English Version
This Site Is Available In English

راز من برای ترک سیگار همان تسلیم شدن بود

راز من برای ترک سیگار همان تسلیم شدن بود

دومین جلسه از دور چهل و چهارم کارگاه‌های آموزشی کنگره ۶۰؛ ویژه آقایان همسفر در نمایندگی آکادمی، با استادی همسفر محمد، نگهبانی  همسفر رضا و دبیری همسفر محمدرضا، با دستور جلسه «سیگار»، پنجشنبه پنجم خرداد ماه ۱۴۰۱ ساعت ۱۴ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خداوند را شاکرم که فرصتی به من عنایت فرمودند که در این جایگاه به عزیزان خدمت کنم.
کسانی که مواد یا توتون مصرف می‌کنند، دائماً به دنبال بهانه‌گیری هستند و می‌گویند که خداوند مگر چیز بدخلق می‌کند؟ پس این خشخاشی که خلق کرده و توتونی که خلق کرده چیز بدی نیست و ما می‌توانیم استفاده کنیم. من عرض می‌کنم که خداوند عقل را آفریده! چرا از عقلتان استفاده نمی‌کنم و از خشخاش و توتون استفاده می‌کنم.
قطعاً پروردگار هر آن چه که آفریده هدفمند و خوب بوده. فی‌المثل تریاک در علم پزشکی مفید فایده است و این من مصرف‌کننده هستم که از تریاک درست استفاده نکردم و عقلم را به کار نینداختم.

در مورد توتون و تنباکو هم به همین صورت. جناب مهندس مثالی می‌زنند در مورد چاقو که اگر چاقو نبود آیا آدمکشی هم نبود؟ مسلم است که بود. باید از وجود چاقو آن طوری که باید استفاده کنیم، یعنی به وسیله آن هندوانه قاچ کنیم نه اینکه آدم بکشیم. مثلاً آب مایه حیات است ولی اگر وارد رودخانه و دریا شویم ما را غرق خواهد کرد.
استفاده مخلوقات از آن چیزی که پروردگار عالم آفریده باید در جهت صعود باشد نه نزول. کسی که سیگار مصرف می‌کند قطعاً در جهت سقوط است، چرا که؛ این سیگار ۴۰۰۰ سم دارد و کشنده است. آمار تعداد تمام کشتارها مثل خودکشی مثل انواع بیماری‌ها مثل اوردوز کردن‌ها را که جمع کنیم، به اندازه تعداد کشته‌شدگان سیگار نمی‌شود.

در خصوص تجربه خودم عرض کنم که؛ در ابتدا که وارد کنگره شدم، در روزهای اول کنگره را چیز جالبی ندیدم، ولی بعداً متوجه شدم که در کنگره در حال تمرین اخلاق هستند و بسیار از این موضوع خوشم آمد و این راه را ادامه دادم تا اینکه مصمم شدم برای رفتن به لژیون ترک سیگار که در شعبه ارتش من موفق به این کار شدم و از آقای رضا صبوری، کمک راهنمای عزیزم می‌خواهم اینجا قدردانی کنم.
راز من برای ترک سیگار همان تسلیم شدن بود، نه چیز دیگر.

من سال‌ها پیش دو بار کنکور امتحان دادم ولی قبول نمی‌شدم. بار سوم نزدیکی‌های امتحان یکی از دوستانم به من گفت تسلیم خواست پروردگار شو، مطمئناً قبول می‌شوی. من هم پیش خودم گفتم که من تسلیمم، نتیجه هر چیزی که می‌خواهد باشد و آن سال من امتحان کنکورم را قبول شدم.
من تسلیم قوانین و دستورات کنگره شدم و الآن ۴ سال و ۴ ماه است که من از بند دخانیات، آزاد و رها هستم.
در آخر اشاره‌ای هم به سخن خداوند کنم که در کتاب می‌فرمایند: ما تنوع و گوناگونی آفریدیم که تو در آن تفکر کنی. نه اینکه هر طور که نفست خواست از آن استفاده کنی.

در ادامه همسفر محمدرضا، رهجوی کمک راهنمای محترم همسفر مهراد، به جهت وارد شدن به سفر دوم بواسطه نوشتن چهل سی دی معرفی و مورد تشویق حاضرین قرار گرفت. 

تایپ و تصویربردار: همسفر علی از لژیون ششم

تیه و تنظیم: وبلاک همسفران آقا، نمایندگی آکادمی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .