English Version
This Site Is Available In English

ترس‌های انسان درس‌های انسان هستند

ترس‌های انسان درس‌های انسان هستند

ترس همیشه همراه انسان است، ترس‌های انسان در واقع درس‌های انسان هستند و همیشه ترس بد نیست. ترس بعضی اوقات باعث حفظ جان انسان و حفظ وضعیت انسان می‌شود ترس‌ها به دو قسمت تقسیم می‌شوند:
۱_ ترس‌های بازدارنده که نقش بازدارندگی و تخریب را بازی می‌کنند
۲_ ترس‌های نگهدارنده که انسان را حفظ می‌کنند و باعث ایمنی انسان می‌شوند.
ترس یکی از نتایج مستقیم مسائل شرک است که در انسان ظاهر می‌شود، اگر انسان ترس از چیزی را دارد و می‌خواهد ترس خود را از بین ببرد یا باید بی‌خیال آن قضیه بشود که ترس از بین نمی‌رود؛ چون وقتی که انسان با آن واقعه روبه‌رو می‌شود دوباره ترس ظاهر می‌شود و انسان با روبه‌رو شدن با همین ترس‌ها به تکامل می‌رسد. ترس هیچ وقت به صورت منفرد و به تنهایی ظاهر نمی‌شود؛ چون ترس یک نیروی بازدارنده است و انسان را از تعادل خارج می‌کند و یک نیروی دیگری باید وجود داشته باشد که تعادل نسبی  بوجود بیاورد و آن نیروی خشم و نفرت است.

انسانی که ترس دارد قطعاً خشم و نفرت هم دارد صحبت و کلید ترس در خودش نیست در خشم است و در مسئله ترس انسان باید فرمانبردار خوبی باشد. برداشت من از این سی‌دی این بود که خیلی ترس‌ها در من وجود دارد که باید با آن‌ها روبه‌رو شوم و آن‌ها را از بین ببرم مثل ترس از رد شدن از خیابان یا ترس از تاریکی و تنهایی که باید با آن‌ها روبه‌رو شوم و بر آن‌ها غلبه کنم تا بتوانم به آن آرامش و آسایش لازم برسم و از زندگی لذت ببرم؛ چون این ترس‌ها مانع رشد و پیشرفت من شده‌اند من خیلی از کارها را نمی‌توانم انجام دهم؛ ولی با گوش کردن به این سی‌دی راه حل مشکل خود  را فهمیدم و باید جهان‌بینی خود را بالا ببرم و خشم و نفرت را در وجودم بررسی کرده و از بین ببرم تا از زندگی‌ لذت ببرم و بتوانم کارهایی را که دوست دارم را انجام بدهم و با وجود ترسی که در من است شاید نتوانم برای فرزندان و مسافر و دیگران مفید باشم و کاری انجام بدهم.

نویسنده: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر مهدیه (لژیون اول)
رابط خبری و ویراستاری: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر مهدیه (لژیون اول)
ارسال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر مهدیه( لژیون اول )
نمایندگی همسفران کریمان

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .