English Version
This Site Is Available In English

در هر کاری حکمتی وجود دارد

در هر کاری حکمتی وجود دارد

پنجمین جلسه از دوره دوم جلسات لژیون سردار همسفران کنگره‌۶۰ نمایندگی امیر اراک با استادی همسفر الهام، نگهبانی همسفر نصیبه و دبیری همسفر فرانک با دستور جلسه « وادی سیزدهم: پایان هر نقطه، سر‌آغاز خط دیگری است». روز دوشنبه ۶ بهمن‌ ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۴۵ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خدا را شکر می‌کنم که امروز بعد از مدت‌ها در جمع شما هستم و برای اولین بار توانستم در جایگاه استاد سردار بنشینم. از راهنمای خود همسفر سحر تشکر می‌کنم که در طی این مسیر همیشه همراه من بودند. وادی سیزدهم می‌گوید: «پایان هر نقطه، سر‌آغاز خط دیگری است». به‌طور واضح اصل مطلب را بیان کرده و اشاره به آن دارد که هیچ‌چیز پایان نمی‌پذیرد و مداوم در چرخه‌ای در حال حرکت است؛ زمانی‌که یک حلقه تمام می‌شود، حلقه دیگر آغاز گشته و این حرکت در جریان است. انسان در زندگی خود وارد چالش‌های زیادی می‌شود، هر کدام را که پشت سر می‌گذارد وارد مرحله جدید‌تری می‌شود که تمام این مراحل برای ساختن و پرورش انسان است. به‌طور مرتب کسب تجربه کرده و بر دانایی خود اضافه می‌کند تا با استفاده از اندوخته‌های خویش بتواند مسیر خود را بهتر طی کرده و به کمال معنوی که سر منزل مقصود است، بهتر برسد.

هر شخصی در زندگی مشکلات خاص خود را دارد و نمی‌توان هیچ‌کس را قضاوت کرد که چرا در فلان مرحله این‌گونه رفتار کردی؛ چون من در جایگاه او نیستم و نمی‌دانم که اگر در آن شرایط بودم چگونه بر‌خورد می‌کردم؛ شاید همان رفتار را انجام می‌دادم یا رفتاری بدتر. پس این‌که هر فردی در هر مرحله و حلقه، درگیر چه مسائلی است؛ کاملاً امری شخصی و متفاوت از دیگری بوده که همین امر باعث می‌شود دیگری را قضاوت نکنیم؛ باید این نکته مهم را مد نظر قرار دهیم که پایان هر نقطه و داستان، شروع راه دیگری می‌شود؛ اما همین داستان‌ها به هم مرتب بوده و هر کدام زیر‌ساز و زمینه یکدیگر هستند؛ به‌همین علت وقتی به اتفاقات زندگی خود فکر می‌کنیم، متوجه می‌شویم همه حول یک محور هستند؛ حتی اگر داستان‌ها و مشکلات متفاوتی باشند، هنگامی متفاوت می‌شود که من درس زندگی که بایستی می‌آموختم را گرفته باشم، آنگاه وارد چالش جدید می‌شوم.

کائنات و خداوند با من خصومت ندارند که فکر کنم فقط برایم مشکل ایجاد می‌شود، در‌ اصل تمام این موارد برای درس گرفتن من بوده و باید بدانم که پروردگار بسیار رحمان و رحیم است؛ همان‌طور که در قرآن می‌فرمایند: «بعد از هر سختی آسانی است». در زندگی هم مشکلاتی به وجود می‌آید و بعد از حل کردن آن به آرامش و آسایشی می‌رسیم؛یعنی یک دوره تجدید قوا کرده و تسکین می‌یابیم تا دوباره وارد حلقه و آموختن درس بعدی بشویم. گاهی که به زندگی خود می‌اندیشم متوجه مطلب مهمی می‌شوم چالش بزرگ زندگی من اعتیاد بوده که همچنان حضور دارد و این نشان می‌دهد، من هنوز درس آن را نگرفته‌ام تا نقطه‌ای بر پایان آن بگذارم و وارد سر خط جدید بشوم؛ ولی به‌واسطه همین اعتیاد توانستم زندگی خود را تغییر دهم و شاید اگر اعتیاد نبود این علم و آگاهی اکنون را نداشتم.

وقتی به این امر که در هر کاری حکمتی وجود دارد ایمان داشته باشیم، سرنوشت و تقدیر را بهتر می‌پذیریم. می‌دانیم تمام اتفاقات در پی هم و مرتبط با هم هستند و زمانی می‌توانیم از آزمونی سر بلند بیرون بیاییم که یک خط را به پایان برسانیم تا شرایط شروع خط و مسیر جدید باز شود، در آن هنگام رشد و تکامل انسان انجام می‌گردد. خیلی خوشحال هستم امروز در جمع شما بودم، از این‌که به صحبت‌های من گوش دادید سپاسگذارم.

تایپیست: همسفر الهام رهجو راهنما همسفر سحر (لژیون چهارم) دبیر اول
عکاس: همسفر فاطمه رهجو راهنما همسفر نجمه (لژیون پنجم)
تنظیم و ارسال: همسفر محدثه رهجو راهنما همسفر فاطمه (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی امیر اراک

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .