English Version
This Site Is Available In English

کنگره۶۰ مسیر درمان را مشخص کرده است

کنگره۶۰ مسیر درمان را مشخص کرده است

سلام دوستان میترا هستم یک همسفر؛
دستورجلسه «تحقیقات کنگره۶۰، مقالات و کنفرانس‌ها» به ما یادآوری می‌کند که جمعیت احیای انسانی کنگره۶۰ تنها یک نهاد درمانی نیست، بلکه یک سیستم علمی، آموزشی و پژوهش‌محور است. چیزی که کنگره۶۰ را از بسیاری از روش‌ها و NGO‌های دیگر متمایز می‌کند این است که تکیه آن بر حدس و گمان نیست؛ بلکه بر‌اساس تحقیق، تجربه، آزمون و ثبت نتایج است. تحقیقات کنگره۶۰ به ما همسفرها کمک کرد تا دریابیم اعتیاد تنها مصرف مواد نیست، بلکه یک بیماری چندبعدی است که جسم، روان و جهان‌بینی را درگیر می‌کند. این آگاهی سبب شد از قضاوت، کنترل و احساس گناه فاصله بگیریم و نقش درست خودمان را در مسیر درمان بشناسیم. این تحقیقات حاصل سال‌ها تلاش مهندس حسین دژاکام است؛ تحقیقاتی که از دل درد و رنج اعتیاد شروع شد و به روش درمانی دقیقِ DST رسید. اگر این تحقیقات نبود، امروز نه دانشی از صور پنهان اعتیاد، نه شناختی از جسم، روان و جهان‌بینی، و نه امیدی واقعی به درمان داشتیم. مقالات کنگره۶۰ در واقع ثبت تجربه‌های موفق هستند. تجربه‌هایی که بارها تکرار شده، نتیجه داده و سپس به صورت مقاله ارائه شده‌اند تا قابل آموزش و دفاع باشند. این مقالات نشان می‌دهد که درمان در کنگره۶۰ اتفاقی یا شانسی نیست، بلکه بر پایه علم و نظم است. کنفرانس‌ها نیز انتقال‌دهنده نتایج تحقیقات مستند هستند و این موضوع را نشان می‌دهند که در این خاک، به همت بلند مهندس حسین دژاکام، درمان قطعی اعتیاد و بیماری‌هایی مانند، صرع، سرطان، ام‌اس و کولیت روده که در تصور جهانیان لاعلاج بوده‌اند، محقق شده است و این دستاورد در میان بسیاری از محققان، دانشمندان و پزشکان سراسر دنیا مورد توجه قرار گرفته است و به اشتراک گذاشته می‌شود. همان‌طور که درمان در کنگره۶۰ با زمان، نظم و آموزش جلو می‌رود، رشد فکری من نیز نیاز به مطالعه، گوش دادن سی‌دی‌ها و تفکر دارد.
امروز می‌فهمم که حضور من در کنگره۶۰، تنها برای رهایی شخصی نیست؛ بلکه من جزئی از یک مسیر علمی هستم که با رفتار درست، انتقال تجربه و خدمت صحیح می‌توانم در گسترش این دانش سهیم باشم. به همین دلیل، به تحقیقات، کنفرانس‌ها و مقالات کنگره۶۰ احترام می‌گذارم؛ چون حاصل تفکر سالم و عشق به انسان‌ها است.

سلام دوستان الهه هستم یک همسفر؛
خداوند را بسیار شاکر و سپاسگزار هستم که چنین مسیری را برای ما قرار داد، راهی که از عصاره جان می‌بخشند و هیچ چشم داشتی ندارند. مکانی که همه چیز چه بخواهیم و چه نخواهیم زنجیروار به یکدیگر متصل هستند. از دستور جلسات و آموزش‌ها گرفته تا جهان اطرافمان، کارها و تحقیقات بزرگی که در این راه توسط مهندس حسین دژاکام صورت می‌گیرد، به نظر بنده شاید کوچکترین دستاورد کنگره۶۰ درمان مسافران ما است. آغاز سفرمان فکر می‌کردم تنها برای درمان مسافرم آمده‌ام؛ اما در ادامه متوجه شدم، برای انسان بودن و انسانیت بایستی تمام تلاش خود را به کار گیرم. هدف مهندس حسین دژاکام از تحقیقات در کنگره۶۰، درک و شناخت دقیق اعتیاد و روش درمان آن بوده است. بررسی‌های علمی و تجربه‌های درمانی که بعد ۱۷سال مصرف مواد و ترک‌های ناموفق به دست آورده بودند را در کتاب عبور از منطقه ۶۰درجه زیر صفر را به چاپ رسانند، که مطالب این کتاب بیانگر موفقیت تحقیقات مهندس دژاکام را نشان می‌دهد. چه‌بسا در پرتو همین کتاب خانواده‌هایی که به بیداری رسیدند و مصرف‌کنندگانی که بیماری خود را شناختند.
مقالات مهندس دژاکام شامل؛ اثر داروی oT و درمان اعتیاد، نقش جهان‌بینی در اعتیاد، تجربه‌های موفق سفر اول و سفر دوم و مقایسه روش‌های دیگرِ ترک اعتیاد با روش درمانی خودشان که می‌توان جزئیات کامل این مقالات را در کتاب ۱۴مقاله به قلم مهندس حسین دژاکام مطالعه کرد.
در مقاله نهم از این کتاب مهندس دژاکام بسیار نیکو فرمودند: «روش تحقیق اینجانب مربوط به برداشت کلی از تجربیات طولانی، طی مدت ۳۵سالهِ من است که حدود ۲۰سال آن را به عنوان یک مصرف‌کننده مواد‌مخدر در جهان اعتیاد سپری کردم و ۱۵سال دیگر مربوط به تحقیقات در کنگره۶۰ می‌باشد»؛ در ادامه این تحقیقات، مطالعات و شرکت در کنفرانس‌های متعدد به درمان خیلی از بیماری‌های دیگر نیز انجامید. بیماری‌هایی مانند بیماری‌های عفونی، ام‌اس، سرطان سینه، سرطان خون و حتی لاغری که در سطح جهانی بسیار با ارزش هستند، زیرا سرطان درمانی ندارد؛ اما کنگره۶۰ مسیر درمان را مشخص کرده است. در سی‌دی «هدف کنگره» اشاره شده است که تمامی وقت کنگره۶۰ صرف تحقیقات شده، کنفرانس‌های بسیاری شرکت می‌کنند و مقالات بسیاری که به چاپ رسانند و هر کدام چقدر با ارزش است.
انشاءالله سعی کنیم همیشه آموزش و تحقیق را با یکدیگر داشته باشیم تا دانایی و آگاهیمان افزایش یافته و تجربه درمان دیگران را مطالعه کنیم همچنین از آموزش‌های علمی و تجربی کنگره۶۰ بهره کامل را ببریم.

سلام دوستان فاطمه هستم یک همسفر؛
کنگره۶۰ سرچشمه تحقیقات مهندس حسین دژاکام است. ایشان ۱۷سال مصرف تریاک، شیره تریاک و الکل داشتند و با اینکه چند مرتبه ترک داشتند؛ اما موفق به درمان کامل نشدند. در کتاب چهارده مقاله، مقاله اول صورت مسئله اعتیاد را به خوبی باز نمودند که فرد مصرف‌کننده در اثر مصرف موادمخدر جسم خود را چگونه به شهری ویران تبدیل کرده است. مهندس دژاکام ابتدا روشDST را بر روی خود عملی کرده سپس در سال۱۳۷۶ این روش را به افراد دیگر که خواهان درمان قطعی بودند پیشنهاد کردند، همچنین بقیه مصرف‌کنندگان به افراد دیگر آموزش دادند. تحقیقات ایشان علاوه بر آموزش قطعی درمان اعتیاد به انسان‌ها روش صحیح زندگی کردن را نیز آموخته است. اولین مقاله مهندس دژاکام در سال ۱۳۷۸ در اولین کنگره سراسری پزشکی در سیستان و بلوچستان موفق شد و مورد تأیید قرار گرفت. ایشان با روشDST ثابت کردند که روش‌های ترک اعتیادی که پزشکان پیشنهاد می‌کردند صحیح نبوده؛ زیرا درمان قطعی را به همراه نداشته است.

مصرف مواد مخدر باعث اختلال و از کارافتادن سیستم ایکس بدن می‌شود. این مسئله موجب می‌شود که فرد پس از مدت‌ها مصرف مواد، حتی پس از ترک، همچنان احساس نیاز به مصرف داشته باشد. به همین دلیل، فرد ممکن است پس از گذشت چند ماه از ترک، دوباره به مصرف مواد مخدر روی آورد.
مهندس دژاکام با تحقیقات بسیار ثابت کردند که نقطه کور درمان اعتیاد، عکس‌العمل‌های پنهان فرد است، موضوعی که هیچ‌کس از آن اطلاع نداشت که فرد مصرف کننده سیستم تولید مواد شبه‌افیونی جسم خود از کنترل خارج کرده و به جای آن مواد خارجی را وارد بدن خود کرده‌است. ایشان علاوه بر درمان اعتیاد به فرد مصرف‌کننده جهان‌بینی آموختند که فرد هوشیار شود که با مصرف مواد روان خود را نیز از تعادل خارج کرده است.
مهندس حسین دژاکام با کشف D.sap که از سیب طی فرآیند یک ساله تهیه می‌شود، توانستند بیماری کرونا که جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت درمان کنند. ایشان با تحقیقاتی که بر روی موش‌های صحرایی انجام دادند با روشDST و دارویOT موفق به درمان بسیاری از بیمارها مانند: ام‌اس، سرطان‌خون، سرطان‌سینه و صرع شدند. که تا‌کنون بسیار موفق بودند و مقالات ایشان مورد تأیید کشورهای دیگر نیز قرار گرفته است.
مهندس دژاکام ثابت کردند که هیچ روشی برای درمان اعتیاد بهتر از روشDST و دارویOT که ایشان کشف کردند، موفق نبوده است. امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشند.

ویرایش و رابط خبری: راهنما تازه‌واردین همسفر ارغوان
ارسال: راهنما همسفر شهلا (لژیون دوم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیک‌آباد)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .