English Version
This Site Is Available In English

معجزه دیگری به نام D. SAP

معجزه دیگری به نام D. SAP

مشارکت همسفر ملیحه:
در ابتدا خدا را شکر می‌کنم و از جناب آقای مهندس و خانواده محترمشان بسیار سپاسگزارم که بعد از ابداع روش درمان اعتیاد یک معجزه دیگری به نام D. SAP را برای اعضاء کنگره بوجود آوردند. یکی از مهم‌ترین و عمده‌ترین مشکلات مسافران که شربت OT مصرف می‌کردند را حل کرد که همان یبوست بود. D. SAP دارای عوامل ضد میکروبی و ضد قارچی است که موجب افزایش ایمنی بدن و کاهش وزن می‌شود. هدف آقای مهندس بیشتر درمان یبوست افراد تحت درمان بود. تولید D. SAP خیلی اتفاقی شکل گرفت روزی آقای مهندس در باغ سیب خود بودند که یکسری از سیب‌ها زیر درختان افتاده بودند که استاد امین گفتند: من می‌خواهم با این سیب‌ها سرکه درست کنم آقای مهندس گفتند: پول دبه‌ها را به تو می‌دهم تعدادی دبه خریدند و سرکه ریختند اما سرکه‌ای به دست آمد که نه سرکه بود و نه شراب بلکه چیزی ما بین این دو به دست آمد به اسم D. sap در محلولD. SAP، چند نوع اسید وجود دارد که شامل اسید سیتریک، اسید تارتاریک، اسید گالیک، اسید لاکتیک، اسید مالیک و اسید استیک که بخاطر این ۶ اسید ضد التهاب، ضد عفونت و ضد میکروب خیلی قوی محسوب می‌شود. خاصیت پیشگیرانه فراوانی دارد و به همین خاطر مصرف روزانه آن توصیه می‌شود کمک به کاهش وزن و اشتها را کم می‌کند و هم سوخت و ساز بدن را زیاد می‌کند. خاصیت ضد درد دارد؛ چرا که به‌واسطه ضد باکتری و ضد ویروسی بودن می‌تواند خیلی از دردها از جمله دل‌درد و سردرد را برطرف کند؛ مسکن بسیار قوی برای دردهای عضلانی است. آقای مهندس می‌فرمایند: اگر درست استفاده شود چندین سال به عمر انسان اضافه می‌کند D. SAP سه نمونه است D. SAP انگور، D. SAP سیب و کرم D. SAP که از هر کرم گران‌قیمتی بهتر می‌باشد و برای درمان کنترل حساسیت‌های پوستی چین و چروک و نیز برای سوختگی بسیار مفید است این کرم روشن کننده نیز است. کبد چرب یکی دیگر از مشکلاتی بود که با مصرف D. SAP در مدت ۵ الی ۶ ماه درمان شد. خواص D. SAP به مراتب بالاتر از سرکه سیب است. سرکه چیست؟ مایع‌ ترش که از اکسید شدن اتانول حاصل از تخمیر قندهای موجود در انگور، خرما، سیب و موادی از این قبیل حاصل می‌شود، اتانول یک الکل خوراکی است. خواص سرکه طبیعی: ۱- سرکه‌های طبیعی اسید تارتاریک و جوهر لیمو کمتری دارند. ۲- سرکه طبیعی علاوه برداشتن آنتی‌بیوتیک‌های طبیعی پس از تخمیر دارای اسید آمینه‌های بیولوژیک بوده که در سرکه‌های مصنوعی این مواد مهم وجود ندارد، سرکه مصنوعی هیچ خاصیتی به غیر از ضد عفونی‌کننده ندارد. ۳- سرکه طبیعی حافظ و ناظر متابولیسم بدن یعنی سوخت‌وساز آن است. ۴- ترشح بزاق را زیاد می‌کند.

مشارکت همسفر لیلا:
در کلمه D. SAP حرف D مخفف دژاکام است و SAP به معنی عصاره است. مسئله‌ای که در کنگره حائز اهمیت است مثلث درمان که شامل جسم، روان و جهان‌بینی می‌‌باشد. این ۳ ضلع باید با هم رشد کنند و به درمان برسند. این امر نه‌ تنها برای کنگره، بلکه برای همه انسان‌ها اهمیت دارد چرا که اگر تغذیه مناسب نباشد، انسان دچار کمبودهایی در بدن می‌شود مثل کمبود آهن، کمبود ویتامین‌ها و کم‌خونی که باعث می‌شود انسان دچار مشکلاتی در زندگی شود. استاد پس از سال‌ها تحقیق، آمدند سه کار مهم را انجام دادند برای حل مشکلات زیادی که سر راه مصرف‌کنندگان و کمبودهایی که در بدن ایجاد می‌شد از جمله ۱ـ روش DST، با شربت OT برای درمان اعتیاد ۲- روش DST برای درمان نیکوتین ۳- عصاره سیب بود که نام آن را D. SAP گذاشتند. D.SAP هم سرکه است هم نیست، فرآیند تولیدش کاملاً با سرکه متفاوت است چون سرکه را چهل‌ روز یا دو ماه درست می‌شود ولی D. SAP یک سال طول می‌کشد تا به مرحله تولید برسد. طریقه استفاده از D. SAP صبح بعد از بیدار شدن یک لیوان آب ولرم، یک قاشق عصاره D. SAP با یک قاشق عسل، شیره انگور یا خرما مخلوط کرده و‌ بخورید تا نیم ساعت بعد چیزی نخورید و بعد شربت OT یا صبحانه میل کنید. برخی از فواید D. SAP عبارتند از ۱- چربی‌های خون را از بین می‌برد. ۲- کلسترول خون را کاهش می‌دهد. ۳- کبدهای چرب را درمان می‌کند. ۴- کمبود آهن مخصوصاً در خانم‌ها را جبران می‌کند. ۵- برای کیسه صفرا که سنگ دارد بسیار مفید است. ۶- به علت داشتن پتاسیم حساسیت‌های پوستی را از بین می‌برد. ۷- بیماری‌های عفونی و جوش‌های چرکی رو از بین می‌برد. ۸- برای بیماری‌های واریس مفید است. ۹- برای مصرف‌کنندگان تریاک، متادون و کسانی که شربت OT می‌خورند و مشکل یبوست دارند که علتش کم تحرکی روده‌ها است بسیار مفید است. آقای مهندس ورزش را هم در کنار D. SAP مفید می‌دانند افرادی که سیگار را قطع می‌کنند دهان‌شان آفت می‌زند که D. SAP برایشان مفید است افرادی که بدن‌شان قارچ دارد یک لیوان از این محلول را در لگن ریخته و در آن بنشینند؛ تمام قارچ‌ها از بین خواهد رفت همچنین از ابتلا به سرطان جلوگیری می‌کند و ویروس سرماخوردگی را از بین می‌برد. استفاده از کرم D. SAP به دلیل بالا بودن پتاسیم موجود در آن برای سفت شدن پوست و جلوگیری از افتادگی پلک‌ها بسیار مؤثر می‌باشد؛ همچنین خانم‌ها می‌توانند برای از بین بردن عفونت‌ها، التهابات رحمی و از بین بردن کیست‌ها و فیبروم‌های رحمی می‌توانند D. SAP را به آب وان اضافه کرده و در آن بشینند که البته لازم به ذکر است که برای تأثیر بهتر، هم‌زمان استفاده خوراکی هم داشته باشند. استفاده از بخور D. SAP برطرف کننده التهابات و میکروب‌های موجود در سینوزیت‌ها، گوش و حلق‌وبینی می‌باشد؛ البته باید به مدت ۸ دقیقه با چشمان و دهان باز بخور داده شود. خدا را شکر بخاطر چنین نعمت بزرگی که با دستان پرتوان آقای مهندس و تلاش‌های پر ثمری که داشتند به دست ما رسید تا از آن برای بهبود بیماری‌ها و کمبود غذاهایی که بر اثر تغذیه در بدن ایجاد می‌شود و کمک به حل مشکلات مصرف‌کنندگان استفاده شود.

مشارکت همسفر سمیه:
در ابتدا شاکر خداوند هستم و از آقای مهندس و خانواده محترمشان بسیار سپاسگزارم که بعد از ابداع روش درمان اعتیاد یک معجزه دیگری به نام D. SAP را برای اعضاء کنگره بوجود آورند که این شربت یکی از مهم‌ترین و عمده‌ترین مشکلات مسافرانی که شربت OT مصرف می‌کردند را حل کرد که همان یبوست است. آقای مهندس با کشف روش DST و داروی OT اعتیاد و بعد از آن سیگار را با آدامس نیکوتین خوراکی درمان کردند. سومین معجزه آقای مهندس عصاره بی‌نظیر D. sap نام دارد. داروی آرامش‌بخشی که در تمام مدتی که بشریت ترس و استرس بیماری کرونا را داشتند ما با خیالی آسوده از آن استفاده کردیم و روال زندگی معمولی خود را سپری نمودیم. آقای مهندس این عصاره D. SAP یا سرکه سیب را مانند روش DST از طریق الهامات و القائاتی که به ایشان شده بود درست کردند، علاوه بر درمان یبوست باعث از بین رفتن کبد چرب، چربی خون، جوش‌ها و لک‌های صورت و حتی واریس نیز می‌شود که به توصیه آقای مهندس این شربت را اگر صبح وقتی از خواب بیدار می‌شویم به‌ صورت ناشتا مصرف کنیم تأثیرپذیری بیشتری بر روی بدن ما خواهد داشت که ما نباید با مصرف کردن یک بطری از این محلول توقع درست شدن مشکلات و درمان آن‌ها را داشته باشیم تا زمانی که نتیجه آن را مشاهده نکرده‌ایم باید از این شربت استفاده کنیم که نحوه مصرف آن به این صورت است که یک قاشق غذاخوری از D. SAP و یک لیوان آب را با هم مخلوط کرده و بعد بخوریم؛ دو ماده تریاک و متادون ایجاد یبوست می‌کنند. اگر کسی با وجود یبوست این مواد را نیز مصرف کند باید گفت: گل بود به سبزه نیز آراسته شد در کنگره مصرف شربت OT که تمام خواص تریاک را دارد مشکل گوارشی افراد را زیاد می‌کند. طی چندین سال سفارش آقای مهندس این بود که مسافران صبر کنند تا سفرشان به اتمام برسد این مشکل، سال‌ها ادامه داشت تا به محلول D. SAP که درمانی برای یبوست بود رسیدند. طریقه استفاده از D. SAP برای کسانی که OT مصرف کرده و دچار یبوست هستند حداقل نیم ساعت قبل از مصرف وعده OT، مقدار ۱۰ سی‌سی محلول D.SAP را در یک لیوان آب حل و ناشتا میل کنند. یبوست بیماری شایعی است این سرکه می‌تواند به‌ عنوان یک ملین طبیعی برای بهبود هضم غذا عمل کند. محققان دریافتند که سرکه سیب اثرات ضد میکروبی دارد. اما تأیید کردند که تحقیقات بیشتری لازم است تا مزایای سرکه سیب برای سلامت تعیین شود. سرکه سیب می‌تواند با داروهای دیگر تداخل ایجاد کرده و تأثیر آن‌ها را کمتر کند. بنابراین افرادی که دارو مصرف می‌کنند باید قبل از استفاده از دارو و با پزشک خود مشورت کنند این اکسیر جادویی قرن‌هاست که به‌ عنوان یک ماده همه کاره و پر فایده برای بدن استفاده می‌شود. همچنین موجب افزایش ایمنی بدن و کاهش وزن است. مطالعات قبل نشان داده‌اند که سرکه سیب با کاهش وزن بدن شاخص توده بدنی، اندازه دور کمر و چربی موجود در خون مرتبط است. اسید استیک موجود در سرکه سیب موجب افزایش جذب مواد معدنی مهم در غذا توسط بدن می‌شود. همچنین اسید استیک موجب کاهش اشتها، افزایش متابولیسم و کاهش آب می‌شود. عصاره D. SAP کاملاً با سرکه سیب متفاوت است چون‌ که سرکه سیب در طول ۴۰ تا ۶۰ روز حاصل می‌شود اما D. sap طی فرآیند یک سال بوجود می‌آید. سیب استفاده شده برای این محلول، سیب تازه و درجه یک است نه سیب‌های گندیده و دور ریختنی این محلول دارای ویتامین‌ها و املاح بسیار مفیدی است. این شربت هم مانند روش DST متعلق به اعضاء کنگره ۶۰ چه مسافران و چه همسفران است که به‌صورت کاملاً ارگانیک توسط شخص آقای مهندس ساخته می‌شود.

رابط خبری و ویراستاری: همسفر عارفه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دوم)
ارسال: همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر مهدیه (لژیون یکم)
همسفران نمایندگی کریمان 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .