English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده_به درون خود بنگریم ریشه مشکلات را در خویش بجوییم.

گروه خانواده_به درون خود بنگریم ریشه مشکلات را در خویش بجوییم.

همسفر مریم در برداشت از سی‌دی «پیام آور» چنین بیان کردند:

در هر حلقه‌ای از حیات، ادامه‌ای برای زندگی وجود دارد. هر حلقه را می‌توان جهانی در نظر گرفت و در واقع، ما جهان‌های متعددی داریم. گاه گفته می‌شود: زندگی همین است که در آن هستیم، اما حقیقت گسترده‌تر از این است.

۲۶/۸ درصد از جهان را ماده‌ی تاریک تشکیل می‌دهد. تاریک یعنی ناشناخته؛ چیزی که نمی‌دانیم چیست و قابل رؤیت نیست؛ همچنین گفته می‌شود که ۶۸/۲ درصد از جهان، انرژی تاریک است. این انرژی نه دیده می‌شود و نه لمس، اما محاسبات علمی نشان می‌دهد که وجود دارد؛ زیرا جهان در حال گسترش است. آنچه ما در این جهان می‌شناسیم، تنها ۵ درصد از کل هستی است؛ بنابراین بسیاری از واقعیت‌ها هنوز در پس پرده‌اند.

ما در سه جهان زندگی می‌کنیم:
۱. جهان فیزیکی، همان دنیای روزمره.
۲. جهان ذهن، جایی که افکار و تصورات ما جریان دارند. به‌عنوان مثال، هنگام گفت‌وگو ممکن است ناگهان به یاد بیاوریم که گاز را خاموش نکرده‌ایم؛ یعنی ذهن به جهانی دیگر رفته است.
۳. جهان خواب، که واقعیتی مستقل دارد و با دنیای پس از مرگ در ارتباط است؛ در این حالت، جسم ما بی‌حرکت است اما روح حضور دارد.

جهان‌های بالاتر می‌کوشند به جهان‌های پایین‌تر یاری رسانند تا به رشد و کمال برسند. پیامبران و انبیا نیز در همین مسیر گام برداشته‌اند؛ آنان برای تزکیه آمده‌اند. دین تنها مجموعه‌ای از عبادات نیست؛ بلکه راهنمایی برای پالایش روح و اصلاح رفتار است. به همین دلیل بر صداقت، پرهیز از کم‌فروشی و دوری از سخن‌چینی تأکید می‌شود.

انبیا به ما بشارت داده‌اند که جهان‌های دیگری نیز وجود دارند. اگر به «چهارده وادی» نگاهی بیندازید و آگاهی قرآنی داشته باشید، درمی‌یابید که همه بر پایه‌ی آیات آسمانی‌اند. این نشانه‌ها برای انسان‌های متفکر است و خداوند نیکوکاران را دوست دارد.

حیات‌های دیگری نیز در فاصله‌ای نزدیک از ما وجود دارند؛ هر جهان فرکانس خاص خود را دارد. بدن ما در خواب، با فرکانسی متفاوت از بیداری عمل می‌کند. در این بازی حلقه‌ها، وظیفه‌ی ما دستیابی به منابع آگاهی و شناخت است.

چرا به آگاهی نیاز داریم؟
زیرا باید تفاوت میان آتش، شعله و شراره را بدانیم. خداوند انسان را از گل، همچون کوزه‌گری، آفرید و جان را از شعله‌های آتش دمید؛ بنابراین، اگر جسم را کنار بگذاریم، به حقیقت جان نزدیک می‌شویم.

روان انسان همواره در معرض دود و آلودگی است و باید اندک‌اندک پالایش یابد تا بتواند نیک را از بد تشخیص دهد. او باید بداند که عمرش ارزشمند است؛ حتی اگر برای خودش اهمیت ندهد، برای عزیزانش مهم است.
هر آنچه می‌خواهیم، به مطالعه، صبر، علاقه و برنامه‌ریزی وابسته است. وقتی عاشق چیزی شویم، همه‌چیز خودبه‌خود در مسیر درست قرار می‌گیرد. شکوه و گلایه کمکی نمی‌کند؛ باید به درون خود بنگریم و ریشه‌ی مشکلات را در خویش بجوییم.
اصلاح خویش و تزکیه، راه تغییر است. علت بسیاری از شکایت‌ها، دل‌تنگی‌ها و تنهایی‌ها در درون ماست. باید درک کنیم که مسبب اصلی احساساتمان خود ما هستیم و می‌توانیم آنها را اصلاح کنیم.
در نهایت، حیات در حلقه‌های پی‌درپی ادامه دارد. زندگی پایانی ندارد؛ بلکه از جهانی به جهانی دیگر می‌رود. باید تعمق کنیم، عقل را در جای خود به کار گیریم و بدانیم که هر شب به جهانی دیگر سفر می‌کنیم و هر روز دوباره بازمی‌گردیم. این دوگانگی زندگی، حقیقتی است که باید آن را بپذیریم.
انبیا برای بهبود زندگی انسان آمده‌اند؛ آنان راهنمایانی‌اند که ما را به سوی تزکیه‌ی روح و تعالی حیات هدایت می‌کنند.

منبع: سی‌دی پیام آور
رابط‌خبری: همسفر سمیرا (لژیون سردار)
ویرایش: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر طاهره (لژیون سوم) دبیر سایت
ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر انسیه (لژیون دوم)
گروه سایت نمایندگی گلمکان
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .