English Version
This Site Is Available In English

دعوت‌نامه‌ای از آسمان برای همسفران کنگره۶۰

دعوت‌نامه‌ای از آسمان برای همسفران کنگره۶۰

سیزدهمین جلسه از دوره اول کارگاه‌های آموزشی عمومی مسافران و همسفران کنگره۶۰ نمایندگی صائب تبریزی با استادی ایجنت همسفر غزال، نگهبانی راهنما همسفر معصومه و دبیری راهنما تازه‌واردین همسفر فاطمه با دستور جلسه «هفته همسفر، نقش همسفران خانم و آقا در درمان اعتیاد مسافران» روز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ برگزار شد.

خلاصه سخنان استاد: 

قبل از هر سخن، هفته‌ همسفر را خدمت همه‌ همسفران کنگره۶۰، علی‌الخصوص همسفران محترم آقای مهندس و همچنین همسفران عزیز نمایندگی صائب تبریزی تبریک عرض می‌کنم، ان‌شاءالله این هفته برای شما مبارک گذشته باشد و در ادامه، کیفیت بودن همه‌ ما همسفرها بتواند تغییراتی در درونمان ایجاد کند. من فکر می‌کنم یک موج در نمایندگی صائب تبریزی خیلی پررنگ شده است و آن موج همسفرانی است که مسافرشان به کنگره نمی‌آیند.

از زمانی‌که خدمت خودم را در این نمایندگی شروع کرده‌ام، هر راهنمایی که با من صحبت کرده، گفته‌اند با همسفران و رهجوهایی که مسافرشان نمی‌آیند چه برخوردی داشته باشیم تا آرام شوند؟ چون نه می‌توانند خدمت مدت‌دار انجام دهند و نه تحمل و طاقتی برایشان باقی مانده است.

به‌نظر من وقتی به واژه‌ همسفر نگاه می‌کنیم، یک برداشت اشتباه در ما ایجاد می‌شود؛ این‌که فکر می‌کنیم؛ اگر در کنار یک نفر دیگر باشیم، کامل هستیم و اگر کسی کنارمان نباشد، ناقص می‌مانیم؛ اما حقیقت این است که یک دعوت‌نامه‌ای از طرف الله و نیروهایی که برای ما قابل رؤیت نیستند آمده و به واسطه‌ آن دعوت‌نامه، ما امروز روی یکی از این صندلی‌ها نشسته‌ایم. یادم هست زمانی‌که به شعبه‌ حکیم هیدجی می‌رفتیم، یک مصرف‌کننده بیرون در کنگره می‌ایستاد و از مسافرانی که بیرون می‌آمدند پول می‌خواست تا مصرف کند. آن دعوت، آن لبیک به او داده نشده بود تا وارد کنگره شود و شفا پیدا کند.

همه‌چیز زمان دارد و هیچ اتفاقی بدون حساب و کتاب رخ نمی‌دهد؛ پس اگر امروز ما همسفران این‌جا هستیم، یک دعوتی بوده و یک لبیک به خواسته‌های ما داده شده است. شاید آن زمان با دل شکسته دعا کرده‌ایم و از ته دل خواسته‌ایم و امروز وارد سفری درونی شده‌ایم. مسافران کنگره۶۰، با روش DST و مصرف داروی OT جسم خود را درمان می‌کنند و سپس روی صور پنهان، جهان‌بینی و روان خود کار می‌کنند. اما زخم‌ها و آسیب‌های درونی‌ همسفران قابل رؤیت نیستند؛ زیرا آن‌ها در بخش روان و صور پنهان ما جای خوش کرده‌اند، بنابراین باید از همان ابتدا روی روان خودمان کار کنیم.

اگر به‌صورت واقعی روی جهان‌بینی و روان خود کار کنیم، کیفیت بودنمان تغییر خواهد کرد. مولانا در نوشته‌هایش از اصل سرایت سخن می‌گوید؛ این‌که حتی اگر یک جماد در کنار انسان باشد، ویژگی‌هایش منتقل می‌شوند. به مرور زمان، صفات و نور درونی ما که از درمان درونی حاصل شده، قابل رؤیت نیست؛ اما قابل احساس است و به مسافرانی که نمی‌آیند یا کسانی که نبودن ما را احساس می‌کنند، منتقل می‌شود. من فکر می‌کنم بیشتر از این‌که بخواهیم با حرف‌هایمان تأثیر بگذاریم، بودنمان اثر می‌گذارد؛ این‌که چگونه هستیم؟ با چه کیفیتی هستیم؟ آیا واقعاً روی خودمان کار می‌کنیم یا فقط بازگوکننده‌ آموخته‌ها هستیم؟

اگر از درون ارتعاشات بالاتری را تجربه کنیم، هر ذره‌ای در هستی به ارتعاش درمی‌آید و نمی‌تواند بی‌تأثیر باشد. پس اگر فکر می‌کنیم بی‌اثر هستیم، به این دلیل است که ذات و ماهیت بودنمان را گم کرده‌ایم. ما این‌جا نیستیم که حال دیگری را خوب کنیم؛ این‌جا هستیم که حال خودمان خوب شود. دعوت‌نامه به خود ما داده شده است؛ وقتی ما خوب باشیم، جهان اطرافمان نیز خوب خواهد شد. آقای مهندس می‌فرمایند: طبق آیات قرآن سرنوشت هیچ قومی تغییر نمی‌کند مگر این‌که افراد خواسته‌های درونی خودشان را تغییر دهند، این یعنی افراد باید از درون تغییر کنند تا جهان بیرون تغییر کند.

در این هفته‌ همسفر، وقتی گذرم به چند نفر از شما عزیزان افتاد، احساس کردم برای آرام شدن دل این عزیزان باید صحبتی بکنم که نگران نباشید یک روزی آن مژده به شما داده خواهد شد و در حقیقت پشت پیام‌هایی که در کنگره به شما داده می‌شود، یک نفسی است و یک‌سری افراد هستند که جانشان به آن حقیقت و اصل هستی وصل است و آن‌ها این وعده را به ما داده‌اند و این مطلب را به ما منتقل کرده‌اند. در نهایت دوباره به همه‌ شما عزیزان همسفر، چه در بخش آقایان و چه در بخش خانم‌ها، تبریک می‌گویم و امیدوارم در ادامه جشن خوبی داشته باشیم و برای همه شما عزیزان شادی و خوشحالی به ارمغان بیاورد.

 

تصاویری زیبا از برگزاری جشن هفته همسفر

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مرزبانان کشیک: همسفر لاله و مسافر داوود
تایپیست: همسفر نرگس رهجوی راهنما همسفر مینو (لژیون دوم)
عکاسان: همسفر فاطمه و همسفر شبنم رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون اول)
ویرایش و ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی صائب تبریزی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .