English Version
This Site Is Available In English

آرامش در حرکت

آرامش در حرکت

در مورد دستور جلسه هفتگی وادی دوازدهم گفت‌و‌گویی با همسفر زهرا ترتیب داده‌ایم در این گفت‌وگو همراه ما باشید. همسفر زهرا و مسافرشان با بیش از پنج سال تخریب، با آنتی ایکس مصرفی تریاک کشیدنی و حشیش وارد کنگره شدند. آن‌ها به روش DST و با داروی درمان شربت OT، با راهنمایی مسافر آقا جواد و همچنین راهنمایی همسفر زهره، مدت ده ماه و بیست روز سفر کردند. اکنون یک سال و چهار ماه است که با دستان توانمند آقای مهندس، آزاد و رها هستند. ورزش همسفر زهرا بدمینتون و ورزش مسافرشان فوتبال است.

به‌عنوان همسفر، چگونه مفهوم «در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود» را در طول سفر خود تجربه کرده‌اید و چه تغییری در نگاه و رفتار شما ایجاد شده است؟

امر اول برای من تفکر است. من هر آن‌چه را در تفکرم پرورش می‌دهم، چه خوب باشد و چه بد، در نهایت به خودم بازمی‌گردد؛ بنابراین آموخته‌ام که با تفکر درست، بتوانم بهترین نتیجه را بگیرم. این موضوع باعث شد، وقتی در زندگی با مشکلی روبه‌رو می‌شوم، بتوانم با استفاده از آموزش‌های کنگره، آرام و آگاه، بهترین راه را انتخاب کنم. دیگر دچار پریشانی نمی‌شوم؛ زیرا تفکر مثبت به من آرامش بخشیده و باعث شده همیشه مثبت‌اندیش بمانم.

چه زمانی متوجه شدید که باید زمان بدهید و به آموزش‌های کنگره اعتماد کنید؟

زمانی‌که تغییرات را در مسافرم دیدم، وقتی احساس کردم دیده می‌شوم و دریافت کردم که دچار تخریب شده‌ام. از شرایط آن زمان راضی نبودم؛ اما از فرصتی که کنگره در اختیارم گذاشت خوشحال بودم و به خودم اجازه دادم تا تغییر کنم. امروز من تبدیل به انسانی آرام و شاد شده‌ام؛ زیرا کنگره منشأ این حال خوش من است.

اجرای وادی دوازدهم چه تغییری در رفتار و آرامش شما به عنوان همسفر ایجاد کرده است؟

پیش از این وقتی با مشکلی روبه‌رو می‌شدم، از آن فرار می‌کردم؛ چون نمی‌دانستم چطور باید آن را حل کنم. همین موضوع سبب آشفتگی و عصبانیت من می‌شد و غالباً با مسافرم بحث می‌کردم؛ اما وادی دوازدهم به من آموخت، هنگام مواجهه با مشکل، پیش از آن‌که آشفته شوم، ابتدا تفکر کنم و با مسئله روبه‌رو شوم، نه این‌که از آن بگریزم. با آموزش‌های کنگره آموختم که قدرت اختیار دارم. تصمیم گرفته‌ام خودم مداد زندگی‌ام را در دست بگیرم و بر صفحه سفید آن، بهترین‌ها را نقاشی کنم و تا امروز در این مسیر موفق بوده‌ام.

وادی دوازدهم چه نقشی در درک شما از تفاوت «حرکت کردن» با «نتیجه گرفتن» داشته است؟ این موضوع در سفر مسافر و سفر درونی شما چگونه نمایان شده است؟

حرکت کردن برای من و مسافرم؛ همانند نفس کشیدن است. اگر حرکت نکنیم، تبدیل به مرداب می‌شویم و دیگر بودن یا نبودن تفاوتی نخواهد داشت. سکون، به معنی توقف در رشد و آگاهی است. من با حرکت به خواسته‌های خود می‌رسم. خوشحالم که توانستم از آگاهی‌هایی که به دست آورده‌ام، بهره ببرم و به انسانی تبدیل شوم که برای دستیابی به خواسته‌هایش تلاش می‌کند.

مصاحبه‌کننده: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون اول)
طراح سؤالات: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون دوم) و همسفر ریحانه رهجوی راهنما همسفر عاطفه (لژیون سوم)
ارسال: همسفر آرزو رهجوی راهنما همسفر عاطفه (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی بیرجند

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .