همسفر هستی
در وادی دهم «صفت گذشته در انسان صادق نیست، جاری است».
این وادی میگوید: انسان مانند رود جاری است؛ همه چیز در هستی در حرکت است و در حال تغییر، تبدیل و ترخیص هستند؛ انسان نیز در حال تغییر است یا به سمت پایین یا به سمت بالا. چقدر زیبا است که اولین دلنوشتهام با تولدم همزمان باشد و چه هدایای خوشایندی که دریافت کردم و اتفاقات شیرینی که در این چند روز از گلریزان برایم رقم خورد.
روز تولدم به سال قمری ولادت حضرت زینب بود که به دلم افتاد به جلسه عمومی سردار بیایم. برای اولین بار در آن جلسه حضور پیدا کردم که خانم پهلوان زینب استاد جلسه بودند، وقتی صحبتهای ایشان را شنیدم، فقط به مسیری که آمدم به خودم تبریک گفتم. اصلاً قرار نبود برای لژیون سردار پرداختی داشته باشم، فقط اولین قدم را که حرکت بود و خواسته قلبی، برداشتم و آمدم.
تا اینکه در گلریزان نیمی از مبلغ لژیون سردار بهطور معجزهآسا به دستم رسید که تمام آن را به کنگره پرداخت کردم و در شب پنجشنبه همان هفته، افتخار استاد مجازی شدن را از راهنمایم دریافت کردم.
در همان روزها خوابی دیدم که به دلم افتاد این هزینهی با عشق را به پدر و مادرم که زنده هستند، تقدیم کنم. صفت گذشته در انسان صادق نیست، جاری است. نکته ظریف در اینجا است: تا زمانی که نفرت را ندانی، مفهوم عشق را لمس نخواهی کرد را در این مسیر سبز مشاهده کردم که همان دوربرگردان برای رسیدن به خود است.
وقتی با راهنمایم خانم مریم صحبت کردم، به آگاهی رسیدم که هیچ چیز در این دنیا اتفاقی نیست؛ من باید فرصت حضور داشته باشم و بتوانم، خدمتگزاری باشم، شایسته در مسیر سبز کنگره.
و در آخر از راهنما همسفر مریم سپاسگزارم که به من فرصت آموزش گرفتن را هدیه کردند و همچنین از مسافرم تشکر میکنم که دستان خداوند شدند که بتوانم به کنگره بیایم و از این دریای باعظمت بهرهمند شوم.
نویسنده: همسفر هستی رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون ششم)
رابط خبری: همسفر نیلوفر رهجوى راهنما همسفر معصومه (لژيون یکم)
ویرایش و ارسال: همسفر سعیده رهجوی راهنما همسفر شفیعه (لژیون چهارم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شفا مشهد
- تعداد بازدید از این مطلب :
646