English Version
This Site Is Available In English

ما در کنگره داروی OT را به‌صورت تیپر و مرحله‌به‌مرحله کاهش می‌دهیم

ما در کنگره داروی OT را به‌صورت تیپر و مرحله‌به‌مرحله کاهش می‌دهیم

جلسه هشتم از دوره‌ بیست و نهم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی مسافران کنگره ۶۰؛ نمایندگی شعبه اروند آبادان، با استادی مسافر مهیار ، نگهبانی مسافر امین و دبیری مسافر رضا با دستور جلسه «DST,,OT» یک‌شنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴ ساعت ١۶:۰۰ آغاز به کارکرد.

سخنان استاد:

سلام دوستان مهیار هستم یک مسافر 

امروز دستور جلسه یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های کنگره است؛ یعنی مبحث DST که همه‌ی ما با آن آشنا هستیم. موضوع دستور جلسه، بحث دی‌اس‌تی در زمینه‌های مختلف و مواد مورد استفاده است که به‌صورت مرحله‌به‌مرحله و پله‌به‌پله انجام می‌شود.

در مورد داروی OT باید گفت که برخی فکر می‌کنند مصرف آن به‌تنهایی می‌تواند معجزه‌آسا باشد، اما این‌طور نیست. داروی OT در کنار مبحث DST ارزش و اعتبار پیدا می‌کند، زیرا این روش و متد توسط مهندس در کنگره بنیان نهاده شده است. اعتبار این دارو به همان روش دی‌اس‌تی است، چون داروی OT به‌تنهایی در مکان‌های مختلف حتی عطاری‌ها فروخته می‌شود و افراد بسیاری خارج از کنگره آن را مصرف می‌کنند، اما مصرف منظم و اصولی آن در کنگره است که باعث تغییر واقعی می‌شود.

ما در کنگره داروی OT را به‌صورت تیپر و مرحله‌به‌مرحله کاهش می‌دهیم تا جسم به تعادل برسد، و در کنار آن در زمینه‌ی جهان‌بینی رشد می‌کنیم. همین جلسات هستند که می‌توانند بچه‌ها را به رهایی از مواد برسانند.

مسئله‌ی مهم دیگر، موضوع فالوآپ دادن بچه‌هاست. زمانی که فرد قطع مصرف می‌کند و به رهایی می‌رسد، انجام منظم فالوآپ‌ها اهمیت زیادی دارد، چون این موضوع نشان‌دهنده‌ی حقانیت کنگره است و باید به‌درستی انجام شود تا اعتبار روشی که جناب مهندس ایجاد کرده‌اند حفظ شود. این فالوآپ‌ها می‌توانند باعث شوند روش و متد کنگره در جهان مطرح و جهانی شود.

 

متأسفانه بعضی از دوستان، خدایی نکرده، دنبال فالوآپ خودشان نمی‌روند و این واقعاً کم‌لطفی است در حق کسانی که با عشق و تلاش توانستند بزرگ‌ترین سد زندگی ما را از میان بردارند. پس نباید از انجام یک فالوآپ ساده غافل شویم.

از همه‌ی عزیزان خواهش می‌کنم این کار را انجام دهند. در مورد داروی OT هم باید گفت همه‌ی بچه‌های کنگره در این بخش خدمت می‌کنند؛ هزاران نفر هستند که هزاران نفر دیگر را به رهایی می‌رسانند. واقعاً دست همه‌ی آن‌ها درد نکند.

این هفته را به همه‌ی آن‌ها تبریک می‌گویم و امیدوارم زحماتی که می‌کشند در زندگی‌شان به بهترین شکل جبران شود.

متشکرم که به صحبت‌های من گوش کردید.

تایپ مطلب:مسافر علی لژیون پنجم

ویرایش و ارسال مطلب: مسافر امین لژیون یازدهم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .