.جلسه سیزدهم از دوره چهاردهم کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی جواد گلپایگان، با استادی مسافر محسن ، نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافرامیر با دستور جلسه (جهان بینی۱و۲ ) در روز سه شنبه ۱۶اردیبهشت ماه۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان محسن هستم، یک مسافر
دستور جلسه این هفته جهانبینی ۱ و ۲ است.
جهان بینی؛ به معنای درک و بینش و نوع نگرش من نسبت به جهان هستی و بیرون است؛ یعنی اینکه من چگونه جهان اطراف خود را میبینم. دیدگاه نادرست و افکار نادرست همیشه سبب رفتارهای نادرست میشود.
جهان بینی راه و روش درست را به ما میآموزد تا در منجلابها گیر نیافتیم.
هدف اصلی کنگره ۶۰ درمان اعتیاد است و همانطور که میدانید درمان اعتیاد بر سه ضلع مثلث جسم ،روان و جهانبینی کار میکند.
قسمت جسم در کنگره ۶۰ با استفاده از داروی OT و متد DST به تعادل میرسد و هنگامی که قسمت جسم به تعادل برسد روح و روان نیز به آرامش میرسد، اما ضلع جهان بینی یکی از مهمترین اضلاع این مثلث است؛ زیرا سبب میشود تا من ساختارها و سیستمهای جسم خود و مواد مخدر را بشناسم و بدانم که مواد مخدر چه اثراتی بر روی جسم و روان من خواهد گذاشت ؛همچنین چه آسیبهایی به من وارد کرده است؛ زیرا هنگامی که با خود تفکر میکنیم میبینیم مواد مخدر نه تنها چیزی به ما نداده است؛ بلکه باعث تخریب درون ما شده است؛ در نتیجه هنگامی که ما این مطلب را درست درک کنیم دیگر از مواد مخدر استفاده نمیکنیم.
انسان برای درک جهانبینی باید به دانایی برسد. در کنگره ۶۰ دانایی نیز دارای یک مثلث است که اضلاع این مثلث شامل تفکر، تجربه و آموزش میباشد.
تفکر، به معنای حرکت کردن به سمت یک هدف مشخص است و نقطه مقابل تفکر ترس است.
ترس، تفکر انسان را میخورد و به او اجازه نمیدهد که حتی فکر کند که روزی باید اعتیاد خود را درمان کند. تنها راه برای مقابله با ترس این است که در مقابل آن بایستیم وبا آن روبه رو شویم، به طور مثال کسی که مشارکت نمیکند ترس دارد و تا وقتی که مشارکت نکند نمی تواند با ترس خود مقابله کند.
ضلع دیگر این مثلث تجربه است همه ما تجربه ترکهای ناموفق داشتهایم و در گروههای مختلف شروع به ترک کردهایم، اما به نتیجه درستی نرسیدیم و نتیجه این ترک ها ناامیدی بود. ناامیدی سدی است که اجازه نمیدهد ما تجربه کسب کنیم. برای اینکه بتوانیم بر ناامیدی خود غلبه کنیم باید خود و نیروهایی که در درون ما وجود دارند را بهتر بشناسیم.
ضلع مقابل آموزش منیت است. جناب آقای مهندس در سی دیهای خود بارها عنوان نمودند که جاهلترین انسانها کسانی هستند که فکر میکنند دانا هستند ؛زیرا این افراد آموزش ناپذیر میشوند و نمیتوانند این موضوع را درک کنند که نمیدانند.
جزوه جهانبینی به ما میگوید: دانایی خود را باید به دانایی موثر تبدیل کنیم؛ یعنی دانایی ما زمانی ارزشمند است که آن را عملی کنیم؛ زیرا اگر آن را کاربردی نکنم مانند کتابی که در درون طاقچه است بیارزش میشود و فایدهای ندارد.
به خاطر داشته باشیم دانای ما ذره ذره افزایش پیدا میکند، به طور مثال ما میدانیم که دروغ گفتن بد است، اما نمیتوانیم یک بار آن را کنار بگذاریم ؛بلکه باید ذره ذره به این درک برسیم که از دروغ گفتن پرهیز کنیم.
فردی که یک سال از رهایی او گذشته است ،اما هنوز وارد لژیون سیگار نشده است؛ یعنی اینکه سه ضلع تجربه تفکر و آموزش هنوز در درون او رشد نکرده است.


تایپ و ویرایش مسافر رضا لژیون هفتم
عکس مرزبان خبری مسافر جواد
تنظیم و ارسال مسافر محمد لژیون سوم
مسافران نمایندگی جواد گلپایگان
- تعداد بازدید از این مطلب :
112