English Version
This Site Is Available In English

بنیان یعنی ریشه

بنیان یعنی ریشه

سلام دوستان آرزو هستم یک همسفر 

سال‌ها بود که مصرف کنندگان مواد مخدر از اعتیاد رنج می‌بردند و از مصرف مواد مخدر و الکل خسته شده بودند و زندگی خود را به جهنم تبدیل کرده بودند؛ اما نمی‌توانستند از شر این غول بی‌شاخ‌و‌دم اعتیاد خلاص شوند تا این‌که در سال ۱۳۷۶ مهندس حسین دژاکام با الهام گرفتن از ماه مبارک رمضان و حذف وعده‌های اضافی مصرف مواد، آرام‌آرام قدم در مسیری گذاشتند که پس از ماه‌ها کاهش میزان مصرف مواد توانستند به نتیجه‌ای شگرف برسند و اعتیاد خود را بدون درد خماری و افسردگی درمان کند. درواقع صورت مسئله بیماری اعتیاد را با کمک استادان با تجربه خود و بهره گرفتن از علم هندسه و کاهش تدریجی پیدا کرد و بالاخره به این نتیجه رسیدند که اعتیاد جایگزینی مزمن است، یعنی جایگزینی مواد مخدر بیرونی به جای مواد شبه‌افیونی درونی و این‌گونه بود که در سال ۱۳۷۸ با همین ایده شروع به تأسیس کنگره ۶۰ نمودند تا امروز ناجی و رهایی بخش مصرف کنندگان مواد مخدر و خانواده‌هایشان که اعتیاد زندگی‌شان را به تباهی کشیده بود بشود. امروز زندگی من و نجات خانواده من و آرامشی که به همراه هم به دست آوردیم را مدیون این بزرگ مرد هستیم و به‌واسطه آموزش‌های که از ایشان می‌گیریم و جهان‌بینی ناب کنگره۶۰ زندگیمان در مسیر صلح آرامش و پیشرفت قرار گرفت.

سلام دوستان فاطمه هستم یک همسفر 

 ابتدا قبل از هر چیزی بایستی بدانیم که بنیان کنگره‌۶۰ چیست؟ در پاسخ این پرسش باید گفت که بنیان یعنی بن، یعنی ریشه و در نهایت یعنی آغاز. بنیان کنگره‌‌۶۰ در اصل خود جناب آقای مهندس است. مهندس حسین دژاکام ۱۷ سال درگیر اعتیاد بودند. بارها به روش‌های مختلفی اقدام به ترک کردند و به‌خاطر خود و خانواده بسیار سختی و ملامت را که اعتیاد باعث آن بود را تحمل کردند، ولی به یاری خداوند مهربان در ماه مبارک رمضان به‌خاطر این‌که روزه می‌گرفتند مصرف مواد را با یک تفکر دقیق و حساب شده، منظم و سپس کمتر کردند. روشی را که با تحقیق و مطالعه کشف کردند روش DST و استفاده از شربت OT است که بر همین اساس این نقطه شروع بنیان کنگره‌۶۰ شد. ایشان با مطالعه، تحقیق، و جهان‌بینی به شناخت جسم و روان پرداختند. دانستند درمان اعتیاد هم در جسم، روان و هم در جهان‌بینی امکان‌پذیر است. هر یک از آن‌ها به تنهایی کامل نیستند؛ چراکه این سه یک‌دیگر را در کنار هم کامل می‌کنند. مهندس دژاکام عزیز فضایی محبت آمیز و منظم برای افراد خواهان رهایی از دام اعتیاد و خانواده آن‌ها ایجاد کردند تا انسان‌ها یاد بگیرند مسئولیت زندگی‌شان را بپذیرند و آموزش بگیرند تا در جهت درستی بتوانند رشد کنند. من و مسافرم در تاریکی محض بودیم سال‌ها رنج کشیده بودیم. از نظر روحی، جسمی وحتی مالی در حالت بسیار بدی بودیم و به دنبال راه و جایی برای پناه می‌گشتیم جایی که ما را و درد و رنج ما را درک کنند و به مشکلات ما نخندند، بلکه کمک حال ما باشند. خداراشکر راه سعادت به ما نشان داده شد و عضو کنگره۶۰ شدیم. کنگره‌۶۰ معتاد را نه مجرم و نه انسان بد، بلکه بیمار نامید بیماری که طی یک مراحلی بایستی درمان شود. بنیان کنگره‌۶۰ انسان‌های خواهان رهایی را نه‌تنها به رهایی بلکه با آموزش جهان‌بینی، عشق و محبت به درمان جسم، روان و به حال خوب می‌رساند. در آخر برای من بسیار زیبا و الهام‌بخش است که بنیان کنگره۶۰ فقط ترک مواد نیست، بلکه ساختن انسان سالم و آگاه است که تمامی این‌ها در مجموع بنیان کنگره۶۰ قرار دارد.

سلام دوستان صفیه هستم یک همسفر 

در اواخر دهه ۵۰ یعنی در سال ۱۳۵۸ مهندس حسین دژاکام که رشته ایشان مهندسی چشم‌های الکترونیک و جهان‌بینی است مصرف مواد را آغاز کردند. ایشان به مدت ۱۷ سال درگیر مواد مخدر بودند و بارها‌و‌بارها اقدام به ترک مواد کردند، اما موفق نشدند تا این‌که در سال ۱۳۷۶ در ماه رمضان با برداشت از ماه رمضان شروع به کم کردن مواد کردند و به مدت ۱۰ ماه توانستند مواد را به‌طور کامل کنار بگذارند و درمان شوند. ایشان در تاریخ ۳۱ شهریور ۱۳۷۸ با کمک پسرشان استاد امین کنگره‌۶۰ را تأسیس کردند. ایشان معتقد هستند که در کنگره۶۰ جسم، روان و جهان‌بینی بایستی درمان شوند و برای درمان آن‌ها آموزش‌هایی گذاشتند که به‌طور رایگان در اختیار مردم قرار گرفته است و در این بنیان برای آموزش بهتر کتاب‌هایی نظیر: عشق، ۱۴ مقاله،۶۰ درجه زیر صفر و ... را در اختیار مردم قرار دادند تا بتوانند آموزش‌های لازم را بگیرند. من در بنیان کنگره‌۶۰ توانستم هدف‌های خود را پیدا کنم و یکی از مهم‌ترین اهدافم یاد گرفتن سواد است. از زمانی‌که وارد کنگره شدم آرامش به زندگی من برگشته است و توانستم کار‌هایی که فکر می‌کردم نمی‌توانم انجام بدهم را انجام دهم. کنگره به من یاد داد برای رسیدن به خواسته‌هایم باید به خودم ایمان داشته باشم و برای انجام کارهایم تصمیم درست بگیرم تا به سمت مسیر درست قدم بردارم. در آخر از آقای مهندس تشکر می‌کنم که این مکان را در اختیار ما قرار دادند.

رابط خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هفتم)
عکاس: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر سکینه (لژیون دوم)
ویرایش و ارسال: همسفر عفت رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هفتم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی وحید

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .