English Version
This Site Is Available In English

در جهان‌بینی دنبال هنر زندگی کردن هستیم

 در جهان‌بینی دنبال هنر زندگی کردن هستیم

جلسه دوازدهم از دور شصت و یکم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره60 نمایندگی پروین اعتصامی اراک با استادی راهنما همسفر محبوبه، نگهبانی همسفر حمیده و دبیری همسفر پگاه با دستور جلسه «جهان‌بینی ۱ و ۲» روز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:

ابتدا از خداوند بزرگ به خاطر حضورم درکنگره۶۰ سپاسگزارم، همین‌طور از آقای مهندس و خانواده محترمشان کمال قدر‌دانی و تشکر رادارم. از زمانی که شعبه‌ها جدا شدند، یک سری، تعداد افراد کمتر شدند؛ ولی همیشه کیفیت مهم است و کمیت مهم نیست. باید سعی کنیم افرادی که در شعبه‌های دیگر هستند، به‌عنوان استاد دعوت کنیم تا یک تبادل بین شعب برقرار کنند و این تبادل، هم تبادل انرژی است، هم تبادل اطلاعات و آگاهی است که باعث می‌شود، پیوند محبت بین شعبه‌های دیگر هم برقرار باشد و این پیوند مستحکم‌تر باشد تا بتوانند بهتر در کنار یکدیگر خدمت کنند و آموزش ببیند.

دستور جلسه «جهان‌بینی ۱و۲» است. جزوه جهان‌بینی ۱و۲ یکسری درس‌ها را به ما می‌دهد که بتوانیم یکسری خط‌ها را دنبال کنیم و آموزش‌ها را دریافت کنیم تا به هدف اصلی خودمان که کاربردی کردن آموزش‌ها است برسیم. ما جزوه جهان‌بینی را می‌خوانیم، خیلی از صفحات آن را حفظ می‌کنیم و خیلی جاها در زندگی هم به کار می‌بندیم، ه‍دف از کارکرد جهان‌بینی فقط این نیست که حفظشان کنیم و حالا یک‌جاهایی هم از آن‌ها استفاده کنیم.

جهان‌بینی ما را با قوانین زندگی آشنا می‌کند. استاد امین در روز چهار‌شنبه خیلی کامل در مورد جهان‌بینی صحبت کردند و ضلع منیت را خیلی خوب برایمان باز کردند که نگاه ما به جهان‌بینی عوض شد. داخل جزوه آمده که منیت حسی است که ما جایگاه خودمان را بالاتر از آن چیزی که هست، تصور می‌کنیم و چقدر آقای امین قشنگ برایمان مسئله جهان‌بینی را تفسیر کردند، که کسی که منیت دارد چه پیامدهایی برایش دارد و همه این بند بندی که در این جهان می‌بینیم را می‌شود به همین شکل باز و تفسیر کرد و مفصل در مورد آن صحبت کرد.

علم در حال پیشرفت است، علم کنگره نیز در حال پیشرفت است و همه‌چیز نسبت به قبل گسترش پیدا می‌کند و تغییر می‌کند؛ مثلاً چیزی که در جزوه ۱و۲ یاد می‌گیریم کافی نیست، ما باید همه را برای خودمان تفسیر کنیم که برای این کار همیشه نیاز به یک راهنما داریم و خودمان به‌تنهایی نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم، به کسی نیاز داریم که بتواند این مسائل را باز کند و توضیح بیشتری بدهد و بارها و بارها خوانده‌شده و در مورد آن توضیح داده شود تا کاربردی شده و ما بتوانیم برداشت بهتری از این آموزش‌هایی که درکنگره۶۰ وجود دارد داشته باشیم.

آقای مهندس در سی‌دی حلقه‌های آفرینش مفصل صحبت می‌کنند که ما در جهان‌بینی دنبال هنر زندگی کردن هستیم و دانستن جهان‌بینی به ما کمک می‌کند تا به آرامش بیشتری برسیم و دانستن این‌ها برای همه ما الزامی است؛ مثل دانستن قوانین راهنمایی و رانندگی، برای کسانی که می‌خواهند رانندگی کنند، الزامی است و اگر بلد نباشند  دچار مشکل می‌شوند. اگر همسر یا مادر هستیم، اگر یک شهروند هستیم، در محلی کار می‌کنیم یا همسایه داریم، باید همه قوانین را بلد باشیم. قوانین مادر بودن و همسر بودن را بلد باشیم تا بهتر بتوانیم وظیفه خودمان را انجام دهیم و دچار مشکل نشویم تا به آسایش و آرامش برسیم.

در تعریف جهان‌بینی گفته‌شده که جهان‌بینی یعنی برداشت، دریافت، احساس و ادراک ما نسبت به جهان درون و بیرون خودمان، چطوری می‌شود این دریافت‌ها و احساس‌ها را درست و به‌جا داشته باشیم. این مسئله را هم آقای مهندس در سی‌دی آفرینش توضیح دادند «که حس یک گیرنده است اگر من حالم خوب باشد، حس من مثبت باشد و آلوده نباشد، احساسات خوب را دریافت می‌کنم. اگر حس من آلوده باشد، احساسات منفی دریافت می‌کنم، اگر با حس منفی وارد یک فضایی می‌شوید، حس‌های منفی را می‌بینید؛ ولی اگر حس شما خوب باشد خوبی‌ها و مثبت‌ها را می‌بینید.»

برای اینکه حس من تغییر کند، احتیاج دارم که دانایی و آموزش کسب کنم، احتیاج دارم که درون خودم تزکیه و پالایش اتفاق بیفتد تا بتوانم یک حس خوب داشته باشم. اگر حس من خوب باشد بوی نم باران را بهتر احساس می‌کنم، بوی عطر گل را بهتر احساس می‌کنم؛ ولی اگر حس من منفی باشد، نگاه می‌کنم ببینم اطرافیان با من چه طور احوال‌پرسی می‌کنند، چه طوری با من برخورد کردند، من را تحویل گرفتند یا تحویل نگرفتند. در جهان‌بینی ما روی خودمان کار می‌کنیم که منفی‌ها را تبدیل به مثبت کنیم و دشمن‌ها را تبدیل به دوست و مایه‌ی آسایش و آرامش باشیم، حالمان خوب باشد و بتوانیم در کنار انسان‌ها یک زندگی مسالمت‌آمیزی داشته باشیم، نه‌ این‌که فقط برای خودمان مشکل ایجاد نکنیم؛ بلکه دیگران را هم دچار مشکل نکنیم.

عکس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون)
تایپیست: همسفر پگاه رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون)
ارسال: همسفر حمیده نگهبان سایت
همسفران نمایندگی پروین اعتصامی اراک

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .