جهانبینی چیست؟ جهانبینی یعنی آنچه ما نسبت به کل هستی و جهان درون و بیرون خود دریافت میکنیم. یکی از کاربردهای مهم جهانبینی این است که میتواند زبان الفبا را برای ما بشکافد. یک سری تعاریف مطرح شده وجود دارد که عبارتند از: ۱ـ بیشترین هدف این است که میتواند تصویر ذهنی را در شخص به وجود بیاورد. ۲ـ تعریف دیگر این است که مطالب را برای نویسنده دشوار میکند و نکته دیگری که وجود دارد از روش مدل استفاده کرده است که مهمترین آن تصویر است.
جهانبینی متعلق به همه انسانها است و مانند یک طناب میماند که میتواند آدمها را از عمق تاریکی بیرون بیاورد و بقیه انسانها نیز به این طناب احتیاج دارند اما اعتیاد کاملترین شکل تاریکیها را دارد. ۳نیرو وجود دارد: ۱ـ نیروی بازدارنده ۲ـ نیروی مخرب ۳ـ نیروی مکمل (حال برای چه مکمل است؟ یا برای چه کسانی؟ برای کسانی که بتوانند آن را مهار کنند و دانش آن را داشته باشند اما برای کسانی که علم و دانش ندارند همان نیروی بازدارنده یا مخرب است پس تکامل بدون نیروهای بازدارنده اصلاً امکانپذیر نیست).
در جزوه جهانبینی نیروهای بازدارنده معرفی شده است و در رابطه با ۳ضلع مثلث دانایی و خاصیتهای آن صحبت میشود. ۳ضلع مثلث که مقابل مثلث دانایی قرار دارد همان ترس، ناامیدی و منیت است که در مردم ترس را به وجود میآورد. ساختارهای درون انسان میتوانند با آن همه انرژی که در خود ذخیره کردهاند در اثر سالهای سال تبدیل به ترس، نفرت و حسهای بد شوند.
مسئله دیگری که وجود دارد این است که ساختار مافیایی از خواستههای نامعقول ما به وجود میآید. همه صحبت ما در این مبحث این است که نیروهای منفی یا همان نیروهای بازدارنده یک کار بیشتر بلد نیستند انجام دهند و آن نیز خراب کردن یا آلوده کردن حس انسان است زیرا حس اولین شروع به کار افتادن عقل است و حس از همه چیز مهمتر است.
نویسنده: همسفر زهرا رهجو راهنما همسفر هدی (لژیون پانزدهم)
ویرایش و ارسال: همسفر سوفیا رهجو راهنما همسفر ثریا (لژیون چهاردهم)
همسفران نمایندگی ایمان
- تعداد بازدید از این مطلب :
87