English Version
This Site Is Available In English

حرمت‌ها در پایداری و استحکام کنگره۶۰ مؤثر است

حرمت‌ها در پایداری و استحکام کنگره۶۰ مؤثر است

جلسه دوم از دوره پنجم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی بردسکن به استادی ایجنت همسفر معصومه، نگهبانی همسفر زینب و دبیری همسفر زینب با دستور جلسه «حرمت کنگره۶۰، چرا رابطه کاری، مالی و خانوادگی در کنگره۶۰ ممنوع است؟» روز دوشنبه ۸ تیرماه 1405 ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سپاسگزاری می‌کنم از نگهبان جلسه که به من اجازه داده‌اند تا در این جایگاه باشم، خدمت کنم و آموزش بگیرم. چرا رابطه کاری، مالی و خانوادگی در کنگره۶۰ ممنوع است؟ ابتدا کلمه حرمت را معنی کنیم؛ کلمه حرمت از حریم می‌آید، حریم یعنی؛ حد و مرز برای هرچیزی، هر کسی و هر جایی. مثلاً هر کشوری یک مرز دارد، مرز کشورها مشخص است، مرز استان‌ها مشخص است، مرز شهرها مشخص است، یا سطوح پایین‌تر، هر جایی مرزی دارد. مرز خانه‌ها مشخص است و همه ما ملزم هستیم که این مرزها را رعایت کنیم و از این مرزها فراتر نرویم.

 اکنون در کنگره۶۰ این قوانین و حرمت‌ها، بایدها و نبایدهایی هستند که باید آن‌‌ها را انجام دهیم. به عنوان مثال؛ رهجویی که به عنوان مسافر یا همسفر وارد کنگره می‌شود، سی‌دی‌ها را باید بنویسد و ۱۰ ماه سفر را باید به درستی انجام دهد، نبایدها آن‌هایی هستند که نباید انجام دهیم. می‌دانیم در حرمت‌ها، قوانین بجایی خوانده می‌شود، مثل؛ دروغ گفتن، سرزنش کردن، پول قرض دادن و پول قرض گرفتن، این‌ها همه جزء قوانینی است که ما در کنگره باید آن‌ها را رعایت کنیم و جز نباید‌ها است.

در قوانین کنگره۶۰، همان قوانینی است که در کلام الله هم آمده است، سرزنش کردن که یک کار ضد ارزشی است که نباید آن را انجام دهیم و این قانون‌ها را اگر رعایت کنیم، می‌رسیم به مرز تشخیص، یعنی؛ آن‌قدر تفکر ما و آموزش ما قوی شده است که این نبایدها را انجام ندهیم. حرمت و قوانین کنگره۶۰، مرز بین افراد را مشخص می‌کند، هم در صور پنهان و هم در صور آشکار‌، اگر غیر از این باشد انسان‌ها دچار آسیب می‌شوند.

  در بین این باید‌ها و نبایدها تلفن دادن و تلفن گرفتن کار درستی نیست که من همسفر شماره راهنمای مسافرم را از گوشی او برمی‌دادم و به رهنمای مسافرم زنگ می‌زنم و جاسوسی مسافرم را می‌کنم. هم طرز فکر راهنما نسبت به مسافر عوض می‌شود و هم روند درمان مسافر خراب می‌شود، بنابراین آموزش بگیریم به قوانین و حرمت‌ها‌ی کنگره احترام بگذاریم و تحت هیچ شرایطی به راهنمای مسافر زنگ نزنیم چون همه حرمت‌ها ابتدا به نفع من همسفر و مسافر می‌باشد. حرمت‌ها و قوانین کنگره۶۰ در پایداری و استحکام کنگره خیلی موثر است به همین خاطر است که حرمت‌ها یک‌بار در ابتدا و یک‌بار در آخر خوانده می‌شود که اگر کسی در اول جلسه نتوانست حرمت‌ها را گوش کند در اخر جلسه حتما به آن توجه داشته باشد.

مرزبانان کشیک: همسفر سمیه و مسافر حسن
عکس: همسفر طاهره رهجوی راهنما همسفر معصومه(لژیون دوم)
تایپ و ویرایش: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر معصومه(لژیون دوم)نگهبان سایت
ارسال: همسفر مریم مرزبان خبری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .