برای اینکه مفاهیم و صحبتهایی که در کنگره۶۰ آموزش داده میشود قابل درک و لمس باشد، بایستی الفبای آنها را یاد بگیریم. یکی از کاربردهای مهم جهانبینی شکافتن این الفبا میباشد و یکسری تعاریفی را مطرح میکند که هدف آن ایجاد یک تصویرذهنی در شخص است و از مدل استفاده میکند. علم پیچیده نیست و هر چیز کلیدی دارد. استاد یا معلم باید بتواند مطالب را درست به دیگران منتقل کند و همهچیز را به سادهترین شکل ممکن توضیح دهد.
جهانبینی متعلق به همه انسانهاست و طنابی بسیار محکم و قوی برای کسانی است که در تاریکی هستند و کاملترین این تاریکیها اعتیاد است. اعتیاد باعث میشود شخص حسهای خوب و تواناییهای خود را از دست بدهد. جهانبینی به انسان کمک میکند که این نیروها را بشناسد. اگر شخصی یکپنجم دانایی خود را زیاد نکند، نمیتواند یکپنجم از موادمخدر خود را کم کند. در بدن انسان زمانی غدد شروع به ترشح اندروفین و دینورفین میکنند که انسان از نظر دانایی و ظرفیت تغییر کرده باشد.
جزوه جهانبینی۱ تعریفها را ارائه میدهد و در مورد انسان و مثلث دانایی صحبت میکند. جزوه جهانبینی۲ قوانین بازی را مطرح میکند و اگر کسی این قوانین را یاد بگیرد بازی برای او لذتبخش میشود. اگر بخواهیم به شادی، آرامش و لذت دست پیدا کنیم باید قوانین را بپذیریم.
نقش نیروهای بازدارنده و منفی براساس درجه تکاملی انسان متفاوت است. نیروهای بازدارنده و نیروهای مخرب، نیروهای مکمل هستند. هنر اصلی این است؛ زیرا انسان دو راه دارد یکی اینکه فکر کند و راهحل را پیدا کند و یا شمشیر خود را از رو ببندد و بجنگد. بهترین راه این است که شروع به تفکر و اندیشه کنیم تا راهحل را پیدا کرده و این به معنی جهش و رشد کردن است. تکامل بدون نیروهای بازدارنده غیرممکن است. ما میتوانیم از طبیعت درس بگیریم. نیروهای مکمل و بازدارنده براساس تکامل ما هستند که در حد ماشین یا در حد هواپیما باشیم. یکسری از موانع برای انسانهایی که تغییر و رشد میکنند دیگر معنی ندارد.
ساختارهایی که سالها درون انسان بودهاند، میتوانند ترس، نفرت، حسادت و... را بهوجود آورند. نیروهای بازدارنده از ترس، منیت و ناامیدی میآیند که اینها درون خود ما هستند و از ما انرژی میگیرند، به همین خاطر است که نمیشود اعتیاد را با اراده کنار گذاشت. ما نمیتوانیم و قادر نیستیم که ساختارهای منفی را عوض کنیم، مگر اینکه خواسته خود را تغییر دهیم و آنموقع صورت مسئله خودبهخود حل میشود.
نیروهای منفی و بازدارنده حسهای انسان را با ابزارهای مختلف آلوده میکنند مانند دروغ گفتن، سرزنش کردن، تهمت زدن و... . حس اولین نیروی به کار افتادن قوه عقل است؛ اگر ما بتوانیم حواس خود را جمع کنیم تا حس ما آلوده نشود نیروی بازدارنده به هدف خود نخواهد رسید. جهانبینی روی مسأله دانایی، شناخت حسها و اینکه چگونه حسها را تشخیص دهیم و پالایش کنیم استوار است و اگر انسان بتواند روی این مسائل پیش برود میتواند خود را از تاریکیها خارج کند.
نویسنده: همسفر نیلوفر رهجوی راهنما همسفر ندا (لژیون چهاردهم)
تایپ: رابط خبری همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر ندا (لژیون چهاردهم)
ویرایش: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر سونا (لژیون شانزدهم) دبیر سایت
ارسال: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر نازنین (لژیون ششم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی کاسپین قزوین
- تعداد بازدید از این مطلب :
119