جلسه دهم از دور هفتم کارگاههای آموزشی خصوصی نمایندگی تاکستان با دستور جلسه "رابطه یادگیری و معرکهگیری" با استادی راهنما همسفر حامد و نگهبانی مسافر مجید و دبیری مسافر کاظم در روز یکشنبه مورخ 28 آبان ماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد.

سخنان استاد:
خدا را شکر میکنم که امروز در بین شما هستم و همینطور از راهنمای محترم آقا رسول نیز تشکر میکنم.
دستور جلسه این هفته رابطه یادگیری و معرکهگیری است که این دو موضوع برخلاف هم هستند. یادگیری صعود و معرکهگیری سقوط میباشد.
انسان موقع مشکلات یا بهطرف یادگیری یا به سمت معرکهگیری حرکت میکند و در صورت حرکت در مسیر معرکهگیری باز دو حالت ایجاد میشود؛ که اولین آن بیرونی است و سعی میکند برای خود تیم جمع کرده و از انرژی دیگران استفاده نماید تا عدم توانایی خود را بر گردن راهنما بی اندازد، این انرژی کاملاً مخرب است. شکل دوم معرکهگیری ذهنی میباشد که فرد تماموقت در ذهن با افکار منفی درگیر است که باز در این صورت نیز انسان در حال از دست دادن انرژی میباشد. استاد امین در سی دی دانایی مؤثر در مورد دو بال پرواز انسان صحبت میکنند و میفرمایند که نقاط قوت انسان همان بال قوی هستند. انسان در موضع معرکهگیری تلاش میکند تا نقاط قوت بیشتری را نشان دهد و این موضوع باعث میشود در مسیر یادگیری نباشد، ولی انسانی که در مسیر یادگیری باشد سعی میکند بال پرواز ضعیفتر را تقویت نماید. اگر اطلاعات غلط به ذهن داده شود موجب دور شدن انسان از آموزش میشود و در نقطه مقابل اگر اطلاعات ذهن درست باشد قطعاً شخص در مسیر رشد قرار میگیرد.

خدا را شکر که ما استادی مانند آقای مهندس داریم و همینطور اساتید کنگره 60 هستند تا در حوزه آموزش قرار بگیریم. کنگره60 همیشه تمرکز را بر روی آموزشهای خود گذاشته است، در سی دی عناصر معرکهگیری آقای مهندس میفرمایند که معرکهگیری از یک تماس تلفنی شروع میشود و بعد به پچپچ میرسد. همیشه صدای آقای مهندس در ذهنم هست که میگویند اگر در مکانی مسائل حاشیهای زیاد شد، بگویید که خداوندا به من کمک کن تا از این فضا دور شوم.
مرزبان کشیک: مسافر رضا
تایپ: مسافر حسن لژیون پنجم
تنظیم: همسفر پیمان
نمایندگی تاکستان
- تعداد بازدید از این مطلب :
629