English Version
This Site Is Available In English

آموزش و نوشتن سی‌دی کلید تحول در کنگره۶۰

آموزش و نوشتن سی‌دی کلید تحول در کنگره۶۰

همسفر معصومه:
مسئله آموزش در کنگره اهمیت ویژه‌ای دارد. همه ما انسان‌ها برای یادگیری و خدمت به یکدیگر پا به عرصه هستی گذاشته‌ایم؛ بنابراین باید آموزش ببینیم، تجربه کنیم و تجربیات خود را با دیگران به اشتراک بگذاریم. زمانی که یک مصرف‌کننده مواد مخدر وارد کنگره می‌شود، پس از ۱۱ ماه به فردی تبدیل می‌شود که اعتیاد خود را به طور کامل درمان کرده و تغییرات عمده‌ای در زندگی‌اش ایجاد شده است. این تغییرات نتیجه قرار گرفتن در مسیر آموزش‌ها و نوشتن سی‌دی‌هاست. گوش دادن به سی‌دی‌های آموزشی علاوه بر افزایش معلومات، راه و رسم درست زندگی را نیز به ما می‌آموزد. قبل از ورود به کنگره، دیدگاه من به زندگی متفاوت بود؛ اما با حضور در کنگره و شرکت در جلسات، تغییرات ملموسی را در خود حس کردم و فهمیدم که این تحولات به دلیل آموزش‌ها و گوش دادن به سی‌دی‌ها و نوشتن آن‌هاست.

نوشتن سی‌دی باعث تقویت قدرت تفکر و تمرکز می‌شود و ما را از افکار منفی دور می‌کند. در این فرایند، باید صبر و حوصله به خرج دهیم و مطالب را گام به گام بنویسیم تا به درستی یاد بگیریم. در کنگره۶۰، توانستم با استفاده از سی‌دی‌های آقای مهندس به آرامش و حال خوش دست یابم و بسیاری از مشکلاتم را حل کنم؛ اما گوش دادن به سی‌دی‌ها به تنهایی کافی نیست، باید مطالب را به‌خوبی درک کنیم و سپس شروع به نوشتن کنیم. یکی از مزایای نوشتن سی‌دی این است که می‌توانیم آن را همیشه همراه خود داشته باشیم و در هر زمانی مرور کنیم. این دسترسی مداوم به مطالب باعث می‌شود که آن‌ها در ذهن ما ملکه شوند.

 

همسفر فاطمه:
یکی از منابع مهم آموزش در کنگره۶۰، سی‌دی‌ها هستند که همیشه و در هر مکان می‌توان به آن‌ها دسترسی داشت. با توجه به شرایطی که به دلیل عدم امکان حضور در لژیون دارم، از هر فرصتی استفاده می‌کنم؛ تا با گوش دادن به سخنان آقای مهندس و استاد امین، به آموزش‌ها دست پیدا کنم. به لطف خدا و آقای مهندس، توانسته‌ایم بسیاری از مشکلاتی که به دلیل اعتیاد مسافرم پیش آمده بود، حل کنیم. سخنان آقای مهندس در سی‌دی‌ها نه تنها برای درمان اعتیاد؛ بلکه برای آموزش اصول زندگی سالم نیز کاربرد دارند. با به‌کارگیری این آموزه‌ها، می‌توان پاسخ بسیاری از سوالات و مشکلات را یافت. صدای آقای مهندس مانند پدری مهربان است که با فرزندانش سخن می‌گوید و این کلام در دل انسان نفوذ کرده و آرامش می‌آورد. من این حس خوب را مدیون آقای مهندس و راهنمای عزیزم هستم.

 

همسفر مینا:
اولین تأثیر نوشتن سی‌دی در فرد، آموزش صبر و حوصله است. نوشتن سی‌دی در ابتدا برای من بسیار سخت بود؛ چرا که پس از حدود ۳۰ سال، از کتاب و دفتر فاصله گرفته بودم. خاطرم هست که در اولین سی‌دی، معنی آن را متوجه نشدم؛ اما در دومین سی‌دی که نکته به نکته می‌نوشتم، آموختم که باید دقت داشته و خوش‌خط بنویسم. به تدریج متوجه شدم که هدف اصلی نوشتن سی‌دی‌ها، یادگیری مطالب نهفته در آن‌هاست که مستقیماً از آقای مهندس و استاد امین دریافت می‌کنم. با تکرار، تمرین و به‌کارگیری این آموزه‌ها، آن‌ها را ملکه ذهن خود کرده و از آن‌ها بهره می‌برم و همچنین، با نوشتن یا گوش دادن به سی‌دی‌ها می‌توانم آداب و معاشرت خود را به تعادل برسانم.

 

همسفر ملیحه:
دستور جلسه در مورد نوشتن سی‌دی و نقش آن در آموزش است. نوشتن در کلیت خود یک سرگرمی مفید است که من شخصاً وقتی مشغول نوشتن سی‌دی هستم، تمام مشکلات زندگی را فراموش می‌کنم. به جرأت می‌توان گفت که این کار مانع افسردگی شده و انرژی و قدرت خاصی به من می‌دهد. از کودکی علاقه زیادی به نوشتن داشتم و بهترین تفریح من در طول کودکی و نوجوانی، کتاب خواندن و نوشتن قصه و شعر بود. تجربه من این است که هر بار که بیشتر می‌نویسم، قدرت برنامه‌ریزی‌ام در دستیابی به اهداف بهتر می‌شود. فکر می‌کنم جناب مهندس نه تنها به درمان اعتیاد فکر کرده‌اند؛ بلکه برای مشکلات مختلف افراد در کنگره درمان‌هایی ارائه داده‌ و با برنامه‌ریزی گسترده، ریشه مشکلات را شناسایی کرده‌اند. در ابتدا نوشتن سی‌دی‌ها برای من کاری وقت‌گیر و بیهوده بود؛ اما حالا هر بار که می‌نویسم، شوق و شور بیشتری پیدا کرده و انرژی مثبت دریافت می‌کنم.

وقتی دفترم را به راهنمای خود نشان می‌دهم، احساس بهتری پیدا می‌کنم و خلاقیتم بیشتر می‌شود. نکته جالب این است که جناب مهندس به خوشنویسی و سلیقه در دفاتر اهمیت می‌دهند که این نشان می‌دهد در این راه هدفی عمیق وجود دارد. نوشتن و تکرار کلمات جلوی آلزایمر را می‌گیرد و سیستم عصبی و مغز ما را فعال می‌کند. همچنین نوشتن سی‌دی‌ها در درست نوشتن کلمات و یادگیری مفاهیم به ما کمک می‌کند. به عبارت دیگر، نوشتن سی‌دی‌ها تنها یک نوشتن ساده نیست؛ بلکه همان مشق شب‌های کودکی است که باعث سواد ما شد. این نوشتن، راه و رسم زندگی که پایه و اساس قانونمند دارد را به ما می‌آموزد. منی که فکر می‌کردم بسیار کتاب خوانده‌ام، با نوشتن سی‌دی‌ها تازه فهمیدم که از بسیاری افراد در کنگره بی‌سوادتر بوده‌ام. خدا را شاکرم که مسیر این مکان مقدس را برای من هموار کرد، جایی که یاد گرفتم وقتی ناراحت یا خوشحال هستم، نباید تصمیمات شتابزده بگیرم و خدا را فراموش کنم. این حال خوب را مدیون خانواده بزرگ کنگره۶۰ و آموزش‌های مفید آن هستم، که یکی از آن‌ها نوشتن سی‌دی است.

 

همسفر بهناز:
کنگره۶۰ یک مرکز علمی و تحقیقاتی است که در زمینه مواد مخدر و اعتیاد فعالیت می‌کند. هدف این مجموعه آموزش، پیشگیری، مهار و درمان اعتیاد است. در کنگره۶۰، مسئله آموزش در اولویت قرار دارد و ما همیشه در حال یادگیری هستیم. آموزش نقش کلیدی در درمان اعتیاد و سایر بیماری‌ها دارد. در برخی فرهنگ‌ها، به مسائلی چون آب‌درمانی، زالو‌درمانی، یوگا و موسیقی‌درمانی اهمیت زیادی داده می‌شود، البته اگر آموزش صحیح و به‌جایی باشد. مهم این است که اگر انسان از گفتارها و نوشتارهای صحیح آگاهی نداشته باشد، نمی‌تواند دیگران را آموزش دهد. برای این کار، باید درست و نادرست بودن مطالب را درک کرده و از صحت آن‌ها مطمئن شود.

راهنمایان محترم در لژیون جایگاه ویژه‌ای دارند؛ زیرا اگر فردی مطلبی نادرست بیان کند که ممکن است دیگران را منحرف سازد، این راهنما است که باید با عکس‌العمل خود، صحبت را تأیید یا رد کند. پس راهنما باید نظم لژیون را کنترل کند که این امر بسیار حائز اهمیت است. آموزش قواعد خاص خود را دارد که باید رعایت شود؛ تا نتیجه‌بخش باشد. در این‌جا این سؤال مطرح می‌شود که آموزش چیست؟ توسط چه کسانی باید ارائه شود؟ برای چه کسانی و در مورد چه موضوعاتی باید اجرا گردد؟ وقتی در کنگره مشاهده می‌کنیم که فردی مصرف‌کننده با حال خراب وارد می‌شود و پس از ۱۰ ماه به انسانی تبدیل می‌شود که نه تنها اعتیاد خود را درمان کرده؛ بلکه فرهنگ زندگی‌اش نیز تغییر کرده است، آیا غیر از آموزش چیزی دیگری دخیل بوده است؟ این تحولات نتیجه قرار گرفتن در مسیر آموزش کنگره۶۰ است که هم مسافران سفر اول و دوم و هم همسفران را در بر می‌گیرد.

 

رابط خبری لژیون سوم: همسفر ساناز رهجوی راهنما همسفر پریا(لژیون سوم)
ویرایش و ارسال: همسفر رباب رهجوی راهنما همسفر مریم(لژیون اول) دبیر سایت
همسفران نمایندگی صائب تبریزی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .