آقای مهندس در این سیدی فرمودند: «سه مشکل اساسی در جهان وجود دارد که توسط وزیر بهداشت آمریکا نیز مطرح شده است». در تمام علوم از نظر توصیف، بشر خیلی خوب پیشرفت کرده و تمام بیماریها را با جزئیات گروهبندی کرده است؛ ولی از درمان خبری نیست. در مهندسی خیلی پیشرفت کرده است؛ ولی در شناخت انسان و طب پیشرفتی نداشته است. اگر چه دستگاهها و تجهیزات خیلی زیادی بوده، علوم پزشکی از مرگهای زیادی جلوگیری کرده و مفید است؛ ولی در کشف حقایق موفق نبوده است. مشکل اول اعتیاد، دوم سرطان و سوم اضافهوزن و چاقی است که آقای مهندس بارها اشاره کردهاند. کنگره به راحتی اعتیاد را ۲۷ سال پیش حل کرده است، اضافهوزن و چاقی را هم به نحواحسن حل کرده است که با کاهشوزن خیلی بیماریهای از جمله فشارخون، دیابت و خیلی بیماریهای دیگر در افراد برطرف شده است. برای سرطان هم راه حل پیدا شده است؛ ولی چون کار پزشکی است ما مداخله نمیکنیم و باید به عنوان تحقیقات ادامه پیدا کند.
منظور از جهانبینی درست زندگی کردن و به آسایش و آرامش رسیدن است و چهکار کنیم که از مریضیهای متعدد جلوگیری کنیم؛ پس درس جهانبینی یاد میدهیم، که به آرامش و آسایش برسیم و هنر زندگیکردن را یاد بگیریم. هنر زندگیکردن از هر هنری بالاتر است، تمام مخلوقین الهی بازیگر این هنر هستند. ما به جهان پس از مرگ اعتقاد داریم و هدف از جهانبینی این است که در جهانهای بعدی با مشکلات نباشیم و این امر شوخی نیست و باور کردن این موضوع بستگی به خود انسان دارد. به قول شاعر: «من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم، خواه از سخنم پند بگیر، خواه ملال».
ما باید در مسیری باشیم که حلقههای حیات را بتوانیم پشتسر بگذاریم. هر دورانی یک مفهومی دارد، دوران کودکی، جوانی و دوران بعد از جوانی، جا افتادگی است. یکی از حلقههای مهم، کودکی و طفولیت است. باید یاد بگیریم که چهکار کنیم، دچار مشکلات در بُعد دیگر نشویم. پرهیزکاری و درست زندگیکردن شرط راه جنت یا آرامش است، آرامش مترادف جنت است. شاعر میگوید: «برزخ شرری ز رنج بیهوده ماست؛ فردوس دمی ز بخت آسوده ماست». این نکته بسیار مهم است که هر زمانی که در رنج هستیم در دوزخ قرار داریم. قوانین الهی مهم هستند و عدول از این قوانین انسان را به قالب حیوانی سوق میدهد. قوانین میگویند: دروغ نگو، خیانت نکن، تهمت نزن، غیبت نکن، با پدر و مادر بدرفتاری نکن، هیچکس را اجبار نکن مسلمان شود، سر قول خود بمان و عدول از این قوانین؛ یعنی دوریکردن از قوانین الهی است. همه قوانین مثل بوم رنگ هستند. بوم رنگ، چوب شکسته مثلثی شکل است که وقتی پرتش میکنیم به طرف خود ما برمیگردد این خاصیتش است؛ یعنی اثرات هر کدام از این عملهای ضدارزشی دقیقاً به خودمان بر می گردد.
در سختیها انسان چراغ و کلید را پیدا میکند. برمیگردیم به گذشته چه کردیم؟ چه خطاهایی کردیم؟ چه راههایی را اشتباه رفتیم؟ چهطور جبران کنیم؟ خلقنا الانسان فی کبد؛ انسان در رنج آفریده شده و در این رنجهاست که انسان راه را پیدا میکند. انسان در پرتو سختیها آزموده میشود. جناب مهندس فرمودند: «تجربههای من در اثر متحمل شدن سختیها، شرارتها، مشکلات و مسائل دیگر بود». رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است، پیدا کردن راه و آنچه برداشت مینماییم، رمز، چراغ و راز، همان سختیها است.
چرا راهنمایان به چراغ و کلید رسیدند؟ چون سختیها کشیدند و ملامتها متحمل شدند. چرا تکرارها بعضی اوقات لازم است؟ چون تکرار مثل میخی که در دیوار میکوبید با چکش آنقدر میزنید تا میخ فرو رود، با تکرار هم مطالب در ذهن مینشیند. مهمترین بخش حیات ما از حلقه سوم تا مرگ شروع میشود. بنیان و ریشه آغاز اولین دوره حلقهها به جهان بعدی است، مرحله تزکیه از آنجا شروع میشود؛ باید فرامین را انجام دهیم تا به اهداف عالی خود برسیم. وقتی میخواهید در صراط مستقیم قرار بگیرید و اشتباهتان را جبران کنید کار دشواری است؛ مثل سرما و گرمای شدید نیست که قابل تحمل نباشد، این هم یک مرحله است یا باید تسلیم باشید و قوانین را رعایت کنید یا اگر در صراط مستقیم نباشید مورد خشم طبیعت قرار میگیرید. سیستم اتوماتیک است هر دو راه مقصد دارد یکی به ناکجا آباد یکی به کجا آباد میرسد. اگر در صراط مستقیم باشید، در شرایط سخت زندگی درهای رحمتالهی چنان به رویتان باز میشود که به آنچه فکر میکردید از آن بهرهمند میشوید.
برداشت من از این سیدی این است که در قسمت جهانبینی هم افکار و اندیشههای غلط من همسفر باعث بروز بیماریهای زیادی شده و اضافه وزن خودم را به علت افکار و اندیشه منفی خود میبینم و در لژیون تغذیهسالم هستم؛ ولی به سختی وزن کم میکنم و علتش افکار و اندیشهام است که به تعادل نرسیده است. سختیها در گذشته باعث شد من در مسیر کنگره قرار بگیرم و یاد بگیرم اشتباهات گذشته را تکرار نکنم، از گذشته تجربه بیاموزم، نیروی خفته درون خود را به کار بگیرم، با افکار مثبت و اجرای قوانین الهی بتوانم نیروهای خفته درونم را قدرتمند کنم و افکار و الفاظ منفی را ذرهذره از خودم دور کنم.
رابطخبری: همسفر فرزانه رهجوی راهنما همسفر اشرف (لژیون اول)
ویرایش: همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر مهشید (لژیون چهاردهم)
عکاس خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر مهشید (لژیون چهاردهم)
ویراستاری و ارسال: همسفر ملیحه رهجوی راهنما همسفر عفت (لژیون چهارم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی هاتف
- تعداد بازدید از این مطلب :
129