جلسه سوم از دوره سیام کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی نیمایوشیج بهشهر با استادی همسفر هاله، نگهبانی همسفر ملیحه و دبیری همسفر نارا با دستور جلسه «جهانبینی۱و۲» روز دوشنبه ۱۵ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کارکرد.
.jpg)
خلاصه سخنان استاد:
خیلی خوشحال هستم در جمع شما هستم. از نگهبان جلسه تشکر میکنم این خدمت را به من سپردند تا آموزش بگیرم. در مقوله جهانبینی اولین بار در کنگره۶۰ بهعنوان یکی از پارامترهای درمان اعتیاد مطرح شد و مثلث درمان جسم، روان و جهانبینی است. جهانبینی باید باشد تا ما مشکلات قبل را کنار بگذاریم، استاد امین در سیدی جهانبینی میگویند: تا یک پنجم دانایی به ما اضافه نشود، نمیتوانیم یک پنجم مواد را کنار بگذاریم، شاید بتوانیم کنار بگذاریم یا قطع کنیم؛ ولی حالمان خوب نمیشود تا دانایی بدست نیاوریم، نمیتوانیم از زندگی لذت ببریم باید متوجه شویم که بدنمان نیاز به مواد ندارد و میتواند مواد را ترشح کند، تا زمانیکه نتوانیم جسم خودمان را به تعادل برسانیم، نمیتوانیم جهانبینی را گوش دهیم و اینجا شربت OT نقش خودش را ایفا میکند و بدن مسافران را به تعادل میرساند تا مسافران به جهانبینی بپردازند.
استاد امین در سیدی جهانبینی میفرمایند: به اعتقاد من جهانبینی ۱و۲ چند مدل را معرفی کرده است که مهمترین آنها تصاویر هستند؛ مثلاً برای ما تصاویر ذهنی ایجاد کرده است.
نفس یک شهر بزرگ است، نفساماره مثل قبیله وحشی عمل میکند که به این شهر حمله کردهاند. وقتی فرد هوس مواد میکند و مصرف میکند متوجه حمله قبیلههای وحشی میشود و میتواند تصمیم بگیرد و صبر کند تا مواد مصرف نکند. مدل دیگر، عقل است که استاد امین مطرح کردند در بدن ما یک شخصیت وجود دارد بنام عقل و سربازانی که از عقل محافظت میکنند تشخیص میدهد هرچیزی وارد این قلعه نشود. با مصرف مواد قدرت تشخیص را از سربازان میگیریم به عقل اجازه تصمیم و تشخیص را نمیدهیم. جهانبینی دیدگاه ما را تغییر میدهد. در گذشتهها ما از سختیها ناامید میشدیم، آقای مهندس به ما آموزش دادند که سختیها لعنت خدا نیستند؛ بلکه رحمت خداوند هستند.
جایی که گندم کاشت میکنند، کشاورزها میدانند که به گندم پانزده روز آخر آب نمیدهند تا در سختی بیفتد و مغزدار شود. قبل کنگره وارد سختی ها میشدیم ناامید میشدیم ولی با جهانبینی یاد گرفتیم که ناامید نشویم و سختیها را باید تحمل کنیم تا قویتر شویم. اگر صحبتهای خودم را به لژیونسردار ربط بدهم ما در کنگره دردهایمان را پیدا کردیم و یاد گرفتیم با دردها کنار بیاییم.
اگر در کنگره۶۰ زندگیمان آرام شده است و در صلح و آرامش زندگی میکنیم و فرزندانمان در صلح و آرامش بزرگ میشوند از بخشش افرادی که از مال خودشان گذشتند و سردار، دنور و پهلوان شدند و به کنگره خدمت کردند این خدمتشان باعث بهوجود آمدن شعبهها شد. در لژیونسردار این نکته مهم برای ما اتفاق میاُفتد و از خیلی چیزها مثل ترس، فقر و منیت عبور میکنیم از ترسهایمان عبور میکنیم و حالخوش را برای همه خواستاریم و این بستر نصیب هرکس نمیشود حالا که نصیب ما شد باید تعهدی که دادهایم، وفا کنیم. ما میدانیم مرگ وجود ندارد در بعد بعدی ما زندگی خواهیم کرد؛ پس چه بهتر که در بعد بعدی سردار، دنور و پهلوان به دنیا بیاییم. بخشندگی را از کنگره یاد بگیریم و بتوانیم این انرژی را چند برابر کنیم. بچههایی که در لژیونسردار شرکت میکنند، افرادی باهوش هستند و از منیت، فقر و ترسها گذاشتهاند، بتوانند کمک کنند که همه به حالخوش برسند.
رهایی مسافر جونز همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر زینب:
تأیید سی سیدی همسفر عطیه رهجوی راهنما همسفر معصومه:
مرزبانان کشیک: همسفر ریحانه، مسافر اکبر
نویسنده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون یازدهم)
عکاس: همسفر صدیقه رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون سوم)
ویراستاری: همسفر فاطمه (نگهبان سایت)
ارسال: همسفر عطیه (دبیر سایت)
نمایندگی همسفران نیمایوشیج بهشهر
- تعداد بازدید از این مطلب :
139