هفتمین جلسه از دوره دوازدهم سری کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی کاشمر با استادی مسافر محمود، با نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر علیرضا با دستور جلسه «جهان بینی ۱و۲» روز سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان محمود هستم یک مسافر.
از نگهبان جلسه علی آقا تشکر میکنم که مسئولیت و اداره جلسه را به من واگذار نمودند تا آموزش بگیرم و خدمت کنم. دستور جلسه این هفته (جهانبینی ۱ و ۲) میباشد.
جهان بینی یک علم میباشد که برای بهتر زندگی کردن و حل مشکلاتی که در مسیر زندگی برای ما اتفاق می افتد باید این علم را یاد بگیریم تا تغییر در گفتار، کردار و رفتار ما رخ بدهد تا بتوانیم زندگی بهتری داشته باشیم و در مواجهه با مشکلات به در بسته نخوریم. انسان بر اساس قوه اختیاری که خداوند در او نهادینه کرده است می تواند هم به طرف تاریکیها و هم به طرف نور و روشنایی حرکت نماید.
همه چیز در دست خود انسان میباشد با اختیاری که دارد با توجه به قدرتهای نهفته درونی خود میتواند در هر شرایطی که هست آن را تغییر دهد و زندگی خود را بر اساس تفکرات جدید ادامه دهد. برای این کار لازم است که مربی و آموزگاری داشته باشد تا بتواند بر اساس آموزشهایی که دریافت میکند آنها را کاربردی نماید و بتواند مشکلات و سختیهایی که در مسیر زندگی برای او اتفاق میافتد با استفاده از این آموزشها آنها را بدون کمترین کنش و هزینه حل کند.
در مسیر کنگره آموزش گرفتهایم که رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است یکی یافتن راه و دیگری آنچه برداشت مینماییم. مهمترین موضوع تفکر و نوع نگاه ما به مسائل میباشد یعنی هر چیزی که در تفکر ما میگذرد یقیناً برای ما اتفاق خواهد افتاد یا به قول معروف هر آنچه که بکاریم درو خواهیم کرد. برای مثال چنانچه تصویرسازی ما این باشد که در آینده راهنما باشیم باید تلاش نماییم و در این مسیر آموزشهای لازم را بگیریم آن وقت در طول زمان میتوانیم به خواسته خود برسیم.
مهمترین مسئله، تصورات ذهنی ما میباشد همه ما در زندگی گرهها و مشکلاتی داریم که در مواجهه با آنها هیچ گونه حرکتی برای حل آنها بلد نبودیم برای مثال خود من در جمع نمیتوانستم صحبت کنم و همیشه میترسیدم که مبادا نتوانم حرف بزنم یا کسانی هستند فقط به دنبال جمع آوری پول میباشند و نمیتوانند آنها را استفاده کنند و از پول خود لذت ببرند و هیچ گونه آرامش و آسایشی در زندگی خود ندارند. نیروهای منفی یک کار را خیلی خوب بلد هستند که آب را از سرچشمه گل آلود کنند، یعنی ذهنیت و تفکر ما را از مسیر مستقیم منحرف نمایند. اگر حس ما آلوده باشد هر آنچه که انجام میدهیم در مسیر نادرست و غلط خواهد بود و نتیجه آن در دراز مدت برای ما مشکل ساز میشود. در مثلث درمان که ضلع جهان بینی مهمترین آن میباشد و تغییر آن به مرور زمان باید رخ دهد، مهمترین کاری که باید انجام دهیم این است که وقتی آموزش جهانبینی میگیریم بتوانیم آنها را کاربردی نماییم و این ضلع را با تکرار و تمرین و البته در طول زمان به رشد و تعالی برسانیم آنگاه میتوانیم با آرامش در خانواده و یا در جامعه با افراد دیگر در تعامل زندگی نماییم.
.jpg)
در تعریف جهان بینی استاد امین میفرمایند: یادگیری قوانین زندگی، اما زندگی با حسهای خراب و آلوده نمیتواند برای ما خوشایند باشد و باید حسهای ما تزکیه و پالایش شوند و این تنها راه رسیدن به حال خوش و آرامش و تعادل نسبی میباشد. در غیر این صورت هر کاری که ما انجام دهیم شاید در ابتدا لذت زودگذری برای ما داشته باشد اما در طول زمان هیچ وقت روی آرامش را نخواهیم دید و این کار را همه ما در دوران تاریکی و مصرف مواد مخدر تجربه نمودهایم و برای همه ما قابل لمس و درک میباشد.
در کنگره ۶۰ یاد گرفتهایم که تنها راه رشد و تعالی این است که خواستههای ما تغییر کند یعنی ماهیت آنها را بشناسیم و از طرف خواستههای نامعقول که همان خواسته نفس ما میباشد به طرف خواستههای معقول حرکت نماییم و این امر تنها در صورتی امکان پذیر است که همراه با جسم و روان، جهان بینی ما نیز تغییر نماید. خداوند را شاکر هستیم که در مسیر زیبای کنگره ۶۰ قرار گرفتهایم و با آموزشهای ناب آقای مهندس دژاکام و استاد امین توسط راهنمایان گرانقدر و سختکوش بتوانیم با دریافت، تکرار و تمرین در طول زمان به آرامش و حال خوشی که مد نظر همه ما هست برسیم. در پایان از همه شما سپاسگزارم که سکوت کردید و به صحبتهای من توجه نمودید.
عکاس: مسافر حسن لژیون ششم راهنما مسافر میثم
تایپ و ویراستار: مسافر جواد لژیون دوم راهنما مسافر مرتضی
ارسال خبر: مسافر حمید لژیون چهارم راهنما مسافر مجید
مرزبان کشیک: مسافر مهدی
- تعداد بازدید از این مطلب :
95