English Version
This Site Is Available In English

خروج از تاریکی‌ها با جهان‌بینی

خروج از تاریکی‌ها با جهان‌بینی

جلسه نهم از دوره سیزدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره ۶۰ نمایندگی بیهقی سبزوار با استادی راهنما همسفر پریا، نگهبانی همسفر فاطمه و دبیری همسفر رویا با دستور جلسه «جهان‌بینی 1و2» در روز دوشنبه 15 اردیبهشت‌ماه 1404 ساعت 16:00 آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

از دبیر، نگهبان، مرزبانی و ایجنت تشکر می‌کنم که به من اعتماد کردند و اداره این جلسه را به من سپردند. مکتشف روش درمان تدریجی اعتیاد و پروتکل DST آقای مهندس حسین دژاکام هستند. ایشان در روش درمانی را پیش روی مصرف‌کننده مواد‌مخدر و الکلیسم‌ها گذاشتند که آن را با مثلّثی که ما آن را تحت مثلث جسم، روان و جهان‌بینی می‌شناسیم، معرفی کردند. در واقع تعادل در این سه قسمت است که درمان‌کننده تضمینی اعتیاد است. تأثیر تخریب مواد‌مخدر از هر نوعی که باشد، بدون تردید روی جسم، سلامت و روان انسان قابل مشاهده است. اگر یک فرد مصرف‌کننده بتواند خودش را در این سه بخش به تعادل برساند؛ قطعاً می‌تواند بیماری اعتیادش را درمان کند.

مصرف مواد‌مخدر می‌تواند در نوع نگرش و دیدگاه فرد نسبت به خودش و جهان پیرامونش تأثیر منفی بگذارد. ما در کنگره می‌آموزیم فردی که دچار تخریب جهان‌بینی می‌شود، جهانی مملو از ترس، حقارت و بدبینی را برای خودش می‌سازد که باعث می‌شود به خودش و اطرافیانش صدمه بزند. انسان یک موجود جاری است؛ یعنی انسان می‌تواند زندگی آرام و خوشبختی داشته باشد که با قدرت انتخاب و اختیار خودش آن را به یک زندگی جهنمی تبدیل کند و یا برعکس. ما انسان‌ها در طول حیات به دنبال آرامش و خوشبختی هستیم؛ همه ما دوست داریم گنج خوشبختی را به دست بیاوریم. در واقع کلید خوشبختی در اطاعت و فرمانبرداری از سه رب خلاصه می‌شود؛ ربّ العالمین، پدر و مادر، معلّمین و راهنماها.

اگر یک رهجو، مسافر یا همسفر نسبت به این سه ربّ، قدرت چشم‌گفتن پیدا کند، درهای آسایش و آرامش و بهشت به روی او گشوده می‌شود؛ اما زمانی که انسان نقض فرمان کند؛ یعنی از دستورات این سه ربّ سرپیچی کند؛ قطعاً با نیروهای منفی هم حس می‌شود و کم‌کم به درون تاریکی‌ها و ظلمات فرو‌می‌رود. اوّلین مرحله ورود به تاریکی‌ها همین نقض فرمان است. همزمان با شروع کنگره 60 آموزش جهان‌بینی آغاز شد؛ اما در سال 1382 بود که استاد امین فرزند آقای مهندس دژاکام اصول و قواعد جهان‌بینی را در جزوه‌هایی به نام جزوه جهان‌بینی 1و2، گردآوری و تنظیم کردند و در اختیار همه ما رهجویان کنگره 60 قرار دادند.

انسان‌هایی که در مسیر کنگره تربیت می‌شوند؛ مانند ساختمان‌هایی هستند که فونداسیون محکمی دارند و می‌توان چندین طبقه روی آن ساختمان‌ها ساخت، بدون اینکه ساختمان تکانی بخورد. علمی ارزشمند است که افراد زیادی بتوانند آن را بفهمند و درک کنند و در زندگی خود به راحتی کاربردی کنند. استاد امین در جهان‌بینی با ارائه مطالب آموزشی اساتید به شکل تصاویر و مدل‌ها توانسته‌اند این مطالب را برای هر سطح از سواد و آگاهی قابل استفاده کنند. هر تعریفی که تصویر روشنی نداشته باشد، فقط یک مشت حفظیات است؛ بنابراین خیلی زود هم از حافظه می‌رود و به درد کسی هم نمی‌خورد.

جهان‌بینی؛ ریسمان محکمی است برای خروج هر انسانی از تاریکی‌ها. حال این تاریکی‌ها می‌تواند تاریکی مواد‌مخدر، سیگار یا الکل و یا مشکل اضافه‌وزن باشد و یا می‌تواند غیبت، دروغ، تهمت، قضاوت و چیزهایی مثل این‌ها باشد؛ بنابراین مصرف‌کنندگان و همسفران که مصرف‌کننده نیستند، همه به علم جهان‌بینی نیاز دارند. هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید که من در زندگی احتیاج به جهان‌بینی خاصی ندارم. فراموش نکنیم که جهان‌بینی در واقع یک علم کاربردی است؛ یعنی اگر من جهان‌بینی را یاد بگیرم برای این است که در زندگی به کار ببندم و بتوانم مفهوم زندگی واقعی را درک کنم.

من جهان‌بینی می‌آموزم و روی خودم کار می‌کنم. این را فراموش نکنیم که نباید روی مسافران و اطرافیانمان زوم کنیم، نقایص و ایراد آن‌ها را در بیاوریم. اگر من تغییر کنم، جهان پیرامون من هم تغییر می‌کند. اگر من تغییر کنم، مسافر من هم تغییر می‌کند، اگر من تغییر کنم زندگی من قطعاً بهتر خواهد شد و این تغییر در پرتو دانش کنگره است. امیدوارم که همه بتوانیم برداشت عمیقی از آموزش‌های کمیاب و گران‌بهای علم کنگره 60 و جهان‌بینی داشته باشیم. ان‌شاللّه همه ما بتوانیم زندگی خود را هنرمندانه‌تر از قبل ترسیم کنیم، چون اگر ما هنرمندان خوبی بودیم در اینجا جایی نداشتیم؛ پس هنوز باید بیاموزیم تا زندگی بهتری برای خود رقم بزنیم.

ویرایش: همسفر مهین رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون دوم)
عکاس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر سمانه ( لژیون سوم)
ارسال: نگهبان سایت همسفر فهیمه
همسفران نمایندگی بیهقی سبزوار

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .