English Version
This Site Is Available In English

قطره‌ایی از اقیانوس بی‌کران کنگره

قطره‌ایی از اقیانوس بی‌کران کنگره

عشق یعنی مشکلی آسان کنی
دردی از درمانده‌ای درمان کنی
در میان این همه غوغا و شر
عشق یعنی کاهش درد بشر

به نام خداوندی که در دلهایمان عشق می‌کارد، خداوندی که بخشندگی و مهربانی را در رگ‌های ما جاری کرده است تا در آغوش آن خودمان را بشناسیم و درک کنیم که ما جزئی از این دنیای بی‌پایان هستیم. خدای بزرگ را شاکرم اجازه داده در کنگره حضور پیدا کنم و در مسیر آموزش و آگاهی قرار بگیرم و عشق و محبت واقعی را درک کنم و به انسان بودنم افتخار کنم. خداوند از تمام صفات خود در انسان قرار داده و گفته تو نیز می‌توانی قطره‌ای از اقیانوسِ خدا بودن را تجربه کنی و ببخشی و بگذری بدون توقع بازگشت.

لژیون سردار بهترین اتفاق زندگی من است. این هدیه از طرف پروردگار را هر روز گرامی می‌دارم؛ شاکرم هر سال خود را برای هفته گلریزان آماده می‌کنم تا اتحاد، یکدلی، بخشندگی و گذشت را بیاموزم و با تمام دارایی خودم که ناچیز است در لژیون سردار حضور پیدا کنم و قطره‌ایی در اقیانوس بی‌کران کنگره باشم و به عنوان شاگرد مهندس اعلام حضور کنم. به امید روزی که شال پهلوانی را از دست ایشان دریافت کنم.

آقای مهندس الگوی بدون نقص و جلودار واقعی هستند؛ با قلم، قدم و درهم خود را وقف کنگره کرده‌اند تا امثال من به حال خوش برسند. کنگره، برای من خانه‌ای امن است در کنار خانواده بزرگ کنگره که ید واحده هستیم، آموزش بگیرم و خدمت کنم. این سفر هر لحظه‌اش برایم به‌گونه‌ای بی‌پایان است. با رسیدن به شناخت و آگاهی بتوانم عشق و محبت را درک کنم، بدون توقع با عشق واقعی خدمتگزار کنگره‌60 باشم تا ذره‌ایی از خدماتی را که در طول چند سال دریافت کرده‌ام را جبران کنم؛ گرچه هر جایگاهی خدمت کنم خدمت به خودم است؛ با آموزشی که می‌گیرم خودم بیشترین بهره را خواهم برد.

نویسنده: راهنمای تازه‌واردین همسفر معصومه
رابط خبری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر شادی (لژیون دوم)
ارسال: همسفر مهدیه رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی رودهن

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .