English Version
This Site Is Available In English

کنگره به من سلامتی و آرامش را بازگرداند

کنگره به من سلامتی و آرامش را بازگرداند

دهمین جلسه از دوره سی‌ و پنجم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی میرداماد با استادی پهلوان محترم مسافر کمال ، نگهبانی مسافر محمد رضا و دبیری مسافر مهرداد ، با دستور جلسه « وادی نهم ، وقتی نیرویی از کم شروع بشود و به درجه بالا و بالاتری برسد ، نقطه تحمل پیدا می شود»  پنج‌شنبه هشتم آبان ماه  ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان کمال هستم، یک مسافر

در ابتدا از آقای مهندس و خانواده محترمشان سپاسگزارم. همچنین از ایجنت محترم، گروه مرزبانی، لژیون سردار، قسمت مسافران و قسمت همسفران کمال تشکر را دارم. از راهنمای خوبم، امیر آقا، نیز با تمام وجود سپاسگزاری می‌کنم.

در اینجا لازم می‌دانم هفته گلریزان را تبریک بگویم و امیدوارم جشن خوبی در پیش داشته باشیم تا بتوانیم دِین و زکاتمان را ادا نماییم.

دستور جلسه، وادی نهم است. 
برداشت من از این وادی چنین است: اگر یک درخت را در نظر بگیریم، با وجود آب، خاک و مواد لازم برای رشد، این درخت برای تبدیل شدن به یک درخت تنومند نیاز به زمان، نور مناسب و رسیدگی دارد. در وادی نهم نیز، ذره‌ذره می‌توانیم نقطه تحملمان را بالا ببریم. به عقیده من، وادی نهم شاه‌کلید تمام وادی‌هاست.

در مورد لژیون سردار، با در نظر گرفتن همین مفهوم نقطه تحمل، هر فرد می‌تواند بنا به توان خود، ابتدا ذره‌ ذره در این امر شرکت کند و به مرور نقطه تحمل خود را افزایش دهد.

در مورد خودم، تجربه‌ای دارم که به علت ناآگاهی از لژیون سردار، برای مشارکت در این موضوع به نوعی شانه خالی می‌کردم. برایم این معما بود که مبالغ جمع‌آوری‌شده توسط آقای مهندس صرف چه اموری می‌شود.

در ابتدا، به همراه همسفرم و راهنمای محترم، امیر آقا محمدی، برای اعلام پهلوانی همسفرم به تهران رفتیم. لحظه‌ای که از پله‌ها بالا می‌رفتم برای دیدار آقای مهندس، از خودم خجالت کشیدم. اکنون سه سال است که در کنگره حضور دارم ولی هنوز اقدامی نکرده بودم. چون توان پرداخت هزینه پهلوانی را داشتم، از آقای محمدی اجازه گرفتم و در حضور آقای مهندس اعلام کردم.

اگر بخواهم آن چیزهایی را که کنگره به من داده است و پیشرفت‌هایی که به واسطه آموزش‌های کنگره دریافت کرده‌ام را در یک کفه ترازو قرار دهم، و کمک‌ها و پرداخت‌های خود را در کفه دیگر، باز هم به کنگره بدهکارم.

من حدود بیست ‌و پنج سال مصرف شدید مواد داشتم، به‌طوری‌که حدود دوازده ساعت از شبانه ‌روز را مصرف می‌کردم. اما کنگره به من سلامتی و آرامش را بازگرداند؛ آرامش خودم و خانواده‌ام. پیش از آن، یا به سفر نمی‌رفتم یا سفرهایم همراه با دشواری و سختی بود. یکی از مهم‌ترین دستاوردهای کنگره برای من، بازگرداندن جایگاه پدری‌ام بود.

در پایان، برای جشن گلریزان هفته آینده پیشنهاد می‌کنم همگی در این جشن مهم شرکت کنیم. اگر هم قصد پرداخت داریم، با دل و نیت پاک قدم برداریم.
از اینکه به صحبتهای من توجه کردید از همه شما سپاسگزارم.


نگارش : مسافر علیرضا ( ل 11 )
ویرایش : مسافر حسن ( ل 6 )
عکس و ارسال : مسافر مهدی ( ل16 )
نمایندگی میرداماد اصفهان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .