English Version
This Site Is Available In English

آرامش پایدار با رعایت قوانین جهان‌بینی

آرامش پایدار با رعایت قوانین جهان‌بینی

جلسه پنجم از دوره پانزدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره‌۶۰ نمایندگی هاتف با دستور جلسه «جهان‌بینی ۱و۲» با استادی همسفر اکرم، نگهبانی همسفر مریم و دبیری همسفر فهیمه در روز یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ ساعت۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد: 

 شاکر و سپاسگزار خداوند هستم که به من توفیق داد امروز در جمع شما دوستان باشم و از شما همسفران آموزش بگیرم. در ادامه از آقای مهندس و خانواده محترم‌ ایشان که این بستر را برای ما فراهم کردند تا ما به کنگره بیاییم و به آرامش برسیم، تشکر و قدردانی می‌کنم. از راهنمای خوبم همسفر اشرف تشکر می‌کنم که به من اجازه دادند تا در جایگاه استادی خدمت کنم. یک تشکر ویژه و خدا قوت خدمت ایجنت گروه خانواده همسفر ناهید و مرزبانان و خدمتگزاران نمایندگی هاتف دارم که زحمات زیادی برای رهایی و آموزش ما می‌کشند.

دستور جلسه «جهان‌بینی ۱ و ۲» به طور خلاصه اگر بخواهیم تعریفی از جهان‌بینی داشته باشیم، جهان‌بینی؛ یعنی آن‌چه ما نسبت به کل هستی و جهان درون و جهان بیرون خودمان برداشت، ادراک، احساس و دریافت می‌کنیم. جهان‌بینی درون شامل ادراک و احساس ما نسبت به خودمان است و جهان بینی بیرون شامل ادراک و احساس ما نسبت به کل هستی و نسبت به آن حس‌هایی است که ما در کل هستی نسبت به همه چیز داریم.

اگر بخواهیم به طور ساده بیان کنیم جهان‌بینی، علم زندگی کردن است. از کوچک‌ترین قوانین زندگی تا بزرگ‌ترین قوانین زندگی است‌. قدرت مطلق قوانین را برای ما در کتاب آسمانی وضع کرده و به دست ما انسان‌ها رسانده، تا ما بتوانیم با رعایت کردن این قوانین به آرامش بیشتری در زندگی برسیم. کنگره۶۰ یکی از این نیروهای مافوق است که در این زمان بر اثر اعتیاد خانمان سوز که تمام زندگی‌ها را در بر گرفته و خیلی از زندگی‌ها را به ناکامی کشانده، به وجود آمده است. جناب آقای مهندس و خانواده محترم ایشان این بستر را برای ما فراهم کردند تا ما بتوانیم به کنگره بیاییم و با آموزش جهان‌بینی خود را به صراط‌مستقیم نزدیک کنیم.

 اگر بیرون کنگره نگاه کنیم می‌بینیم، خیلی از مسافران و همسفران راه را گم کرده‌اند و خیلی دلشان می‌خواهد که زندگیشان را به آرامش برسانند ولی نمی‌توانند. امیدوارم اذن ورود آن‌ها هم صادر شود و بتوانند به نمایندگی‌های کنگره۶۰ بیایند و جهان‌بینی‌ را درست یاد بگیرند، عمل کنند و زندگی‌شان را از سختی و ناکامی بیرون آورند. جهان‌بینی که آقای مهندس بیان کردند همان جهان‌بینی‌الهی است که خداوند با کمک نیروهای مافوق ما را از تاریکی‌ها به سوی روشنایی هدایت می‌کند.

 روز معلم را هم خدمت جناب آقای‌مهندس و استادامین تبریک می‌گویم که مانند: معلم دلسوز این جهان‌بینی‌ها را به صورت ساده بیان کردند و مثلث‌هایی را برای ما ترسیم کردند تا ما بتوانیم به راحتی آن‌ها را در زندگیمان به کار بندیم. در مثلث جهان‌بینی سه ضلع (جسم، روان و جهان‌بینی) مطرح شده است. جسم همان جسم خاکی است و روان نفس و روح ما است‌. جهان‌بینی بی‌نهایت است و هر روز که ما علم، آگاهی و دانش خود را بالا ببریم، می‌توانیم بهتر زندگی کنیم. 

طبق گفته‌های جناب آقای مهندس «انسان شامل دو بخش است، صور آشکار و صور پنهان». صورآشکار مشخص است، جسم ما است؛ ولی صورپنهان خواسته‌هایی است که ما با آن آشنایی نداریم و ما متوجه صورپنهان‌ خود نیستیم‌. خصوصیاتی مثل منیت، تنفر، حسادت، کینه و دشمنی در وجود ما همسفران پنهان است و ما از آن‌ها خبری نداریم؛ ولی وقتی با حال بد به کنگره می‌آییم فکر می‌کنیم تمام این حال بدی‌ها ریشه آن وجود مسافر در زندگیمان است؛ ولی وقتی در کنگره جهان‌بینی یاد می‌گیریم می‌فهمیم چه‌قدر ما خودمان حالمان خراب است و ساختارهای منفی در وجود ما به ما حمله کردند و باعث تخریب درون ما شدند و ما متوجه نبوده‌ایم و همیشه تمام تقصیرها را گردن مسافرمان گذاشتیم. 

ما در جهان‌بینی آموزش می‌بینیم تا از افسردگی‌ها و ناامیدی‌ها بتوانیم بیرون بیاییم و خانواده‌هایمان را به آرامش بهتری برسانیم. ما؛ باید همسفران خوب و حتی زنان خیلی خوب برای روزهای سخت زندگیمان باشیم. امیدوارم در این راه طبق مسیر حرکتی که برای خودمان در کنگره انتخاب کرده‌ایم، همه ما آخر عاقبت بخیر شویم. بتوانیم جهان‌بینی الهی را یاد بگیریم و در زندگی‌ کاربردی کنیم.

 من وقتی به کنگره آمدم اولین چیزی که نظر من را جلب کرد، آیه‌ای از قرآن بود: (اللَّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُم مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَالَّذِينَ كَفَرُوا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُم مِنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ أُولٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ)، امیدوارم که همگی ما بتوانیم از تاریکی‌ها به طرف روشنائی‌ها صعود کنیم.

اهدا تقدیر نامه لژیون سردار با حضور نگهبان لژیون سردار 

مرزبان کشیک: همسفر اعظم و مسافر علیرضا
تایپ: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوازدهم)
عکاس‌خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مهشید (لژیون چهاردهم)
ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون پانزدهم)
ویراستاری و ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر عفت (لژیون چهارم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی هاتف

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .