English Version
This Site Is Available In English

باید آموزش‌ها را عملی کنیم

باید آموزش‌ها را عملی کنیم
جلسه دهم از دوره بیست و ششم کارگاه‌های آموزشی‌ خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی خمین به استادی همسفر معصومه، نگهبانی همسفر زری و دبیری همسفر فاطمه با دستور جلسه « جهان بینی۱و۲ » روز یکشنبه ۱۴  اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.
 
 
خلاصه سخنان استاد: 
 
خدا را شاکر و سپاسگزارم که یک بار دیگر این جایگاه را تجربه می‌کنم. از نگهبان جلسه همسفر زری، مرزبانان و راهنمای خودم ممنون هستم که به من اجازه دادند تا خدمت کنم. هفته معلم را در رأس به جناب آقای مهندس و خانواده محترم ایشان، همچنین به استاد امین و راهنماهای کنگره ۶۰ و همسفر مهتاب تبریک عرض می‌کنم.
 
دستور جلسه این هفته: «جهان‌بینی ۱ و ۲»
در ابتدا باید تعریف درست جهان‌بینی را بدانیم؛ آنچه ما نسبت به جهان هستی، جهان درون و جهان بیرون ادراک، احساس، دریافت و برداشت می‌کنیم جهان بینی نام دارد. در جهان بینی ۱ و ۲ از مدل‌ها استفاده شده است برای اینکه تعریف‌ها را ساده کند تا مفاهیم و آموزش‌هایی که قرار است ما بگیریم قابل درک و آسان باشد، چرا که جهان بینی قوانین درست زندگی کردن را به ما نشان می‌دهد و به گفته استاد امین مانند یک قرقره و طناب می‌ماند و انسان‌هایی که در عمق تاریکی هستند را بالا می‌کشد، اعتیاد که کامل‌ترین شکل تاریکی را دارد و فرد مصرف کننده در عمق تاریکی قرار گرفته است و توانایی‌های خود را از دست داده و به ناتوانی رسیده است بتواند خودش را بالا بکشد و افکار و اندیشه‌های خود را که افیونی شده است درمان کند. 
 
کنگره، جهان بینی را یک مولفه اصلی و اساسی برای درمان اعتیاد معرفی کرده است. برای درمان مصرف کننده باید سه ضلع جسم، روان و جهان بینی همزمان با هم درمان شود، اگر جسم و روان مصرف کننده درمان شود اما جهان بینی او درمان نشود دوباره به اعتیاد برگشت می‌کند؛ چرا؟ زیرا نگرش او تغییر نکرده است و با افکار افیونی خلق و خو و فکر و اندیشه فرد نیز تغییر می‌کند و به طرف حس‌های منفی و ناآرامی سوق داده می‌شود و همچنین بیان ژن‌ها تغییر می‌کند. 
 
در مقوله جهان بینی ما با مبدا، مقصد و مسیر حرکت سر و کار داریم. اینجا به ما نشان می‌دهد مسیری که من در زندگی انتخاب کردم  چه خوب باشد یا بد، در مسیر ارزش‌ها قرار گرفته باشم یا ضد ارزش‌ها و یا اینکه خوشبخت باشم یا بدبخت این به عملکرد من بستگی دارد و عملکرد من به جهان بینی و دانایی من بر می‌گردد. دانایی در جهان بینی برای ما بسیار مهم می‌باشد زیرا نیروهای بازدارنده می‌خواهند دانایی به خصوص دانایی مؤثر در انسان فعال نباشد و رشد نکند. بدون افزایش دانایی هیچ گونه تغییری برای انسان امکان‌پذیر نیست.
 
چون لژیون خدمتگزار لژیون سردار است و دستور جلسه جهان بینی می‌باشد معنی تغییر در اینجا یعنی چه؟ یعنی  ما در کنگره آمده‌ایم و می‌خواهیم تغییر کنیم و دانایی ما به حدی رسیده است که می‌توانیم آموزش‌هایی که کنگره به ما داده و به حال خوش رسیده‌ایم می‌توانیم آنها را بازپرداخت کنیم؟ آیا در لژیون سردار قرار می‌گیریم و تعهدی‌هایی که تعهد کردیم می‌توانیم پرداخت کنیم؟ موقعی ما به آرامش، حال خوش و دانایی مؤثر می‌رسیم که آموزش‌ها را عملی کنیم.
 
انشاالله همه ما بتوانیم تعهدی های خودمان را زودتر پرداخت کنیم تا حال خوش آن نصیب ما بشود. مهمترین مقوله‌ای که در جهان بینی وجود دارد شناخت حس‌ها و دانایی می‌باشد و اینکه چطور انسان حس‌های خودش را پالایش کند. انسان می‌تواند با قرار گرفتن در مسیر آموزش‌ها و دریافت آنها، حرکت در مسیر کنگره و گوش به فرمان راهنما بودن و نظم داشتن دانایی خود را بالا ببرد و حس‌های خود را پالایش کند.
 
اگر انسان در درون خود احساس ناراحتی کند و غمگین باشد و احساس پوچی کند قطعاً در بیرون هم این اتفاق برای او می‌افتد. نقطه شروع جهان‌بینی در اینجا است که می‌گوید آنچه در درون انسان است در بیرون او نیز می‌باشد. وقتی انسان درونی آشفته، مضطرب و نگران داشته باشد چون در ضد ارزش‌ها قرار گرفته است قطعاً در بیرون هم آن حال خوش را ندارد، اما زمانی که انسان در مسیر ارزش‌ها قرار بگیرد و از درون احساس حال خوش داشته باشد قطعاً در بیرون هم آن حال خوش را دارد چرا که در مسیر است و قوانین الهی را اجرا می‌کند. 
 
درک و فهم جهان‌بینی مسیر زندگی ما را مشخص می‌کند که ما در چه سمتی باشیم و زندگی برای ما معنادار می‌شود. ما می‌فهمیم که تلاش و زحمات ما بیهوده نیست و با اندک نسیمی از مسیر منحرف نمی‌شویم و می‌فهمیم اگر در جهت خیر باشیم و در فکر کمک به دیگران باشیم قطعاً آن هم مانند یک بومرنگ به ما برمی‌گردد و اگر هم در جهت شر و ظلم و ستم باشیم آن هم به ما برمی‌گردد و انسانی که در جهت شر باشد کالبد او بیت حشرات می‌شود، برای اینکه کالبد او از حشرات خالی بشود باید تنبیه شود. انسان اگر دارای منیت باشد از بودن در جمع لذت نمی‌برد و آموزش پذیر نیست چرا که آموزش در جمع صورت می‌گیرد.
 
 
تایپیست: همسفر زیبا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)
ویراستاری و ارسال: همسفر فهیمه رهجوی راهنما همسفر مهتاب (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی خمین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .