English Version
This Site Is Available In English

واقعیت زندگی

واقعیت زندگی

مشارکت مکتوب اعضاء لژیون چهارم در رابطه با فایل صوتی «حس انتقام»


راهنما همسفر مرضیه

حس انتقام در هر موضوعی مانند: قتل، کینه، نفرت، خشم، غیبت و..‌. برای انسان خطرناک است؛ چراکه اگر در چرخه قرار گیرد، ممکن است سال‌ها و حتی بعدهای دیگر درگیر شوند و تا زمانی که فرد نبخشد و یا بخشیده نشود، زنجیره قطع نخواهد شد. لازمه هر بخششی، در ابتدا بخشیدن خودمان است؛ یعنی تا زمانی‌که خود را نبخشیم، نمی‌توانیم دیگران را ببخشیم. بخشیدن زمانی اتفاق می‌افتد که تصاویر ذهن را کنترل کنیم تا انرژی مثبت دریافت کنیم؛ زیرا انرژی منفی و یا مخرب باعث ترس می‌شود و ترس، تفکر را از بین می‌برد.
گاهی انسان به طمع رسیدن به اطلاعات ماوراء با ورود به مرز بین جهان فیزیکی و جهان آخرت، از موادمخدری مانند شیشه، حشیش و یا ارتباط با نیروهای تخریبی استفاده می‌کند که این عمل آن‌ها را دچار اسکیزوفرنی می‌کند و جان آن‌ها را به خطر می‌اندازد، عقل‌شان را مختل می‌کند و جسم‌ را از بین می‌برد. پس ذهن را کنترل کنیم و در مقابل تصاویری را که به صورت فیلم و عکس‌های مخرب هستند و انرژی را می‌گیرند، مستحکم باشیم تا برنده شویم.
جالب است که بدانیم صورآشکار و ذهن، صورپنهان را می‌سازد. اگر صورآشکار به‌هم ریخته باشد، ذهن نیز آشفته می‌شود و ما مرتب کابوس می‌بینیم. برای این‌که صورپنهان خوبی داشته باشیم؛ باید صورآشکار و ذهن خود را اصلاح کنیم؛ یعنی به تصاویری که می‌‌بینیم دقت کنیم که باعث تخریب ما نشود.


همسفر فریبا

حس انتقام‌‌ به دو مسئله اشاره دارد. یکی انتقام از مشکلات و دیگری آرامش و آسایش است؛ در صورتی‌که این دو با هم متفاوت هستند. تصاویر سه ضلع یک مثلث را تشکیل می‌دهند. یک ضلع نور، ضلع دیگر صوت و دیگری حس است. مهم‌ترین ضلع نور است که اگر نباشد، هیچ‌چیز دیده نمی‌شود. ‌تا زمانی که خود را نبخشیم، دیگران را نیز نمی‌توانیم ببخشیم. لذتی که در بخشش است در انتقام نیست.


همسفر مریم

من فردی بودم که در ابتدا می‌بخشیدم؛ اما در ادامه از بخشش پشیمان می‌شدم که چرا انتقام نگرفتم و چون در فکر انتقام بودم، هر شب به‌دلیل افکار مخرب، کابوس می‌دیدم و آرامش نداشتم. امروز با کسب آموزش در کنگره، راه خود را یافتم و افکار منفی من تبدیل به افکار مثبت و حال خوب شد.
امیدوارم با درک درست از واقعیت زندگی به آرامش برسم و آسایش را تجربه کنم نه با حس انتقام. انتقام‌جویی مانند صخره‌نوردی است که فرد با زور بازو سنگ را به بالای تپه کشانده‌ است؛ اما آن با شدتی بی‌رحمانه به سمت خود انسان بازمی‌گردد.


همسفر فرشته

زمانی‌که حس انتقام و تلافی داریم، نمی‌توانیم به آرامش برسیم. در کنار حس انتقام دو خواسته متضاد وجود دارد که امکان‌پذیر نیست. انسان باید همانند خداوند بخشنده باشد. آرامشی که در بخشش است در انتقام نیست. فردی که از او انتقام گرفته می‌شود، خود انتقام‌‌گیرنده بعدی است. پدر کشتی و تخم کین کاشتی/ پدر کشته را کی بُوِد آشتی.
ما با دیدن تصاویر، انرژی دریافت و یا از دست می‌دهیم. تصاویر سه دسته‌اند: صورآشکار، صورپنهان و تصاویر ذهنی. صورآشکار و تصاویر ذهنی هستند که صورپنهان و خواب را می‌سازند و هر چه در بیداری و صورآشکار، ذهنی پریشان داشته باشیم، خواب‌های ما پریشان‌تر و تبدیل به کابوس می‌شود. دیدن هر تصویری جایز نیست و گاهی فرمان به ندیدن آن‌ها آمده است؛ مانند تصاویری که نیروهای مرزی مانند اجنه ایجاد‌کننده آن‌ها هستند؛ زیرا باعث به خطر افتادن جسم، روح و عقل می‌شوند.


همسفر نادیا

آقای مهندس در این فایل صوتی به دو نکته مهم اشاره کردند. یک نکته، حس انتقام‌جویی است. گاهی ما تصور می‌کنیم، اگر انتقام بگیریم به آرامش می‌رسیم؛ اما این‌طور نیست؛ چراکه لذتی که در بخشش است در انتقام نیست.
نکته دیگر، تصاویر است. ما سه نوع تصاویر داریم: تصاویر آشکار، تصاویر ذهنی و پنهان. بعضی از تصاویر منفی، انرژی ما را می‌گیرد و تخریب ایجاد می‌کند و بار منفی آن بر دوش ما بیشتر می‌شود و جسم، جان و روح ما را خراب می‌کند.



منبع: فایل صوتی «حس انتقام»
نویسندگان: همسفران لژیون چهارم
رابط سایت: همسفر نرگس رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون چهارم)
عکاس: همسفر منیره رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون چهارم)
ویراستاری و ارسال: همسفر نجمه رهجوی راهنما همسفر صنم (لژیون نهم) نگهبان سایت

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .