جلسه یازدهم از دور هفتم کارگاههای آموزشی خصوصی نمایندگی تاکستان با دستور جلسه "جهانبینی در ورزش" با استادی مسافر حمید و نگهبانی مسافر مجید و دبیری مسافر کاظم در روز یکشنبه مورخ 5 آذرماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد.

سخنان استاد:
از راهنمای محترم آقا بهرام تشکر میکنم که فرصت خدمت کردن را به من دادند.
دستور جلسه ما جهانبینی در ورزش میباشد. جناب مهندس میگویند که جهانبینی نهتنها در ورزش بلکه در تمام سطوح زندگی نیاز است، ایشان میفرمایند که حرمتها بهگونهای جهانبینی هستند و همین دیدگاهها باعث شدهاند که در کنار هم بدون هیچ مشکلی آموزش ببینیم. آقای مهندس میگویند که جهانبینی یعنی آنچه از پیرامون و اطراف خود ادراک، احساس و درک میکنیم. جهانبینی نگاه ما به تمام هستی است. خودم واژه جهانبینی را در کنگره یاد گرفتم. درگذشته فکر میکردم مصرف مواد است که حال من را خراب میکند، ولی جناب مهندس میفرمایند که انجام هر کار ضد ارزشی باعث خراب شدن حال فرد میشود. حرمت کنگره60 میگوید که دروغ، غیبت و تجسس جزء کارهای ضد ارزش است، که بهنوعی جهانبینی را به من آموزش میدهد.

درگذشته به روش سقوط آزاد مواد را کنار گذاشتم، ولی چون جهانبینی درستی نداشتم دوباره به مواد روی آوردم و حتی دلیل این کار را هم نمیدانستم. جناب مهندس میفرمایند که ورزش را نباید به خاطر برد یا باخت انجام داد، بلکه برای سلامتی و آموزش گرفتن است، زیرا بردوباخت مهم نیست.
نمونه بارز جهانبینی در ورزش را میشود در پارک طالقانی دید که در طی این بیست سال هیچ مشکلی پیش نیامده است. وقتی به سالنهای ورزشی میروم انواع اعتراضات به داوری و درگیریها را در آنجا میبینم که نشاندهنده عدم جهانبینی هستند، این در صورتی است که در کنگره60 هیچکسی به داوری اعتراضی نمیکند و همه به یکدیگر احترام میگذارند. آقای مهندس میگویند که همیشه حق با داور است.
مرزبان کشیک: مسافر رضا
تایپ و تنظیم: همسفر پیمان
نمایندگی تاکستان
- تعداد بازدید از این مطلب :
388