همسفر رها و مسافرشان پیام با آنتیایکس مصرفی شیشه، تریاک و حشیش وارد کنگره شدند. با متد DST و داروی درمانی OT، به راهنمایی مسافر محمدجواد و همسفر مرضیه سفر کردند. در حال حاضر به لطف خداوند و با دستان پرمهر آقای مهندس، چهار سال و دو ماه است که آزاد و رها هستند. رشته ورزشی مسافر در کنگره، بدمینتون است. همسفر رها دو دوره در لژیون سردار و یک دوره به عنوان دنور خدمت کردهاند.
توجه شما را به گفتوگوی ایشان با سایت همسفران حسنانی در خصوص دستور جلسه «وادی دوم (هیچ مخلوقی جهت بیهودگی، قدم به حیات نمینهد. هیچ کدام از ما به هیچ نیستیم، حتی اگر خود به هیچ فکر کنیم) و تأثیر آن روی من» جلب میکنم.

چه چیزی باعث میشود که انسان احساس بیهودگی کند؟
زمانی انسان دچار حس پوچی، بیهودگی و ناامیدی میشود که هدفی در زندگی نداشته باشد و حیات خود را بیمعنا بداند. در چنین شرایطی، فرد تصور میکند بدون دلیل و حساب وارد این دنیا شده است و اگر نبود، خللی در نظام هستی ایجاد نمیشد. همین طرز فکر باعث میشود که از تلاش و حرکت باز بماند، از رشد و تعالی دست بکشد و دچار روزمرگی شود. هر چه زمان میگذرد، حس تنهایی در او افزایش مییابد و در نهایت به افسردگی و اضطراب منتهی میشود.
چه چیزی باعث میشود که انسان تا مرز نابودی پیش برود؟
به نظر من عوامل زیادی میتوانند انسان را به نابودی بکشانند؛ اما یکی از مهمترین آنها، سستی در ایمان قلبی به خداوند و نیروی برتر است. هرگاه از مسیر درست خارج شویم و به سمت ضدارزشها حرکت کنیم. این انحراف میتواند ما را به سقوط بکشاند. گاهی فراموش میکنیم که خدایی وجود دارد که مراقب و نگهبان ما است. یاد خداوند، مسیر را هموار کرده و آرامش را به دلها بازمیگرداند. گاهی هم مشکلاتی مانند غم و اندوه، از دست دادن عزیزان، طلاق، ورشکستگی و اعتیاد، ما را تا مرز نابودی میبرند. اگر جهانبینی درستی داشته باشیم و به نظم الهی در هستی باور داشته باشیم، درمییابیم که هیچ چیز بیدلیل اتفاق نمیافتد. سختیها و تاریکیها ابزار رشد و تکامل ما هستند. آقای مهندس در فایل صوتی «سختیها» میفرمایند: «گوزنهایی در جنگلی، بیدلیل تلف میشدند. پس از بررسی مشخص شد که آنها فقط میخوردند و استراحت میکردند و همه چیز برای آنها مهیا بود. همین رفاه بیش از حد، باعث افسردگیشان شده بود.»
با نگاه به جهان هستی، اجزاء و مخلوقات آن، چه چیزی درمییابید؟
هر بار که به طبیعت میروم و به حرکت نور خورشید، وزش باد، ابرها، گلها، درختان، پرندگان، مورچهها و دیگر مخلوقات نگاه میکنم، میبینم که همگی براساس نظمی دقیق و فرمان الهی در حرکت هستند که اگر چنین نظمی نبود، نظام هستی از بین میرفت. آنگاه از تماشای این هماهنگی لذت میبرم و هزاران بار خدا را شکر میکنم و امیدوارم روزی انسانها نیز مانند سایر مخلوقات به وظیفه خود عمل کنند.
انسان نیز جزئی از این جهان است؛ پس به چه دلیل نسبت به سایر مخلوقات برتری دارد؟
خداوند به انسان روح عطاء کرد و او را اشرف مخلوقات نامید. همین روح الهی است که به انسان توانایی درک زیبایی، محبت و ارزشها را میدهد؛ حتی بدترین انسانها نیز زیبایی و نیکی را دوست دارند؛ اما برخی با پیروی از نفس اماره از مرتبه انسانی سقوط میکنند و گاه صفاتی پیدا میکنند که از حیوانات نیز پستتر میشود.
چرا خداوند انسان را بر سر دو راهی ارزشها و ضدارزشها قرار داد؟
انسان بر سر دوراهیها قرار گرفت تا اختیار معنا پیدا کند. قدرت و ارزش انسان در داشتن انتخاب است. احترام انسان بدین دلیل است که بتواند مسیر درست را تشخیص داده و آن را انتخاب کند. اگر قدرت اختیار نبود، انسان تفاوتی با یک کامپیوتر نداشت. اختیار به انسان، قدرت انتخاب و مسئولیتپذیری میدهد.
ممنونم که دعوت بنده را برای این گفتگو پذیرفتید. لطفاً بهعنوان حسن ختام این گفتگو، کلام آخر را بفرمایید:
از خدای خود سپاسگزارم که مسیر کنگره را برای من نمایان کرد. از آقای مهندس و اساتید ایشان نهایت قدردانی را دارم. همچنین از راهنمای خوبم همسفر مرضیه، بینهایت ممنونم. انشاءالله که بتوانم در طول زندگی، عضوی از خانواده بزرگ کنگره باقی بمانم و در مسیر اهداف آن قدم بردارم. پیروز و سربلند باشید.
طراح سؤال و مصاحبهکننده: همسفر اسرا رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون دهم) مسئول مصاحبه
عکاس: همسفر منیره رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون چهارم)
ویرایش: همسفر مرجان رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون اول) دبیر اول سایت
ویراستاری و ارسال: همسفر نجمه رهجوی راهنما همسفر صنم (لژیون نهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی حسنانی تهران
- تعداد بازدید از این مطلب :
179