سیزدهمین جلسه از دوره سیزدهم سری کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره60 نمایندگی باغستان کرج با استادی همسفر محترم منصور، نگهبانی مسافر محمدرضا و دبیری مسافر محمد باقر با دستور جلسه هفته همسفر: نقش همسفران خانم و آقا، در درمان اعتیاد مسافران روز سه شنبه مورخ 9 دی ماه 1404 راس ساعت 17:00 آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه شما از گروه مرزبانی و ایجنت و نگهبان محترم به خاطر فرصتی که در اختیار بنده قرار دادند تا آموزش بگیرم و خدمت کنم صمیمانه تشکر و قدردانی می کنم، دستور جلسه این هفته هفته همسفر: نقش همسفران خانم و آقا، در درمان اعتیاد مسافران می باشد، خدمت آقای مهندس و خانواده مکرم و محترمشان و تمامی همسفرانی که در کنگره60 به ویژه همسفران نمایندگی باغستان هستند عرض تبریک دارم.
همه ما در زندگی و در مسیر تکاملی زندگی مسافر هستیم، چه مسافران و چه همسفران، اگر بخواهیم در سفر آرامش داشته باشیم باید یک همسفر خوب داشته باشیم، همسفر خوب کسی است که حال ما را خوب کند و کسی است که دارای شرایط لازم همسفر بودن باشد، اخلاق خوب، رفتار خوب و کردار خوب داشته باشد، از آنجایی که انسان دارای قوه اختیار می باشد باید هر لحظه از این قوه استفاده کند و در زندگی تصمیم بگیرد که راه خوب و صراط مستقیم را برود یا راه کجی ها را.
در کلام الله هم آمده است که انا هدیناه السبیل: یعنی ما راه را به شما نشان داده ایم، شما خودتان مختارهستید که کدام راه را انتخاب کنید، بر این اساس ما باید همیشه تصمیم بگیریم که کدام راه را انتخاب می کنیم، راهی که درست و سالم و اصولی است انتخاب کنیم که بتوانیم در زندگی مسافر خوبی باشیم، بنده به عنوان یک همسفر در روز اول و بدو ورود به کنگره60 فکر می کردم که به خاطر مسافر به کنگره60 آمده ام.
ولی بعد از گذشت زمان و گرفتن آموزشهای کنگره60 دیدگاه ام به این موضوع عوض شد، جلسه اول که به عنوان تازه وارد به نمایندگی آمدم حقیقتا نیامده بودم که به عنوان یک همسفر بمانم، صرفا برای رفع تکلیف آمده بودم، چون مسافرم بارها اقدام به ترک مواد کرده بود و جاهای مختلف و متعددی را رفته بود و همه این تلاش ها بدون نتیجه ماندند، ولی این بار چون خواسته داشت و اثبات کرد که برای ماندن آمده است بنده هم با توجه به آموزشهای کنگره60 نسبت به این موضوع تغییر موضع دادم و حس کردم که باید کنار ایشان بمانم.
به مرور زمان به این نتیجه رسیدم که جهانبینی و جسم بنده هم مشکل دارد و باید آنها را درست کنم و جهانبینی ام را بالا ببرم و ارتقا ببخشم، همین حضور بنده در کنگره60 باعث شد چند تا از بیماری هایی که داشتم به واسطه ورود به لژیون تغذیه سالم و کاهش وزن درمان بشود از جمله دیابتم، همچنین تیروئید و فشار خونی که داشتم درمان شدند و همه اینها به واسطه برکت کنگره60 و جناب آقای مهندس می باشد.
با 121 کیلو وارد لژیون تغذیه سالم شدم و هم اکنون 19 کیلو کاهش وزن دارم تا به این لحظه، که در ادامه هم با قصد دارم وزن خودم را به ایده آل مورد نظر برسانم، بر این اساس باید بپذیرم که مسافر بنده باعث شد که با کنگره60 آشنا بشوم و از این فرصتی که ایشان در اختیار بنده قرار دادند تشکر می کنم، و باید از مطالب کنگره60 استفاده لازم را ببرم، یک همسفر خوب باید یار مسافرش باشد نه خار باشد برای او.
همسفر مانند یک بال پرواز برای مسافر می ماند، اگر در کنار مسافر باشد یقینا سفر خوب و آسوده و با کیفیتی را خواهد داشت، و مسافرینی که همسفر ندارند می توانند یکی از اعضای خانواده خود را فرقی ندارد چه کسی باشد به همراه خود داشته باشند، از اینکه به صحبت های بنده توجه کردید از همه شما سپاسگزارم.
تایپ: مسافر محسن لژیون دهم
تنظیم و ارائه: مرزبان خبری مسافر هادی
- تعداد بازدید از این مطلب :
234