English Version
English

هدف؛ جهانی شدن کنگره ۶۰

هدف؛ جهانی شدن کنگره ۶۰

جلسه دوم از دوره ششم سری کارگاه‌های آموزش خصوصی ویژه همسفران نمایندگی حافظ با استادی مرزبان خبری گروه خانواده همسفر زینب، نگهبانی همسفر مریم و دبیری همسفر معصومه با دستور جلسه «چگونه از فضای مجازی و سایت کنگره ۶۰ استفاده می‌کنم؟ مقاله‌نویسی» در روز سه‌شنبه ۲۸ شهریورماه 1402 راس ساعت ۱۴:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

در ابتدا خدای خودم را شاکرم که بار دیگر در این جایگاه هستم، از همسفر زهرا ایجنت گروه خانواده، همسفر اکرم مرزبان و نگهبان جلسه و همه خدمتگزاران سایت که اجازه خدمت دادند کمال تشکر را دارم و برای حس و حالم از راهنمایان خوبم همسفر آرزو و همسفر الناز سپاسگزارم و این هفته را به همه خدمتگزاران سایت کنگره ۶۰ تبریک می‌گویم.

همان‌طور که می‌دانید به دستور آقای مهندس به صورت جدی سایت کنگره‌ ۶۰ ازسال ۱۳۸۲ توسط همسفر آذرپور شروع به کار کرد. سایت کنگره یکی از بزرگ‌ترین شعبه‌های گنگره ۶۰ می‌باشد، زیرا همه شعب در آن جای دارند و به قول آقای مهندس «تمامی خدمتگزاران سایت شبانه روز در حال تلاش هستند و همواره به‌صورت چراغ خاموش پیش می‌روند تا این پیام را به سراسر جهان برسانند که مکانی برای درمان قطعی اعتیاد و قطع مصرف مواد مخدر وجود دارد و کنگره ۶۰ جایی برای آموزش دیدن و رها شدن است».

سایت کنگره همانند ویترین عمل می‌کند؛ زیرا ما به تمامی شعب دسترسی نداریم و حتی کسانی هستند که امکان حضور در شعبه را ندارند که از طریق وبگردی در سایت کنگره می‌توانند گزارش تمامی تولد‌ها و رهایی‌ها را ببینند و سایر مطالب و مقالات را به راحتی مطالعه و انرژی دریافت کنند و حتی آموزش بگیرند.

اما بخش دوم دستور جلسه مقاله‌نویسی است. مقاله‌نویسی همان نوشتارهایی است که برای سایت تهیه می‌کنیم مانند: مشارکت‌ها، مقاله‌ها، دلنوشته‌ها که شاید از نظر ما جزئی باشند و بگوییم که یک مطلبی بنویسیم و بخواهیم از بار مسئولیت آن خلاص شویم، اما اینطور نیست. نوشتار ما از این نظر بسیار حائز اهمیت است که شاید با خواندن این نوشتار‌ها در دل شخصی یک روزنه امید روشن شود و راهش را پیدا کند.

بنابراین بیاید در نوشتارها به جای آنکه از یاس و ناامیدی بنویسیم، حس‌ خوب و امید را انتقال بدهیم و بدانیم اگر نوشته‌ای به دل خودمان نشست در مخاطب هم تاثیرگذار خواهد بود و این‌گونه حس را دریافت می‌کنند و قطعاً یک روز راه برای آنها هم روشن خواهد شد تا در این مسیر به آرامش و رهایی برسند.

تعداد زیادی از همسفران در شعبه خدمتگذار سایت هستند که در پشت صحنه مدام در حال تلاش هستند تا هر روز مطالبی جدید روی سایت بارگزاری شود. به همه این عزیزان خدا قوت عرض می‌کنم. من در سایت کار تایپ را بر عهده داشتم و چند سالی فقط تایپیست بودم و زمانی‌که همسفر زهرا ایجنت شعبه از من خواستند که مسولیت سایت را برعهده بگیرم در ابتدا سخت می‌گرفتم و درگیر نیروهای بازدارنده بودم، اما نیروهای مثبت درونی من را بر آن داشت تا آموزش ببینم و مسئولیت خدمت کردن را بپذیرم. در ابتدا کار برایم دشوار اما شیرین بود که پشت سر گذاشتم و از زمانی که در سایت شروع به خدمت کردم بسیار خوشحال هستم و هر روز با خواندن مطالب همسفران انرژی و آموزش می‌گیرم.

در حال حاضر هم افرادی هستند که ابتدا با تایپ مطالب شروع به خدمت کرده‌اند و الان به‌صورت حرفه‌ای ویراستاری می‌کنند و این عمل نشانه خواست درونی و تلاش آن‌ها است، پس سخت نگیریم و هدف کنگره را که جهانی شدن است به گوش همه جهان برسانیم. ما با خدمت کردن در سایت می‌توانیم به رشد شعبه و شناخته شدن آن کمک کنیم و وظیفه ما است که اگر مطلبی مفید و دلنشین بود آن را بفرستیم تا تأیید شود و روی سایت اصلی قرار بگیرد تا همه شعبات از آن مطلب استفاده کنند.

در حال حاضر اکثریت ما کارهای روزمره خود را در فضای مجازی انجام می‌دهیم و تنها کاری که برای سایت می‌شود انجام داد بازدید از سایت است تا علاوه بر آموزش، تعداد بازدید از سایت بالا برود؛ به‌طور مثال خلاصه سی‌دی‌هایی که بر روی سایت قرار می‌گیرند را می‌توانیم با یک سرچ کوچک پیدا کرده، مطالعه کنیم و خودمان را برای آموزن داخلی آماده کنیم یا مقاله و مشارکت‌هایی که راجع به دستور جلسات هفتگی است را مطالعه کنیم تا به دانش ما افزوده شود.

در آخر از تمامی خدمتگزاران سایت کمال تشکر را دارم و امیدوارم برکت این خدمت همواره در زندگی آن‌ها جاری باشد و جا دارد این را بگویم که این جایگاه خدمتی پر از آموزش و حس خوب است، موفق و پیروز باشید.


در ادامه از خدمتگزاران سایت با اهدای تقدیرنامه قدردانی شد.

مرزبانان کشیک: همسفر اکرم و مسافر مرتضی
تایپ و ویراستار: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دوم)
عکس: همسفر اکرم مرزبان گروه خانواده
ارسال: همسفر زینب مرزبان خبری
همسفران نمایندگی حافظ

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .