آنچه در تقدیر ما است، آن به انجام میرسد؛ اما اعمال ما در خطوط تقدیر نقش بسیار مهمی دارند که به آن شکل دیگری میدهند.
مرزبان مسافر روحالله و همسفر کلثوم با بیش از پانزده سال مصرف موادمخدر مسافر وارد کنگره۶۰ شدند. آخرین آنتیایکس مصرفی مسافر الکل و تریاک بود که با روش DST و دارویOT با همراهی راهنما مسافر نوید و راهنما همسفر فاطمه، 10 ماه و پنج روز سفر کردند و اکنون دو سال و هشت ماه و چهار روز است که از بند موادمخدر آزاد و رها هستند. در ادامه مسافر روحالله سفر سیگار کردند به راهنمایی راهنما مسافر جواد که هماکنون دوسال و پنجماه و بیستوهشت روز است که از بند نیکوتین آزاد و رها هستند.
همسفر کلثوم و مرزبان مسافر روحالله از قبولشدگان آزمون راهنمایی سال ۱۴۰۳ هستند و با عنایت پروردگار بهزودی شال خوشرنگ نارنجی را دریافت میکنند. گفتگویی را با آنها ترتیب دادهایم و شما را به خواندن آن دعوت میکنیم که بخوانید و لذت ببرید.
ما در زندگی با مشکلات و مسائل بسیاری روبهرو میشویم، بهنظر شما کدام یک از آموزشهای کنگره۶۰ در حل آنها به ما کمک میکند؟
مرزبان مسافر روحالله: برای حل هر مشکل، تفکر یا وادی اول نیاز است تا مبدأ آن مشکل را پیدا کنیم، در ادامه وادیهای دیگر برای حل مشکل در زندگی میتوانند بسیار کاربردی باشند.
همسفر کلثوم: هرگاه در زندگی به مشکلی برمیخورم به وادیها نگاه میکنم که چطور و از چه راهی میتوانم با مشکلات روبهرو شوم. مطمئناً وادیهای کنگره۶۰ مانند چراغ روشنی هستند که توسط آنها میتوانم راه درستی برای حل مشکلات خود پیدا کنم و یا وقتی سوالی ذهن من را مشغول میکند جواب آن را در سیدیها جستجو میکنم و به نتیجه میرسم.
بهنظر شما آیا خدمت کردن در جایگاه راهنما یا دیگر جایگاهها در کنگره۶۰ ترس دارد؟
مرزبان مسافر روحالله: ابتدای هر جایگاه خدمتی استرس شیرینی وجود دارد که سازنده و امیدوارکننده است؛ اما زمانی که آموزشهای کنگره۶۰ را دریافت میکنیم ترس بیمعنی میشود.
همسفر کلثوم: نمیتوانم اسم آن را ترس بگذارم، شاید بتوانم بگویم هیجان و اینکه یاد گرفتم با حرکت راه نمایان میشود و قطعاً هنوز هم راه زیادی را پیشرو دارم.
احساس شما پس از قبولی در این جایگاه چیست؟
مرزبان مسافر روحالله: بعد از قبولی در آزمون به خود میگفتم خداوند نگاه ویژهای به من داشته که در کنگره۶۰ بمانم و به خود و همنوعان خود خدمت کنم.

همسفر کلثوم: وقتی که خبر قبولی خود را در آزمون شنیدم واقعاً شگفتزده شدم و به این فکر میکردم که خداوند همانطور که مسیر کنگره۶۰ را برای من نمایان کرد و آموزش دیدم حالا به پاس تمام لطفهایی که به من داشته، باید ذرهای از این لطف و مهربانی را با خدمت کردن جبران کنم.
از راهنمای خود چه درسی گرفتهاید که در زندگی شما خیلی تأثیرگذار بوده است؟
مرزبان مسافر روحالله: در اینجا بایستی از راهنمای خود مسافر نوید سپاسگزار باشم، ایشان همیشه میگفتند: ناشکر خداوند نباشید، داشتههای زندگی خود را ببینید و شاکر خداوند باشید. این کلام همیشه در افکار و اندیشه من جاری است.
همسفر کلثوم: اولین جلسهای که در لژیون راهنما همسفر فاطمه نشستم در رابطه با نظم و انضباط صحبت میکردند و تأکید داشتند که نظم و انضباط را در زندگی خود بهکار ببریم و به مرور زمان و حضور در کنگره۶۰ به اهمیت ویژهای که نظم و انضباط داشت پیبردم و سعی کردم آن را در زندگی خود کاربردی کنم.
لطفاً برای ما بفرمایید آیا امتحانات داخلی نمایندگی در قبولی شما تأثیر داشته است؟
مرزبان مسافر روحالله: قطعاً این امتحانات تأثیر خوبی برای من داشت هریک از این امتحانات، من را یک قدم به قبولی در آزمون نزدیکتر کرد.
همسفر کلثوم: وقتی که وارد لژیون شدم از همان ابتدا شروع به نوشتن چهل سیدی کردم؛ ولی با این تفاوت که سیدیهایی که قرار بود آزمون گرفته شود را اول نوشتم و در آزمون شرکت کردم و آرامآرام منابع و سیدیها را یاد گرفتم و در آزمون نهایی موفق شدم؛ اگر در آزمونهای داخلی شرکت نمیکردم، قطعاً موفق نمیشدم.
آیا تصویری از جایگاه راهنمایی داشتید؟
مرزبان مسافر روحالله: خواسته زیادی برای دریافت شال راهنمایی داشتم و برای این جایگاه از هر فرصت استفاده کردم تا نتیجه مطلوبی از این امتحان بگیرم.
همسفر کلثوم: خیر، تصویری از جایگاه راهنمایی نداشتم؛ ولی خواسته آن را داشتم که بتوانم این جایگاه را تجربه کنم و هیچوقت فکر نمیکردم که در کنگره۶۰ بمانم. با گذشت زمان، دریافت آموزشها، دور شدن از ضدارزشها و تاریکیهای درون و رسیدن به حالخوش همچنان در این مکان هستم و خوشحالم که میتوانم در کنگره۶۰ بمانم و خدمتگزار باشم. برای رسیدن به هدف باید تلاش زیادی داشته باشیم، من توانستم با کمک راهنمای خود و همینطور تشویقهای مسافرم به این جایگاه برسم و قدردان زحمات آنها هستم.
مهمترین دلیل شما برای شرکت در آزمون راهنمایی چه بوده است؟
مرزبان مسافر روحالله: راهنمای من همیشه میگفت: آن روزی دین خود را نسبت به کنگره۶۰ ادا میکنید که شال راهنمایی را بگیرید و این مطلب دلیل خوب و شیرینی برای من بود.
همسفر کلثوم: دوست داشتم هر مطلبی را که در کنگره۶۰ آموزش دیدهام به دیگران انتقال بدهم و در مقابل از آنها هم آموزش بگیرم و همینطور یاد گرفتم که نیاز دیگران در دست ما و نیاز ما در دست دیگران است.
چگونه به مسیر کنگره۶۰ اعتماد و باور کردید و ماندگار ش
دید؟
مرزبان مسافر روحالله: مهر و محبت را از روز اول در کنگره۶۰ احساس کردم، خدمت بیمنت عزیزانی را میدیدم که تابهحال در هیچ جایی ندیده و نشنیده بودم و این بزرگترین دلگرمی و ماندگاری برای من بود.
همسفر کلثوم: در ابتدا که وارد کنگره۶۰ شدم محبتی را بین اعضاء و خدمتگزاران حس کردم. وقتی وارد لژیون شدم حس عشق و محبت را از سوی راهنمای خود دریافت کردم و این حس روزبهروز نسبت به هملژیونیهایم قویتر شد تا جایی که همه آنها را مثل خانواده خود دوست دارم. این حس محبت و دوست داشتن نسبت به یکدیگر باعث شد در کنگره۶۰ ماندگار شوم.

آیا تابهحال جایگاه خدمتی را تجربه کردهاید؟ و اگر تجربه داشتید برای ما بفرمایید؟
مسافر روحالله: از روز اولی که وارد کنگره60 شدم خداوند برای من خوب چیدمانی ساخت، اولین خدمت من در آبدارخانه و بعد کلینیک، سرداری، دبیری، نگهبانی و درحالحاضر مرزبان نمایندگی هستم. بهترین تجربه من این بود که اگر خدمتگزار نبودم بعد از رهایی صددرصد مثل خیلیها از کنگره۶۰ رفته بودم.
همسفر کلثوم: جایگاه رابط سایت و سرداری را تجربه کردهام و امیدوار هستم بتوانم جایگاه خدمتی دیگر را هم تجربه کنم.
بفرمایید که برای لژیون آینده خود آیا برنامهای دارید تا لژیون پربار و موفقی داشته باشید؟
مرزبان مسافر روحالله: فعلاً از خدمت در جایگاه مرزبانی لذت میبرم و این لذت شیرین جایی برای فکر کردن به جایگاه بعدی را به من نداده است.
همسفر کلثوم: سعی خواهم کرد آنچه که آموزش دیدهام را اجرا کنم و در مسیر اصول، قوانین و حرمت کنگره۶۰ حرکت کنم. انشاالله که بتوانم زکات رهایی و حالخوش خود را پرداخت کنم.
بهنظر شما ما باید در کنگره۶۰ چهکار کنیم تا جهانبینی خوبی داشته باشیم؟
مرزبان مسافر روحالله: به لطف آقای مهندس حسین دژاکام سفره کنگره۶۰ پر از غذاهای متنوع، میوههای رنگارنگ و خوش عطر است، ما باید به بهترین نحوه ممکن از این سفره استفاده کنیم و به یک لقمه سرپایی بسنده نکنیم.
همسفر کلثوم: یکی از اضلاع مثلث درمان، جهانبینی است و این مثلث باید با هم و به موازات هم رشد کند تا شخص به رهایی برسد. برای اینکه ضلع جهانبینی رشد کند، فرمانبرداری از راهنما را بايد در اولويت قرار دهیم تا در کنگره۶۰ از لحاظ جسم، روان و جهانبینی رشد کنیم. اگر هرچه را که راهنما میگوید اجرا کنیم آنوقت تغییرات هم کمکم ایجاد میشوند.
وقتی روز اول وارد کنگر۶۰ شدید، آیا فکر میکردید به این حالخوش دست یابید؟
مرزبان مسافر روحالله: روز اول که به کنگره۶۰ آمدم خواستم به خودم ثابت کنم که اعتیاد تا روز مرگ با من است و علاج ندارد؛ اما این لطف آقای مهندس حسین دژاکام و نگاه ویژه خداوند نسبت به من بود که این حالخوش شامل حال من و خانوادهام شد.
همسفر کلثوم: هیچوقت فکر نمیکردم که در کنگره۶۰ بمانم؛ اما با گذشت زمان، دریافت آموزش و دور شدن از ضدارزش ها و تاریکیهای درون و رسیدن به حالخوش همچنان در کنگره۶۰ هستم و خوشحالم که میتوانم در کنگره۶۰ بمانم و خدمتگزار باشم.
مصاحبهکننده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر الهه (لژیون پانزدهم)
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر مهناز (لژیون یازدهم)
ویرایش: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر سونا (لژیون شانزدهم) دبیر سایت
ارسال: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر نازنین (لژیون ششم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی کاسپین قزوین
- تعداد بازدید از این مطلب :
346