مشارکت همسفران لژیون دوم در مورد دستورجلسه «جهانبینی ۱ و ۲»:
همسفر نسترن:
جهانبینی، یعنی شناخت جهان هستی و شهر وجودی خودمان که برای همه انسانها مورد نیاز است، باعث میشود انسان در آرامش و صلح زندگی کند و قوانین زندگی را به انسان یاد میدهد. انسان وقتی در آرامش زندگی کند، طبیعتاً باعث سلامت جسم و روح او خواهد شد و از زندگی لذت میبرد. در اصل جهانبینی، مانند طناب و قرقره عمل میکند و انسانها را از عمق تاریکیها بیرون میکشد و به ما یاد میدهد که چهطور از عقلمان استفاده کنیم، چهطور با نیروهای منفی و بازدارنده روبهرو شویم و تفکر کنیم تا به سمت نیروهای مثبت حرکت کنیم؛ بنابراین علم و دانش ما را بالا میبرد و هرچه دانایی انسان بالا برود، دانایی مؤثر انسان کمتر دچار ناهمواری و سختی میشود و از زندگی لذت میبرد؛ پس جهانبینی باعث تکامل در انسان میشود که با خودش شادی، آرامش و صلح به همراه میآورد. امیدوارم همه بتوانیم از علم جهانبینی بهره ببریم و در زندگی کاربردی کنیم.
همسفر فرزانه:
آقای امین در سیدی جهانبینی گفتند: الفبا یک زبان است و برای اینکه مفاهیم کلی و صحبتهایی که در کنگره۶۰ آموزش داده میشود قابل درک و لمس باشد؛ باید ما الفبای آن را بلد باشیم. یکی از کاربردهایی که سیدی جهانبینی ۱ و ۲ دارد، این است که زبان و الفبا را برای ما میشکافد. در جزوه «جهانبینی ۱» هدف اصلی این بود که یک تصویر ذهنی در فرد بهوجود بیاورد. یکی از درگیریهایی که در زندگی ما وجود دارد، دشوار بودن و سخت بودن مطالب است، گاهی انسان یک هنر را دوست دارد و میخواهد آن هنر را یاد بگیرد، پیش استادی میرود و کتابی را میگیرد، هرچهقدر میخواند چیزی متوجه نمیشود، خیلی تلاش میکند که بهجایی برسد؛ اما انرژی او تمام میشود و این کار را رها میکند. علم پیچیده نیست، اگر استاد یا معلم مطالب را درست به انسان انتقال دهند و پایهها را درست بگذارند؛ چون هر مطلب و علمی، مثل یک بنای عظیم میماند و قوانینی دارد. آن قوانین، اصول و آن علم، مثل پایهها و فونداسیون ساختمان است، اگر پایههای این ساختمان را درست بگذارند، میتوان صد طبقه روی آن ساخت. در جزوه جهانبینی ۱و۲ از این روش استفاده شده است و در اینجا چند مدل را معرفی کرده است. برای اینکه انسان یک موضوعی را درک کند به ابزارهای مختلفی احتیاج دارد که یکی از مهمترین آنها تصاویر است، مثلاً در ذهن مخاطب یکسری تصاویر ذهنی بهوجود میآید که برای فهمیدن مطالبی که واضح نیست به آن تصاویر ذهنی مراجعه میکند و آن تصاویر را با مدلهای داده شده شبیهسازی میکند و از شبیهسازیهایی که انجام داده است، روابط را پیدا میکند.
همسفر الهام:
مثلث درمان با سه ضلع «جسم، روان و جهانبینی» اولین بار توسط آقای مهندس وارد کنگره۶۰ شد که فرد بیمار در اثر مصرف موادمخدر، جهانی مملو از ترس، نگرانی و حقارت پیرامون خود و اطرافیان بهوجود آورده است؛ اگر سالها مصرف مواد را کنار گذاشته باشیم، همچنان دچار مشکلات متعددی در جهان پیرامون خود هستیم. برای اینکه بتوانیم روی ضلع جهانبینی کار کنیم؛ باید ضلع جسم به تعادل نسبی برسد؛ زیرا جسمی که خمار باشد، هزاران درد و بههمریختگی دارد و هیچ گوش شنوایی نخواهد داشت؛ اما با متد DST و شربت اپیوم تینکچر، میتوان جسم را در شرایط مطلوب قرار داد و اینگونه حال و حوصله آموزش هم بهوجود میآید؛ زیرا به این طریق فرد به دانایی رسیده است و دیدگاه فرد نسبت به همهچیز تغییر میکند و این تغییرات خلقوخو در روان هم تأثیر دارد. تفکرات مثبت، خوشبینی، در صراط مستقیم بودن و جهانبینی سالم بر کل اعضا، جوارح و جسم فرد اثر میگذارد. جهانبینی در کنگره۶۰ از کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه آغاز میشود و به وادیها که مهمترین رکن هستند، میرسد.
رابط خبری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون دوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون ششم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شهرری
- تعداد بازدید از این مطلب :
72