چهارمین جلسه از دوره چهارم، سری کارگاههای آموزشی لژیون سردار باشگاه تیراندازی با کمان کنگره ۶۰، با استادی همسفر علیرضا، نگهبانی مسافر حنیف و دبیری همسفر امید، با دستور جلسه « پس انداز » روز یکشنبه 25 تیرماه 1402 ساعت 18:30 در محل باشگاه آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان علیرضا هستم یک همسفر، من به یاد زمانی افتادم که به اردوی بلده رفته بودیم، آقای اصغر منصوری نکته ی جالبی گفتند که من به نتیجه رسیدم که حضور در کنگره اتفاقی نیست.
دستور جلسه پس انداز است، در گذشته به هیچ عنوان این کلمه به دل من نمی نشست تا اینکه آقای مهندس درمورد پس انداز صحبت کردند و مسئله تا حدودی برای من باز شد، همیشه این سوال در ذهنم بود که چرا افراد پولدار نیازی به پس انداز کردن ندارند؟

با خودم فکر می کردم که باید مبلغ قابل توجهی داشته باشم تا بتوانم پس انداز کنم ، اما این اشتباه است، چراکه روزی که من مبلغ قابل توجهی در اختیار دارم نیازی به پس انداز کردن ندارم و از آن استفاده می کنم و پس انداز درست زمانی انجام میگیرد که من دارایی اندکی دارم.
آقا یک مثال جالبی زدند که اگر یکه تکه نان در اختیارمان است حتما بخشی از آن را در جایی نگه داری کنیم.
پس انداز ممکن است به لحاظ رقمی عدد خیلی بزرگی نباشد اما درشرایطی کار های بزرگی برای انسان انجام می دهد!
آقای مهندس از واژه شعبده بازی برای پس انداز استفاده کردند و گفتند پس انداز می تواند معجزاتی را برای ما رقم بزند، من این موضوع را در لژون سردار احساس کردم، با اینکه مبلغی از حساب من کم می شود اما بدون هیچ فشاری من به مسیر خودم ادامه میدهم و با این تفاوت که من علاوه بر زندگی عادی ام یک پشتوانه و دلگرمی دارم.

تصویربردار: همسفر متین
تایپ: همسفر امید
ویراستاری و ارسال: مسافر منوچهر(مرزبان خبری)
- تعداد بازدید از این مطلب :
248