English Version
This Site Is Available In English

OT و درمان اعتیاد با متد DST

OT و درمان اعتیاد با متد DST

اولین جلسه از دور سوم از کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ ویژه مسافران نمایندگی رزن، با استادی مرزبان محترم مسافر سعید، نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر محمد، با دستور جلسه «OT , DST» یک‌شنبه 1 آبان ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

سلام دوستان، سعید هستم، یک مسافر.
شربت OT را تهیه کرده‌اند و آن را به صورت مایع درآورده‌اند تا ما بتوانیم با اندازه‌گیری دقیق از آن استفاده کنیم و به تعادل برسیم. اگر به تریاک و سایر مواد مخدر نگاه کنیم، می‌بینیم که این مواد مشکلات بسیار زیادی را برای انسان به وجود آورده‌اند. هیچ‌کس از همان ابتدا مصرف‌کننده نبوده است؛ بلکه به‌تدریج این عادت را در خود ایجاد کرده و روزبه‌روز آن را افزایش داده است. بعضی‌ها از تریاک شروع کرده‌اند، بعضی از شیره، و به مرور مقدار مصرفشان بالا رفته؛ بعد هم برخی به سراغ هروئین رفته‌اند و در نهایت به جایی رسیده‌اند که دیگر نتوانسته‌اند از این چرخه بیرون بیایند.

آقای مهندس توضیح می‌دهند که آنچه ما امروز در کنگره ۶۰ ارائه می‌کنیم، در هیچ نقطه‌ای از دنیا وجود ندارد. چرا؟
زیرا اغلب کارشناسانی که در این زمینه تحقیق کرده‌اند، تنها به این نتیجه رسیده‌اند که می‌توان برای مدتی از مصرف دوری کرد، نه این‌که درمان قطعی وجود داشته باشد. اما افتخار کنگره ۶۰ در این است که به درمان قطعی اعتیاد دست یافته است؛ کاری که هیچ مجموعه و گروهی تا امروز نتوانسته انجام دهد.

گاهی اوقات در بیرون از کنگره، کسانی که من را می‌بینند، می‌پرسند: «هنوز شربت می‌خوری؟»
من هم می‌گویم: «بله، این روند بر اساس یک برنامه‌ زمان‌بندی‌شده است؛ حدود ده تا یازده ماه طول می‌کشد تا به‌تدریج دارو را کنار بگذاریم.»
در جلساتی هم که شرکت کرده‌ام، همیشه گفته‌ام که من به یکی از واژه‌های آقای مهندس خیلی حساس هستم و علاقه‌ی خاصی به آن دارم؛ واژه‌ای که در تمام سی‌دی‌ها و صحبت‌هایشان به‌زیبایی توضیح می‌دهند: ذره‌ذره یا کم‌کم.

اوایل که برای سفر به همدان می‌رفتم، مدام این واژه را تکرار می‌کردند و با خودم می‌گفتم چرا این‌قدر از آن استفاده می‌کنند؛ اما بعدها فهمیدم که واقعاً یک واژه‌ی کلیدی است. اگر بتوانیم آن را در زندگی‌مان به‌کار بگیریم، به نتیجه می‌رسیم. همان‌طور که روز اولِ مصرف من با سه پک شروع شد و به‌تدریج زیاد شد؛ سه تا، چهار تا، پنج تا… تا جایی که مصرفم به روزی شش گرم شیره و تریاک رسید.
اما خوشبختانه به کنگره آمدم و به کمک آموزش‌ها توانستم ذره‌ذره مصرفم را کاهش دهم تا در نهایت به رهایی رسیدم.

وقتی درمان بر اساس روش DST انجام می‌شود، این شربت OT به دارویی شفابخش تبدیل می‌گردد. همان‌طور که ذره‌ذره گرفتار شدیم، باید ذره‌ذره هم رها شویم. در طی ده یا یازده ماه، همراه با آموزش‌های جهان‌بینی و راهنمایی اساتید، به تعادل و درمان می‌رسیم و دارو را کنار می‌گذاریم.

آقای مهندس در چندین جلسه و سی‌دی توضیح داده‌اند که روش DST به ما می‌آموزد اگر دارویی مصرف می‌کنیم، باید سرِ وقت و به اندازه باشد. یعنی وقتی گفته می‌شود ساعت دو دارو را بخورید، دقیقاً همان ساعت دو باید مصرف شود. مقدارش هم باید همان اندازه‌ای باشد که تعیین شده است؛ نه بیشتر و نه کمتر، چون هرگونه تغییر بعدها مشکل‌ساز خواهد شد. خیلی ممنونم که به صحبت‌هایم گوش دادید.

مرزبان کشیک مسافر علیرضا
عکاس مسافر ابوالفضل
تایپ مسافر سعدالله
بارگزار مسافر مجید

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .