیاز دارد و به درک، آموزش و تلاش فرد بستگی دارد.
انسان اصولاً در طول زندگی یک مسافر است و تمام زندگی به نوعی یک سفر طولانی محسوب میشود. در کنگره۶۰ نیز این مسیر درمان به سه سفر تقسیم میشود:
سفر اول: از مصرف مواد تا ترک آن سفر دوم: از ترک مواد تا رسیدن به رهایی (درمان) سفر سوم: از رهایی تا رسیدن به خود یا خالق خود (خداوند) در جزوه جهانبینی، دربارهی صور انسان صحبت میشود. انسان دارای صور آشکار و صور پنهان است. صور آشکار، جسم انسان است که قابل رویت میباشد. صور پنهان شامل: عقل، نفس، حس، ذهن، آرشیو، روح و کالبدهای هفتگانه دیگر است که به صورت دقیق در جزوه تشریح شدهاند.
اگر بخواهم برداشت خودم را از جهانبینی بیان کنم، باید بگویم که برای رسیدن به آرامش و یک زندگی سالم، باید دانش و آگاهی خودم را بالا ببرم. وقتی دانایی من تبدیل به دانایی مؤثر شود، میتوانم تفکر درستی داشته باشم و آن تفکر را به حرکت و عمل درآورم. در جزوه جهانبینی برای دانایی نیز یک مثلث تعریف شده: تجربه، آموزش، تفکر. دانایی از این مسیر شکل میگیرد. ما باور داریم که هر کسی بر مبنای خواستهاش، آزمایش یا آزمایشهای خاصی را انتخاب میکند. ابتدا آموزش میبیند، سپس وارد تجربه میشود، تفکر میکند و در پایان، رفع اشکال میشود. اگر نقصی وجود داشت، دوباره قسمتهای ضعیف تکرار میشود.
با این روش مثلثی، من یاد گرفتم که برای هر موضوعی باید به هر سه ضلع فکر کنم؛ نمیتوان فقط آموزش دید یا فقط تجربه کرد یا فقط تفکر کرد؛ هر سه ضلع باید رشد و حرکت کنند. در کنگره۶۰، راهنمایانی حضور دارند که آموزش میدهند و تجربیات خود را در قالب آموزش در اختیار ما میگذارند. این یک هدیه ارزشمند است.
در پایان، از خدای خودم سپاسگزارم که من و خانوادهام را در مسیر کنگره۶۰ قرار داد تا از آموزشهای ناب آن بهرهمند شویم و جهانبینی خود را ارتقا دهیم. سپاس از آقای مهندس عزیز و خانواده محترمشان، و سپاس از راهنمایان مهربانم.
رابط خبری: مسافر نیکوتین همسفر لیلا رهجو راهنما همسفر سمانه (لژیون اول ویلیام)
ارسال: همسفر پرنیان رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون چهارم)
همسفران نمایندگی باغستان کرج
- تعداد بازدید از این مطلب :
32