English Version
This Site Is Available In English

تغییر صفات با تغییر حس شروع می شود

تغییر صفات با تغییر حس شروع می شود

دهمین جلسه از دوره سوم سری کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی بردسکن به استادی مسافر محمدحسن، نگهبانی مسافر حسین و دبیری مسافر علی با دستور جلسه «وادی دهم و تاثیر آن روی من» روز سه شنبه 11 آذرماه ۱۴۰۴ رأس ساعت ۱۶ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان محمد حسن هستم یک مسافر. از نگهبان جلسه، ایجنت محترم و گروه مرزبانی که اجازه دادند در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم  تشکر می کنم. دستور جلسه امروز «وادی دهم: صفت گذشته در انسان صادق نیست؛ چون جاریست» می باشد.
خداوند بزرگ را شاکرم که لطف بی‌پایان خود را شامل حال من کرده و در این جایگاه مقدس قرار گرفته‌ام. در کنگره ۶۰ هستم و افتخار می‌کنم که عضوی از این مجموعه عظیم و اثرگذار به شمار می‌روم. از راهنمای عزیزم مجید آقا، کمال تشکر را دارم که با محبت و دلسوزی، مرا لایق این جایگاه دانستند.
در این وادی، صحبت از تغییر صفات گذشته است، صفاتی که به انسان لطمه زده و اکنون در حال تغییر و دگرگونی هستند. زمانی که صحبت از جایگاه و کنگره 60 می‌شود، به‌طور ناخودآگاه به گذشته‌ام فکر می‌کنم؛ به جایی که در آن قرار داشتم، به حالاتی که در آن زندگی می‌کردم. گذشته‌ام مملو از اوقات ناآرام، آشفته و پراسترس بود. نه تنها خودم، بلکه خانواده، دوستان و اطرافیانم نیز از این حال خراب من آسیب می‌دیدند.
اما زمانی که وارد کنگره 60 شدم، اولین جرقه و تفکر صحیحی که به ذهنم خطور کرد، این بود که باید از این وضعیت نامطلوب خارج شوم. به خودم گفتم: اینجا بهترین انتخاب من برای تغییر است. وقتی وارد کنگره 60 شدم، تغییرات ملموس و عمیقی در خودم حس کردم.

اولین تغییر بزرگ، رهایی از صفت معتاد بود. من دیگر "مسافر" بودم، مسافری که می‌توانست با طی کردن مسیر درست، به حال خوشی برسد یا با بی‌توجهی به قوانین، به همان وضعیت گذشته بازگردد. جهان هستی بر اساس تغییر و دگرگونی استوار است. همان‌طور که فصل‌ها تغییر می‌کنند، انسان نیز می‌تواند به اراده و خواست خود، صفات گذشته‌اش را تغییر دهد.
وقتی که انسان به خواسته و اراده‌اش ایمان داشته باشد، می‌تواند از صفات منفی گذشته خود، رهایی یابد. آقای مهندس می‌فرمایند: تغییر صفات، با تغییر حس آغاز می‌شود. اگر حس انسان تغییر نکند، هیچ اقدامی ممکن نیست. برای تغییر حس، اولین گام، داشتن تفکری سالم و درست است. وقتی انسان به تفکر صحیح برسد، عقل و ایمان سالم در وجودش شکل می‌گیرد و این همان چیزی است که تغییرات واقعی را در زندگی به همراه می‌آورد. تغییر صفات نه تنها در زمینه اعتیاد، بلکه در تمام ابعاد زندگی ممکن است. فردی که روزی فقیر بوده، می‌تواند با تلاش و تفکر درست، به فردی موفق و ثروتمند تبدیل شود.
صفات گذشته در انسان صادق نیست، چون جاری است." این جمله به معنای آن است که هیچ چیز در هستی ثابت نیست. همه چیز در حرکت و تغییر است. وقتی می‌گوییم صفات گذشته دیگر در انسان صادق نیست، یعنی انسان در حال دگرگونی است. زندگی مانند رودخانه‌ای است که در جریان است. اگر این جریان درست هدایت شود، هم خود فرد از آن بهره می‌برد و هم اطرافیانش از آن استفاده خواهند کرد. اما اگر بی‌توجه به جریان، رفتارهای عجولانه داشته باشیم، همان رودخانه می‌تواند تبدیل به سیلابی ویرانگر شود. در پایان، باید گفت که برای تغییر و رسیدن به چیزی جدید، لازم نیست دنیا را تغییر دهیم. با یک تغییر در نگرش و تفکر، می‌توانیم خود را تغییر داده و در نهایت دنیا را به کام خود درآوریم. وقتی انسان بتواند درون خود را اصلاح کند، جهان بیرون نیز تحت تأثیر قرار می‌گیرد و زندگی زیباتری را تجربه خواهد کرد. از این که با سکوت به حرف های من گوش کردید، از همه ی شما سپاسگزارم.
تایپ و ویراستار: مسافر امیر لژیون سوم راهنما مسافر سعید
عکاس: مسافر حسین لژیون یکم راهنما مسافر حمید
ارسال خبر: مسافر محمد لژیون یکم راهنما مسافر حمید
مرزبان کشیک: مسافر علی

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .