English Version
This Site Is Available In English

آقای مهندس دژاکام الگوی عشق و محبت

آقای مهندس دژاکام الگوی عشق و محبت

هفته بنیان را به آقای مهندس و خانواده محترم ایشان و اعضای کنگره۶۰ تبریک می‌گویم. سراسر وجودم سرشار از شوق است. واژه‌ها برای وصف این حس ناب ناتوان هستند. آقای مهندس انسانی بزرگ با قلبی سرشار از عشق و محبت هستند، انسانی که نجات‌بخش زندگی‌ها شدند؛ زندگی‌هایی که از تاریکی به روشنایی راه پیدا کردند، انسانی که چراغ راه انسان‌های دردمند شدند.

از اینجا می‌خواهم از آقای مهندس تشکر کنم که مرا از ظلمت و تاریکی به نور و روشنایی هدایت کرد. از من که در تاریکی و افکار منفی اسیر بودم، انسانی ساخت که اکنون به خود می بالم و از زندگیم لذت می‌برم. اگر کنگره و آموزش‌های کنگره نبود من الان کجا بودم؟ همه این‌ها جای شکر دارد و من فقط می‌توانم شاکر خداوند باشم. خدا را شکر می‌کنم، در صراط مستقیم قرار گرفتم، وارد کنگره شدم و در کنار افرادی قرار گرفتم که یکدیگر را درک می‌کنیم.

از خداوند به خاطر وجود کنگره۶۰ سپاسگزارم. اعضای کنگره۶۰ هر کدام الگوی زیبایی برای من هستند. در آخر هم باید قدردان همه راهنمایان و خدمتگزاران که برای دل‌های خسته و بیمار مسافران و همسفران نور امید هستند، باشیم. شکر شکر شکر و هزاران شکر بابت بودنت‌ ای الگوی عشق و محبت! از خداوند برای آقای مهندس زندگی سرشار از عشق و سلامتی خواستارم.

نویسنده: همسفر مهسا رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون سوم)
رابط خبری: همسفر ناهید رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون سوم)
عکاس: همسفر راحیل رهجوی راهنما همسفر راضیه (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی رضوی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .