حلقههای حیات و آفرینش در سه مرحله است، مرحله آموزش نوجوانی، تلاش، کار و تحصیل و مرحله آخر رسیدن به پختگی که بعد از آن عقل تکمیل و تفکر کامل میشود و انسان به فرمان عقل و یا شو شود نزدیک میشود. دانستن قوانین الزامی و سودآور است، مانند: قوانین رانندگی که؛ نباید جلوی در منزل کسی پارک کنیم یا سرعت مشخصی داشته باشیم و یا از دست راست رانندگی کنیم. زندگی یک سری قوانینی دارد که آنها را در جهانبینی یاد میگیریم. قوانینی مثل: اجازه ورود به مکانی و یا اینکه وقتی وارد میشویم سلام کنیم. این قوانین به ما یاد میدهد چگونه زندگی و داد و ستد کنیم. از قوانین دیگر، قانون طبیعت است، مثلا: از خوردن خوراکیهای تلخ بپرهیزیم، مانند: قهوه تلخ که برای معده و دستگاه گوارش مضر است و کسی که مداوم مصرف اسپرسو داشته باشد از قانون طبیعت تبعیت نکرده است.
قوانین زندگی همان فرامین الهی است و همان صراط مستقیم که در قرآن آمده است. مانند: اینکه دروغ نگوییم، خیانت نکنیم، تهمت نزنیم، غیبت نکنیم، مسخره نکنیم، به پدر و مادر احترام بگذاریم و با آنها بدرفتاری نکنیم، کسی را مجبور به مسلمان شدن نکنیم، سر قول خود بمانیم، گران فروشی نکنیم، امانتدار باشیم، چاپلوسی نکنیم، اسراف نکنیم، فقرا را طعام بدهیم، در معامله یکدیگر را فریب ندهیم، با مهمان مهربان باشیم، جواب بدی را با خوبی بدهیم، بدون منت خوبی کنیم، خوش بیان باشیم؛ حتی با بیادبان، اگر دشمن طلب صلح کرد قبول کنیم. خلقت بر مبنای نظام خاصی بنا شده است. تمام سیستم فیزیولوژی ما بر اساس نظم و انضباط برقرار شده است؛ باید وظایف خود را به درستی انجام بدهیم تا در ما حس راحتی و آزاد بودن بهوجود آید و فکرمان تقویت شود. انسان بدون نظم در رنج و عذاب است.
دانستیم برای اینکه بخواهیم در آرامش باشیم؛ باید در حال زندگی کنیم؛ زیرا اگر در گذشته باشیم افسرده میشویم و اگر در آینده زندگی کنیم اضطراب میگیریم؛ پس از گذشته درس بگیریم و با توکل و امید برای آینده برنامه بریزیم که گرفتار ترس و نگرانیها نشویم. هدف ایجاد محبت بین انسانها و آشنایی با نور است. تمام حرکتهای ما بر مبنای احساس است که برداشت ما از احساس حرکتی و جسمی است. مثلا: حس دیدن با چشم است؛ ولی آنالیز و بررسی آن با عقل است. وقتی که ما فکر میکنیم تصاویر مختلفی را با تفکر در ذهن خودمان ایجاد میکنیم. بعد از انتقال به جهان دیگری، این تفکر است که میتواند خلق کند، باورش سخت و مشکل است. خود فکر فرمان میدهد، میسازد و تولید میکند. وقتی چیزی را میخواهیم؛ یعنی آن را حس کردهایم و عقل است که فرمان میدهد و آن را به دست میآوریم و با امواج مشخص نزد ما میآید.
زمینیها از تصاویر ساخته شده ذهن خود آرامش ندارند؛ چرا که از تصاویر ساخته شده ذهن خود هیولایی ساختهاند و این مسائل آنان را از درون و بیرون جدا کرده است و آرامش ندارند و محیط آرام آنها بههم میریزد. به همین دلیل توانایی تفکر و تعقل ضعیف میشود؛ پس آرامش و آسایش بستگی به تفکرات ما دارد. وقتی تفکر میکنیم میتوانیم به درستی صعود داشته باشیم و؛ نباید در ذهن هیولا درست شود، با افکار و اندیشه اشتباه هیولا درست میکنیم و درون و بیرون را خراب میکنیم، سپس تصاویر از گذشته بهوجود میآوریم و بههم میریزیم. این باعث میشود آرامش به هم بخورد؛ باید ظاهر و باطن منطبق شود. انسانها قربانی سراب میشوند و این ایجاد بیماری میکند و خود نمیدانند، میخواهند خانه مجلل داشته باشند، این انسانها؛ باید بهوجود خود سوق داده شوند؛ باید دانایی بالا برود و به فیزیولوژی و غذا اهمیت داده شود. از میوهها هویج و گوجه فرنگی و انواع کلمها و سیر استفاده کنید؛ زیرا ضد سرطان است.
برداشت ما از این مطالب، رعایت ۱۹ قانون قرآنی است تا صراط مستقیم برایمان نمایان بشود، به مسیر اصلی برگردیم، وظیفه شناس و مطیع فرمان الهی باشیم. بیدار شویم و به گذشته رجوع کنیم، وظایف ناتمام را انجام دهیم و به قوانین آگاه باشیم. دانستیم که برای کسب تجربه؛ باید سختیهای زیادی کشید و راه صراط مستقیم سخت است. تفکر خود را در جهت مثبت حرکت دهیم، از قوانین پیروی کنیم و در تمامی مراحل نظم داشته باشیم.
رابطخبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر مژگان (لژیون دهم)
ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون پانزدهم)
تصویرگر: همسفر مهناز رهجوی راهنما همسفر عفت(لژیون چهارم) نگهبان سایت
ویراستاری و ارسال: همسفر مهناز رهجوی راهنما همسفر عفت (لژیون چهارم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی هاتف
- تعداد بازدید از این مطلب :
172