English Version
This Site Is Available In English

سپاسگزاری از کنگره۶۰ در رفتار و کردار

سپاسگزاری از کنگره۶۰ در رفتار و کردار

سلام دوستان اکرم هستم همسفر

کنگره۶۰ متعلق به یک نفر نیست، بلکه جمعی هستند برای حال خوب خودشان و دیگران در تلاشند. وقتی به گذشته خودم برمی‌گردم، می‌بینم چه بودم و چه هستم و قبل از ورود به کنگره۶۰ چه حال خرابی داشتم. می‌بینم الان چقدر تغییر در من به وجود آمده و در خودم عشق و حال خوب را می‌بینم همه این‌ها جای قدردانی از کنگره۶۰ می‌باشد.

سپاسگزاری فقط به زبان نیست، بلکه رفتار و کردار من باید نشان‌دهنده تغییر من باشد. به‌موقع آمدن در کنگره۶۰، حرف راهنما را گوش دادن، احترام گذاشتن به اعضا، سی‌دی به‌موقع نوشتن، سفرم را به خوبی طی کنم؛ این‌ها همه قدردانی از کنگره۶۰ می‌باشد.

در کنگره۶۰ بی‌نظمی جایگاهی ندارد. من نظم و درست زندگی کردن را در خودم در بعد از ورود به کنگره۶۰ دیدم. این‌ها همه قدردان هستم. روز جمعه سر ساعت به پارک می‌روم و به ورزش اهمیت می‌دهم، به‌موقع برمی‌گردم؛ این‌ها همه قدردان کنگره۶۰ هستم.

وقتی بتوانم در طی سفرم حال خوبی داشته باشم و برای کنگره۶۰ مشکلی به وجود نیاورم، این یعنی قدردانی می‌باشد و وقتی عشقی در من به وجود آمده که بتوانم کمکی بکنم، از نظر مالی یا غیره، این یعنی قدردانی از کنگره۶۰ می‌باشد و وقتی دیگران حال خوب من را می‌پسندند، این یعنی قدردانی.

در آخر، من از آقای مهندس دژاکام و خانواده عزیز و محترمشان بسیار سپاسگزارم که چنین جایگاهی برای حال خوب ما فراهم کردند.

نویسنده: همسفر اکرم رهجو راهنما همسفر زینب (لژیون یکم)
ویراستاری و ارسال: همسفر مهشید نگهبان سایت

نمایندگی دانیال اهواز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .