دومین جلسه از دوره چهارم کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره60 نمایندگی باغستان کرج با استادی پهلوان محترم مسافر بهزاد، نگهبانی راهنمای محترم مسافر هادی و دبیری مسافر مراد با دستور جلسه گلریزان سه شنبه 20 آبان ماه 1404 ساعت 17:00 برگزارشد.
.jpg)
خلاصه سخنان استاد:
تشکر می کنم از اعضای لژیون سردار که اجازه دادن در این جایگاه قرار بگیرم تا خدمت کنم و آموزش بگیرم، دستور جلسه این هفته گلریزان می باشد، امیدوارم یک جشن خیلی خوب را برگزار کنیم تا در خاطرها باقی بماند، هر کدام از ما در وجود خودمان یک ورژن خوب داریم و همچنین یک ورژن بد، امروز روزی است که باید با آن ورژن خوب خودمان در جشن گلریزان شرکت کنیم و چقدر خوب است که امروزه با آگاهی در این جشن شرکت می کنیم.
مسیر خوبی را در کنگره60 گذراندیم تا به این نگاه و آگاهی رسیده ایم، نگاه افراد کنگره60 به فرد مصرف کننده زمین تا آسمان با مراکز درمانی دیگر فرق می کند، گاهی در جلساتی برای مبارزه با مواد مخدر شرکت کرده ایم و می بینیم که کاملا نگاهشان به فرد مصرف کنند به چشم در آمد است ودر آنجا اعداد وبودجه ای که بابت ترک یک فرد معتاد از دولت می گیرند گاهی به میلیاردها هم می رسد اما متاسفانه هیچ خروجی ای دیده نمی شود و فقط در توانشان است که از افراد مصرف کننده در حد خوراک و بهداشت نگهداری کنند و حتی یک رهایی هم در آن جا به چشم نمی آید که فرد به تعادل برسد.
اما مدارک و شواهد در طی این 25 سال نشان داده است که در کنگره60 روند درمان اعتیاد به شکل دیگری در حال انجام و روبه رشد است، افراد مصرف کننده به جهت درمان وارد کنگره60 می شوند و بر سر صندلی ای که نفر قبلی برای نفر بعدی تهیه کرده است می نشینند و به رایگان در طی 11 ماه خدمات و مشاوره به درمان می رسند ، زیرا در کنگره60 روند درمان کاملا رایگان است اما اگر حساب کتاب کنیم خواهیم دید که برای به درمان رساندن هرفرد چیزی حدود 100 میلیون تومان هزینه می شود.
قسمت قشنگ ماجرا این جاست که هر کس که در کنگره60 رها می شود خودش به صورت ارادی مبلغی را در جشن گلریزان و یا در طول سال می بخشد زیرا فقط خودش می داند که کنگره60 چه چیزی را به او بخشیده است، امروزه هر کس که برای درمان اعتیادش قدم به کنگره60 می گذارد هیچکس به آن فرد به چشم منبع درآمد نگاه نمی کند و با آغوش باز از این افراد استقبال می شود زیرا همه افراد کنگره60 روزی از جنس هم و مصرف کننده بوده اند.
فلسفه گلریزان از زمان های دور آمده است، و رسم بر این بود که سبدی پراز گل در بین حضار می چرخید و اشخاصی که می خواستند کمک کنند دستشان را به صورت گره شده و مشت در داخل سبد گل می گذاشتند و پول را بین سبد رها می کردند، من ازین رسم در صحبت هایم الهام می گیرم واز این روش استفاده می کنم و توصیه ام این است که دست خودرا وقتی داخل سبد باز می کنی با تمام وجود و از تهه دلت این کار را بکن و سعی کنید کمتر حساب گر باشید.
و به جای حساب کتاب کردن با ندای درونتان در این مسیر قدم بردارید زیرا کنگره60 تماما عشق است و نباید دیروز خودرا فراموش کنیم و هر روز به خودمان یادآوری کنیم که کنگره60 برایمان چه کرده است؟ فراموش نکنم که روزی با مصرف انواع و اقسام مواد وارد کنگره60 شده ام و ببینم که امروز از چه سلامت جسمانی ای برخوردار هستم و چقدر به تعادل رسیده ام، هنگامی که به تعادل و رهایی می رسیم نیازی نیست داد و فریاد بزنیم و بگوییم حالمان خوب است زیرا حال خوب از رفتار و ظاهرمان کاملا مشخص است.
امروزه به حساب برکت لژیون سردار است که زمین خریداری می شود و شعب جدید درحال تاسیس است و ساختمان هایی در کنگره60 از جمله دانشگاه قشم در حال ساخت است، با بخشیدن می شود یک اثردر آینده از خودمان به جا بگذاریم. از این که به صحبت های بنده توجه کردید از همه شما عزیزان سپاسگزارم.
تایپ: مسافر امیر لژیون چهارم
تنظیم و ارائه: مرزبان خبری مسافر محمدرضا
- تعداد بازدید از این مطلب :
261