English Version
This Site Is Available In English

اگر OT را بدون روش DST استفاده کنیم، درمانی اتفاق نمی‌افتد

اگر OT را بدون روش DST استفاده کنیم، درمانی اتفاق نمی‌افتد

جلسه‌ پنجم از دوره‌ سی و پنج ام سری کارگاه‌‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰، شعبه اروند آبادان، با استادی مسافر مهرداد، نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر محمد، با دستور جلسه «DST, OT» پنج‌شنبه ۸آبان ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

سلام دوستان، مهرداد هستم، یک مسافر.

این هفته دستور جلسه درباره‌ی OT و DST است.

اول از همه، به جناب مهندس، خانواده محترمشان و همه‌ی عزیزانی که در قسمت OT خدمت می‌کنند خدا قوت می‌گویم.

در مورد OT، جناب مهندس توضیح دادند: هر کسی که مصرف‌کننده بوده، با شربت OT آشناست؛ همان تریاک محلول است که برای کنترل آسان‌تر به این شکل درآمده.

اما خود OT به تنهایی نمی‌تواند کاری انجام دهد. از قدیم تریاک مثل یک تیغ بوده؛ اگر در دست کودک باشد، آسیب می‌زند، ولی اگر در دست پزشک باشد، درمان می‌کند.

تجربه‌ی شخصی من این است که سال ۷۳ تصمیم گرفتم با کم‌کردن تدریجی مواد، مصرف خودم را کاهش بدهم. مثلاً می‌گفتم امروز ده دود بکشم، چند روز دیگر هشت دود؛ ولی این مقدارها مشخص و قابل کنترل نبود، برعکس، ولع من بیشتر می‌شد و هیچ روشی نتیجه نمی‌داد.

بعد تصمیم گرفتم تریاک را محلول کنم، مثل همین شربت OT، و با اندازه‌گیری قاشق مصرف کنم، ولی باز هم موفق نشدم؛ همیشه در آخر کار شیشه را تا ته می‌کشیدم! در نهایت فهمیدم که با این روش‌ها درمان ممکن نیست.اما شربت OT که امروز در اختیار ماست، یک فرایند قدرتمند به نام DST پشتش دارد.در سی‌دی «بادبادک باز» یاد گرفتم که هرچقدر بادبادک‌باز ماهر باشید، بدون باد مناسب نمی‌توانید بادبادک را بالا ببرید.‌DST همان باد مناسب برای OT‌است‌. اگر OT را بدون روش DST استفاده کنیم، درمانی اتفاق نمی‌افتد. این روش توسط آقای مهندس با دقت، حساب و تجربه طراحی شده؛ تجربه‌ی هزاران نفر که درمان شدند.

ایشان همیشه می‌فرمایند اگر جایی دیدید اشتباه است، تعصب نداشته باشید؛ کنار بگذارید و روش درست‌تر را انجام دهید.

پروتکل DST هم در طول زمان اصلاح شده تا امروز به شکل کامل‌تری به دست ما رسیده.من خودم زمانی تصمیم گرفتم متادون را ترک کنم، ولی چون حساب و کتاب دقیق نداشتم، مصرف OT روزبه‌روز بیشتر شد تا جایی که روزی ۶۰ سی‌سی مصرف می‌کردم؛ واقعاً باورم نمی‌شود که بدنم چطور آن حجم مواد را تحمل می‌کرد.

در این ۳۴ سال تخریب، فهمیدم هیچ راهی جز روش DST وجود ندارد.

اگر دوستان تازه‌وارد در کنگره ۶۰ واقعاً این روش را درست و منظم اجرا کنند، درمانشان تضمینی است.

اما اگر کسی بخواهد پروتکل را به روش خودش تغییر دهد یا نامنظم مصرف کند، هیچ فایده‌ای ندارد.

داروی OT و روش DST باید با هم اجرا شوند؛ این هماهنگی مثل معجزه است که بدن را از بی‌تعادلی به تعادل می‌رساند و درمان قطعی را ممکن می‌کند.

امیدوارم دوستان از این فرصت و نعمت استفاده کنند و به درمان واقعی برسند، درمان یعنی شخص بتواند برود در لابراتوار ساخت مواد مخدر و بدون هیچ وسوسه‌ای کار کند.

الان دقیقاً همین اتفاق افتاده؛ مبصرین ما وارد کلینیک‌ها می‌شوند، دارو را می‌بینند، بویش را حس می‌کنند، ولی هیچ احساسی بهشان دست نمی‌دهد این یعنی درمان واقعی، اتفاقاً بعد از خدمت در کلینیک، شاداب‌تر و باانرژی‌تر برمی‌گردند.

امیدوارم کسانی که رها می‌شوند، در بخش OT یا بخش‌های دیگر خدمت کنند و از این حس زیبا لذت ببرند.

خیلی ممنون که به صحبت‌های من گوش کردید.

گروه سایت نمایندگی اروند آبادان

تایپ مطلب: مسافر رضا لژیون پنجم، مسافر احمد لژیون نهم

ویرایش و ارسال مطلب: مسافر امین لژیون یازدهم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .