English Version
This Site Is Available In English

گروه‌خانواده_بخشندگی بودن را ادامه دار کنیم

گروه‌خانواده_بخشندگی بودن را ادامه دار کنیم

دومین جلسه از دوره اول کارگاه‌های‌ آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی ارومیه به استادی راهنما همسفر شهلا، نگهبانی همسفر اثمر و دبیری همسفر رویا با دستور جلسه «جشن گلریزان» روز یکشنبه ۱۸ آبان ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

از نگهبان جلسه بابت انتخاب بنده برای جایگاه استادی تشکر می‌کنم تا بتوانم خدمت کنم و آموزش بگیرم. دستور جلسه امروز در مورد جشن گلریزان است. اگر بنایی آباد باشد اما ساکنین آن خراب باشد، بنا هم کم‌کم رو به نابودی می‌رود، اما ساکنین آباد بناهای خراب را آباد می‌کنند. گلریزان ۱۴۰۴ را به آقای مهندس و خانواده محترمشان تبریک عرض می‌نمایم و همچنین به تمامی اعضای کنگره۶۰ و اعضای شعبه خودمان تبریک عرض می‌کنم. انشالله بتوانیم هفته و جشن خوبی را داشته باشیم.

در سال ما چهار جشن داریم که یکی از آن جشن‌ها گلریزان است. گلریزان؛ یعنی تشکر و قدردانی از کنگره است. ما در کنگره شاهد هستیم که انسان‌های دردمندی گرفتار اعتیاد شده‌اند، همان مسافرانمان به واسطه مصرف مواد مخدر زندگی‌هایشان به عمق تاریکی رسیده بود و هیچ‌گونه امیدی نداشتند. این افراد را می‌شود تشبیه به بناها خراب کرد که در کنگره ساکن شدند و کم‌کم تبدیل به افراد آباد شدند و به آن آسایش و رهایی رسیدند. درهای کنگره۶۰ برای افرادی که در باتلاق اعتیاد بودند، دست و پنچه می‌زدند همیشه باز بوده است و دست این افراد را می‌گیرد و کمک می‌کند.

کنگره دوباره از این افراد انسان‌هایی ساخت که قدرت اراده خود را از دست داده بودند؛ ولی دوباره همین افراد را بازسازی کرد و همچنین کنگره برای این افراد قدرت بخشش را داد تا در حد توان خودشان برای این سیستم بخشش کنند. این افراد از کنگره جواهری را به دست آوردند که حاضر هستند با تمام وجودشان در خدمت کردن به کنگره باشند، که هم خدمت معنوی و مالی کنند و از هیچ گونه خدمتی دریغ نکنند. افراد رها شده احساس دین می‌کنند و با خدمت معنوی و مالی دست دیگر افراد مصرف کننده را می‌گیرند.

کنگره۶۰ سازمان مردم نهاد است؛ یعنی به هیچ سازمانی وابسته نیست و اعضا خودشان از همه لحاظ کنگره را حمایت می‌کنند. ممکن است؛ حتی افراد وضع مالی خوبی نداشته باشند، ولی بیشتر از حد توان خودشان هم کمک می‌کنند این بخشندگی به خاطر راه درست و آموزش‌های درست کنگره است. در بیرون از کنگره انسان‌های زیادی را می‌بینیم که ثروت‌های زیادی دارند؛ ولی حتی فرزندان این انسان‌ها هم نمی‌توانند از این ثروت استفاده کنند. در کنگره بخشندگی افراد بی‌نظیر است و از بخشندگی خود لذت می‌برند؛ چون روحشان در کنگره به آسایش و آرامش رسیده است، جسم و روانشان سالم شده است.

الان این افراد بدون بازگشت چیزی حاضر هستند خدمت کنند و هیچ گونه انتظار دریافتی را ندارند؛ چون سیستم به آن‌ها بخشندگی را یاد داده است. دیگرانی وجود دارند که به ما کمک کردند و دست ما را گرفتند و ما هم سعی کنیم همان کار بزرگی را که برای ما کردند ما هم این کار را ادامه دار کنیم. انشالله بتوانیم جشن گلریزان خوبی داشته باشیم و در حد توان یا بیشتر از حد توان خود ببخشیم.

معرفی همسفر شهلا راهنمای لژیون دوم همسفران

تصاویری از برگزاری جشن گلریزان

 

تایپ و ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر کبری (لژیون اول) نگهبان‌سایت
همسفران نمایندگی ارومیه

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .