English Version
This Site Is Available In English

ما برای حل مشکلات قدم به حیات گذاشته‌ایم

ما برای حل مشکلات قدم به حیات گذاشته‌ایم

اصولاً وادی‌ها برگرفته از قوانین الهی هستند و قادرند که ما را از ظلمت به‌طرف روشنایی هدایت کنند. اجرای قوانین به ما دررسیدن به یک زندگی نسبتاً ایده‌آل همراه با آرامش و آسایش کمک زیادی می‌کند و برای رسیدن به این مهم، ما به تفکر، ایمان، عمل، حس، عقل و عشق سالم و همچنین آموزش و تجربه مفید نیازمندیم. این وادی‌ها مرحله‌به‌مرحله به ما آموزش داده می‌شوند تا ذره‌ذره تغییر کنیم و به یک زندگی سالم دست پیدا کنیم.

اکنون ما ده وادی را پشت سر گذاشته‌ایم و زمان آن رسیده که جهشی بزرگ و گامی بلندتر برداریم تا به چشمه‌ای جوشان و رودی خروشان تبدیل شویم. اگر ما ده وادی را عملیاتی کرده باشیم در وادی یازدهم یا تبدیل به چشمه جوشان و رود خروشان شده‌ایم یا در حال تبدیل‌شدن هستیم. این وادی تمثیل انسان‌هایی است که با تلاش و کوشش و فائق آمدن بر تمامی مشکلات و ناامیدی‌ها به هدف و خواسته خود رسیده‌اند؛ انسان‌هایی که با گرفتن آموزش‌ها و بالا بردن دانایی خود و اجرایی کردن آن‌ها در خود تغییر جایگاه ایجاد کرده‌اند و به‌واسطه آن انرژی مضاعف به دست آورده‌اند. آن‌ها هم، توانسته‌اند خود را از ظلمت اعتیاد رها کنند و هم، با کسب جایگاه و انرژی به دیگرانی که گرفتار اعتیاد شده‌اند یاری برسانند. انسان‌هایی که تبدیل به رود خروشان شده‌اند، دیگر توقف را جایز نمی‌دانند و همچنان در جریان و پویا هستند.

این وادی به ما می‌گوید: همان‌طور که چشمه‌ای اگر بخواهد جوشان و رودی خروشان باشد باید از دو ویژگی برخوردار باشد‌؛ یکی منابع آب ذخیره‌شده در چشمه (منابع اطلاعاتی صحیح در مسیر دانایی در انسان) و دیگری اختلاف‌پتانسیل در چشمه (اختلاف‌پتانسیل درونی و بیرونی در انسان)؛ انسان‌ها هم نیز باید دارای این دو ویژگی باشند. ما می‌توانیم با تقویت منابع اطلاعاتی به جایگاه‌های بالاتری برسیم و انرژی به‌ دست آوریم؛ اما باید بدانیم کسب انرژی به‌صورت دائمی نیست؛ یعنی انرژی رو به اتمام می‌رود. مثلاً شخصی را در نظر بگیرید که وزن بالایی دارد و می‌خواهد وزنش را کاهش دهد. وقتی روی ترازو می‌رود و می‌بیند سه کیلو از وزن خود را کاهش داده، ۳ الی ۴ روز خوشحال است و از کاهش وزن خود کسب انرژی می‌کند؛ اما این انرژی دائمی نیست و برای اینکه بخواهد دوباره انرژی به دست بیاورد باید برای پله بعدی اقدام کند. زندگی هم دقیقاً بدین گونه است که اگر موفقیتی یا جایگاهی را کسب کرده‌اید باید ادامه‌دار باشد و نباید از تلاش و حرکت بازایستاد.

در کنگره نیز اگر شخصی بخواهد انرژی خود را به‌صورت مداوم تأمین کند با خدمت کردن این کار را انجام می‌دهد. خدمت یعنی از حالت سکون درآمدن، در شخص اختلاف‌پتانسیل درونی و بیرونی ایجاد شدن و با کسب شادی و لذت همراه بودن؛ چنین شخصی در حال تبدیل‌شدن به چشمه جوشان است. همه انسان‌ها مانند چشمه آب عمل می‌کنند و تبدیل به چشمه جوشان شدن یا نشدن آن‌ها مربوط به‌مراتب و خواسته  نفس آن‌ها است و قرار گرفتن در مرحله نفس اماره، لوامه و مطمئنه تعیین‌کننده است. بعضی‌ها مانند چشمه‌ای خشک هستند که خنثی و بی‌اثرند، هیچ ارزش مادی و معنوی برای جامعه ندارند و آب چشمه آن‌ها زهرآگین است. در مقابل بعضی‌ها مانند چشمه‌ای با آب زلال و گوارا هستند که باعث رحمت، محبت،  آسایش و کمک به دیگران هستند. نیروهای منفی در طبیعت و در وجود انسان‌ها نقش مکمل را ایفا می‌کنند، ایجاد پتانسیل می‌کنند و هر نفسی یا هرکسی خودش با اختیاری که به او داده‌شده می‌تواند مسیر زندگی‌اش را انتخاب کند؛ می‌تواند چشمه‌ای زلال باشد و زیبایی‌ها را به وجود آورد یا چشمه‌ای خشک که زشتی‌ها را ترسیم کند.

طبیعت همواره بهترین الگو برای ما در هستی است. مثلاً ما دانه‌ای در خاک می‌کاریم و به آن آب‌شور و کود می‌دهیم؛ اما طبیعت در ازای کم‌ترین دریافت‌ها، بهترین میوه‌ها را به ما می‌دهد. قانون طبیعت و هستی این‌گونه خلق‌شده که ما هر چه دریافت کنیم باید بازپرداختی داشته باشیم. در کنگره آن‌هایی که به درمان رسیده‌اند و در ازای دریافت رهایی و درمان خودشان به دیگران نیز کمک و یاری می‌رسانند، با خدمت کردن بازپرداخت خود را انجام می‌دهند، همچنین عضو لژیون سردار، دنور یا پهلوان می‌شوند؛ این انسان‌ها همانند چشمه‌ای زلال و گوارا هستند که سرشار از حیات و انرژی‌اند. گاهی اوقات نیز چشمه تشکیل می‌شود ولی به رود خروشان تبدیل نمی‌شود و این زمانی است که دانایی فرد در یک مرحله متوقف‌شده است. برای افزایش دانایی و خروج از رکود شخص باید منابع اطلاعاتی را مرتب دریافت کند، هیچ‌گاه نباید متوقف شود و باید حرکت کند تا انرژی لازم را به دست آورد تا بتواند در مسیر زندگی بهتر یا همان صراط ‌مستقیم حرکت کند.

در کنگره هرروز در حال گوش کردن به سی‌دی‌ها و کسب اطلاعات و آگاهی جدید هستیم. با دست‌یابی به این اطلاعات می‌توانیم مانند رود خروشانی شویم که هیچ‌چیزی مانع حرکت ما نشود. با این‌که رود خروشان مسیر حرکتش ناهموار و مملو از سنگ و قلوه‌سنگ است؛ اما برای رسیدن به هدف و خواسته نهایی خود که رسیدن به بحر و اقیانوس است ادامه مسیر می‌دهد. ما نیز باید بدانیم که برای رسیدن به خواسته‌‌‌‌هایمان مشکلات و ناهمواری‌هایی وجود دارند؛ اما مهم خواست و تفکر سالم ماست که در این مسیر پرپیچ‌وخم زندگی به ما کمک خواهند کرد، پس هرگز ناامید نشویم و به حرکت و تلاش خود برای رسیدن به هدفمان ادامه بدهیم و بدانیم که مشکلات و سختی‌ها همواره در مسیر زندگی بوده و خواهند بود و این جزئی از زندگی ماست. ما برای حل مشکلات قدم به حیات نهاده‌ایم و تا مادامی‌که موفق به حل آن‌ها و هموار کردن آن‌ها نشده‌ایم لاینحل باقی خواهند ماند. با تفکر درست و حرکت درست می‌توانیم بر مشکلات فائق آییم و بدانیم برای زندگی و بهره‌مندی از آن، وجود مشکلات ما را قوی‌تر خواهد کرد و برای ادامه مسیر آماده‌تر می‌شویم.


نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون دهم)
عکاس: همسفر نسرین، مرزبان خبری
ویراستار: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر طیبه (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر بهار رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هفتم)
همسفران نمایندگی امین قم

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .