English Version
This Site Is Available In English

اهمیت تحقیقات در کنگره و رسیدن به یک استاندارد مشخص

اهمیت تحقیقات در کنگره و رسیدن به یک استاندارد مشخص

سیزدهمین جلسه از دوره هشتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره‌۶۰ نمایندگی صبا به استادی مسافر امیر حسین، نگهبانی مسافر مهدی و دبیری مسافر امین با دستورجلسه «تحقیقات کنگره‌۶۰، مقالات و کنفرانس‌ها» دوشنبه ۴ اسفند۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۳۰ آغاز به کار نمود. 

سخنان استاد:

سلام دوستان امیر هستم مسافر؛ خوشحالم که توفیق شد درخدمت شما باشم. از مهدی عزیز و آقا کامران بابت اجازه خدمت ممنونم و از ایجنت محترم و گروه مرزبانی و همه شما تشکر می‌کنم. تحقیقات کنگره۶۰ و این که چه تاثیری روی من دارد؟ یادم هست قبل از آمدن به کنگره نزدیک به یک سال به سایت مبارزه با مواد مخدر آمریکا سر می‌زدم و مقالات آن را می‌خواندم. به طور مثال اگر مطلبی در مورد ترک مواد با متادون بود، من آن را امتحان می‌کردم و بعد از گذشت یک ماه که نتیجه نمی‌گرفتم می‌رفتم سراغ روش بعدی و یک سال و نیم طول کشید و من ۱۴ یا ۱۵ روش مختلف را امتحان کردم. این مقالات کنگره ۶۰ در آن‌جایی به کار می‌آيد که وقتی شخصی به دنبال راه حلی می‌گردد، این مقالات می‌تواند برای او راهگشا باشد. مسئله بعدی که خیلی مهم است، در رادیو گوش می‌کردم که خانمی در ایران یک شرکت را پایه‌گذاری کرده بود که مشابه آن نبود. این خانم یک حرف جالبی زد که من یاد خودمان افتادم، می‌گفت که ما ۲تا مشکل داشتیم، یکی مشکل تولید و دیگری نبود استاندارد و محصول مشابه برای مقایسه محصول تولیدی شرکت؛ من فکر می‌کنم مقالات کنگره هم همین‌طور است. وقتی مهندس دژاکام می‌گویند که درمان یعنی اینکه یک مصرف کننده هرویین بعد از درمان برود در لابراتوار هرویین کار کند، این یعنی یک استانداردی که تا الان وجود نداشته است. من فکر می‌کنم که این خیلی مهم است که یک تعریف درست از اعتیاد شکل بگیرد، آن وقت خیلی از روش‌های نادرست بازار پیدا نمی‌کنند.

مسئله دیگر این است که تحقیقات کنگره از درمان اعتیاد فراتر رفته است و روی بیماری‌های لاعلاج تحقیق می‌کند و دو نفر در خانواده ما(خواهر و عروسمان) که به بیماری مبتلا بودند درمان شدند. خیلی عجیب است که یک روش درست چقدر ثمرات می‌تواند داشته باشد. امیدوارم که تمام این تحقیقات به ثمر بنشیند و به استاندار تبدیل بشود تا اگر کسی بیماری داشت دیگر نگران نباشد و دلش نلرزد. ان‌شاالله در این مسیر با قدم‌های استوار پیش برویم و در همه عزیزان ایمان محکم شکل بگیرد تا به موفقیت و رهایی برسند. از این‌که به صحبت‌های من گوش کردید از همه شما ممنونم.

در ادامه مراسم ضیافت افطاری روز پنجم ماه رمضان برگزار گردید:

 

عکس: مسافر ابوالفضل

تایپ: مسافر مجتبی
ویرایش و ارسال: مسافر حیدررضا
خدمتگزاران سایت نمایندگی صبا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .