English Version
This Site Is Available In English

درمان ریه‌ی من با بخور D.Sap واقعاً معجزه بود

درمان ریه‌ی من با بخور D.Sap واقعاً معجزه بود

D.Sap چیست؟ ماده‌ای شبیه سرکه با درصد بالایی از اسید لاکتیک و طعمی ترش اما ملایم‌تر از سرکه، که دارای املاح معدنی فراوانی است و برای بسیاری از امراض مفید می‌باشد. این ماده‌ی شفابخش توسط آقای مهندس دژاکام در سال ۱۳۹۱ با بررسی‌ها و تحقیقات فراوان تولید شد.

آقای مهندس دژاکام در شهر هیدج باغ سیب و انگور دارند و تصمیم گرفتند با استفاده از میوه‌های طبیعی باغ خود، D.Sap را کشف و تهیه کنند. D.Sapدارای خاصیت‌ها و ویژگی‌های زیادی است که مهم‌ترین آن خاصیت ضدعفونی‌کنندگی و ضدالتهابی آن می‌باشد.

چند نمونه از خواص آن در بهبود بیماری‌ها را بیان می‌کنم: D.Sap روی کلیه اثرات مثبتی ایجاد می‌کند و در رفلاکس معده تأثیر فراوانی دارد. با این‌که D.Sap خاصیت اسیدی دارد، وقتی وارد معده می‌شود به حالت قلیایی تبدیل می‌گردد و می‌تواند اسید معده را کنترل کند و از رفلاکس و ترش‌کردن معده جلوگیری نماید. همچنین روی کبد اثرات فوق‌العاده‌ای می‌گذارد و سیستم ایمنی بدن را بالا می‌برد.

ضدعفونی‌کننده و ضدالتهاب بودن D.Sap یکی دیگر از خواص آن است، چراکه اکثر امراض و بیماری‌ها ریشه در وجود همین دو عامل دارند.

یکی از مهم‌ترین تأثیرات D.Sap، درمان زگیل تناسلی است که امروزه بسیاری از بانوان با این مشکل مواجه هستند. این درمان در سه یا چهار مرحله انجام می‌شود و اثر شگفت‌انگیز D.Sap را می‌توان مشاهده کرد. ظرف مدت سه یا چهار دوره، این زگیل‌ها کاملاً از بین می‌روند.

در حال حاضر، این بیماری درمان قطعی ندارد؛ اما با استفاده از D.Sap که توسط آقای مهندس دژاکام کشف و تهیه شده است، توانستیم این بیماری را از بین ببریم. من تجربه‌ی شخصی خودم را از استفاده‌ی D.Sap می‌نویسم: در سال ۱۴۰۱ درگیر بیماری کرونا شدم و پیش از آن نیز به‌دلیل یک ماجرای غم‌انگیز، دچار آسم شدید شدم. ریه‌ام التهاب زیادی داشت و در مواقع ناراحتی یا عصبانیت، دچار حالت خفگی می‌شدم.

به بسیاری از دکترهای متخصص ریه مراجعه کردم و با مصرف اسپری و قرص‌های متعدد توانستم از پیشروی بیماری جلوگیری کنم. اما به جایی رسید که دیگر نمی‌توانستم راحت بخوابم، راه بروم یا کارهای روزانه‌ام را انجام دهم.

در نهایت، به بیمارستان مسیح دانشوری (از مراکز تخصصی آسم و بیماری‌های ریوی) مراجعه کردم و ده شبانه‌روز در آنجا بستری بودم. در دوره‌ی درمان، روزی سه مرتبه دارویی را به مدت ده دقیقه استنشاق می‌کردم. کم‌کم حالم بهتر شد، اما احساس می‌کردم بدنم متورم شده است. پس از مرخصی، با وجود مصرف داروها و اسپری‌ها، متوجه شدم که چاق شده‌ام. بررسی کردم و فهمیدم داروهایی که در بیمارستان دریافت کرده بودم، همگی حاوی کورتون بودند.

داروها باعث افزایش وزن من شدند. تا اینکه مسافرم موضوع را با راهنمای خود در میان گذاشت و قرار شد روزی سه مرتبه D.Sap بخورم. من حدود یک ماه این کار را انجام دادم. اوایل برایم سخت بود، زیرا تنگی‌نفس بیشتری احساس می‌کردم، اما کم‌کم متوجه شدم که توان راه‌رفتن و انجام کارهای روزانه‌ام بیشتر شده است. حتی خواب شبانه‌ام که مدتی طولانی از من گرفته شده بود، بازگشت.

اکنون که این مشارکت را می‌نویسم، ناخودآگاه اشک در چشمانم جمع شده است. از اینکه سلامتی خود را به دست آورده‌ام، خداوند بزرگ را شاکرم و سپاسگزارم که مرا با کنگره۶۰ آشنا کرد. درمان ریه‌ی من با بخور D.Sap واقعاً معجزه بود. من قدردان آقای مهندس دژاکام هستم و از خداوند می‌خواهم یار و نگهدار ایشان باشد.

نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون دوم)
رابط خبری: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون دوم)
ویرایش و ارسال: همسفر طاهره رهجوی راهنما همسفر ترانه (لژیون سوم) نگهبان‌سایت
همسفران نمایندگی اِرم کرج

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .