«با حرکت، راه نمایان میشود.»

دریافت نشان پیمان وادی هشتم و رهایی لژیون تغذیه سالم، همسفر سهیلا، از دستان پر مِهر آقای مهندس دژاکام، در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۲ مبارک باد.
.jpg)
پس با شما که پیمان میبندید، در اندیشه آن باشید که از زمین برخواسته و به آن مکانی که فرمان است، رهسپار شوید.
در سکون هیچ چیز بوجود نمیآید و زایشی نیست؛ همه چیز در حرکت شکل میگیرد و سپس ساختار ها پدیدار و موجودات خلق و سفر در حلقه های آفرینش، آغاز و ادامهدار میگردد.
.jpg)
سلام دوستان سهیلا هستم همسفر حسن و مسافر جونز
خدا را شاکرم که توانستم با موفقیت اجرای پیمان خود را انجام بدهم؛ این حال خوش امروز را مدیون کمک راهنمای عزیزم خانم مریم و بنیان کنگره جناب مهندس هستم.
من روزی که رفتم برای پیمان حس و حال عجیبی داشتم، دقیقا حسم، مثل زمانی بود که سال ۸۶ خانه خدا را زیارت کردم؛ واقعا حس و حال بسیار نابی بود؛ فکر میکردم روی ابرها هستم و حالِ خوشِ دیگری، امروز بود که نشان پیمان را از دستان پر مهر جناب مهندس دریافت کردم.
خداوندا یاریام کن تا بتوانم در صراط مستقیم رستگار و ماندگار باشم.
.jpg)
معشوق به سامان شد تا باد چنین بادا
کفرش همه ایمان شد تا باد چنین بادا
ارسال: همسفر اعظم، رهجوی کمک راهنما همسفر اعظم (لژیون یک)
همسفران نمایندگی شفا
- تعداد بازدید از این مطلب :
440